kendini bu ay hamile sananlar buraya

sumisali millanı sana emanet ediyorum eti senin kemiği benim kız 1 gün öncesindne başlarmıyım günler saydım ya burda ay bayılazaaaam

yaw yürüyün gidin..benden hamıle mı vardı burda beeeeeeeeeeee..sen hep adetın gecınce belırtılere basladın..çişin kakan hep ozaman geldi

manyaklar :)))) evet nasıl hakkınızı unuturum beni çişime kadar bekleyen sabah idarar sonucumu almak için burda bekleyen başta sumisali olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim hepinizi çok seviyoruumm ulan artis olucak karıymışım be albüm çıkardım sanki

biz arkadaşımız için bekleriz tabi sabaha kadar :) yeterki sonucunda mutlu olacağı haberi alsın.ne güzel işte bebişin olacak :)

evet sorusu olan bakın saat 18:15 e kadar burdayım sonra yok efendim didem hanım dün soru sormuştum cevap alamadım vay efendim bana nie cevap vermiyosunuz falan die şeyler yazmayın buyrun sorun

yaw kardesım geldı sımdı,,iyiki bi işe basladı,calıstıgı yer banada yakın habure gelıp benden üst baş alıp gıdıyor..
sonradan bınbır takla atıyorum onadan gıysılerımı ısterken..benım malım kıymetlıdır yaaaaa,sımdı aklım hep benden aldıgı pantolon ve bluzda kaldı:S
gecen benden gıydıgı seyi esım bana nısanlıyken cok begendım dıye almıstı,kardesımın ustunde görunce bozuldugunu anladım,bana bıse demesede..
neyse onu kurtardım sımdı baska seyler alıp gıttı oooff ooofffffffffff

bizde abla kardeş öyleyiz canım bazen sabah giyecek birşey bulamam :) görümcemde alır ben alırım böyle döner durur.

canım ya tabloda düzeltme yapamıyorum...alıntı yaparak bişeyler ekleyeyim dedim ama olmadı...
ciddi misin canım yaa :44: 727 sayfadaki mesajımdan alıntı yapınca ekleme falan yapabiliyorum ben canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…