kendini bu ay hamile sananlar buraya

nedemek guzelım ,,,walla eger hamıle olmaydın uzulurdum,,,cok sukur kı senı aramızdan ( henuz hamıle kalmayanlardan) şutladık ,,,teker teker sızden tarafa gececez ınsallah :))))

bizde abla kardeş öyleyiz canım bazen sabah giyecek birşey bulamam :) görümcemde alır ben alırım böyle döner durur.

ama ben gıysı konusunda cok hassasım
eskiden berı vermek ıstemezdım cunku kardesım hıc umursamaz..
aldıgı sey 1 yıl kullanılmıs gıbı olur,ya bı yerı yırtılır,ya eskıtır mutlaka bıse yapar..
bıde eşimin bana aldıgı seylerı almasını hıc ıstemıyorum,bısede dıyemıyorum pöööööff
aldıgını gerı de verımıyor,gıdıp ben toplıcam

allaaah nasıl havaya girdim ağrım üzüntüm kalmadı lan ben sizi komşum istiyorum ya (((

sağ gözüm seğiriyor,sol kulağım kaşınıyor,yatınca uyuyorum,uyuyunca rüya görüyorum,uyanınca mutfağa gidiyorum,mutfağa gidince su içiyorum,su içince çişim geliyooo dimeh dimehhh ben HAMİLEEEMİİİYİİİİİİİİİİİİMM????

kesin hamilesin hatice

evet sorusu olan bakın saat 18:15 e kadar burdayım sonra yok efendim didem hanım dün soru sormuştum cevap alamadım vay efendim bana nie cevap vermiyosunuz falan die şeyler yazmayın buyrun sorun

cnm ya ovulasyon günüm geçti ama denemeye devam edioz bakalım ne olcak adetim hep düzenlidir ama nedense geçen ay 1 hafta önce oldum dktorum temiz bir yumurtan var demişti şüphelenmişti gebelikten ama bn kırmızıları gördüm şimdi ovulasyonum geçti haftayı hiç boş geçirmedim yataktan kalkmadım yastık mastık herpisini denedim inşlhh gebe kalırımm inşlhhh hemen bir belirti hissediliormu ovulasyondan sonra?:44::44:

düzgün kullanmıyosa bende vermek istemem canım.bi yolunu bul anlat şekerim.ya de ben makinaya atmıyom elde yıkıyom getir ben yıkayım yada de lazım getir bir iki anlar herhalde.

Tatlım ben hamileyim beklemede yazmışsın oraya ama. Buarada casus yada kaynana yada hiçbirinizin kocası diilim olurda benim kocam bakarsa isimden bulmasın diye ismimi vermiom. Profildede ondan hiçbişi yok. Sonuçta yeri geliyor atıoz herkonuda. Kocalarında bildiği şey sınırlı kalsın

düzgün kullanmıyosa bende vermek istemem canım.bi yolunu bul anlat şekerim.ya de ben makinaya atmıyom elde yıkıyom getir ben yıkayım yada de lazım getir bir iki anlar herhalde.

gecenkını dogum gunune gıtcem onu gıycem dıye ıstedım..
şimdikine bı yalan bulmam lazım..hemen ıstemıyım barı anlar..
artık o gelmeden herseyı makınaya atcam guya kirli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…