kendini bu ay hamile sananlar buraya

handecim öle yastıktı bacakları dikmekti ovülosyon takibiydi bunlara takılmıyoruz analarımızı düşünelim onlardamı le yapıyodu nyada anneannelerimiz lütfen böle yeni modalar çıkarmayalım gün aşırı sevişiyoruz seviştikten sonra kalkıyoruz sigara içiyosak birtane yakıyoruz içmiyosak biraz dolanıp banyomuzu yapı abdestimizi alıp duamızı ediyoruz tamammı handecim hadi canım aklına takılan bişi olursa çekinme sor olurmu canım benim

tamam ıtıraf edeyım kımseye demesemde bende sevmem kıyafetlerımı paylasmayııııııııı,,,,,
sevmıom sadece benım ten kokum olsun,,baskası gıyerse kı hayatta arkadaslarıma vermem cok gerekırse ablama verırım ama Allahım resmen sancılarım tutar ya bıse olursa dıe,,,bıde ayakkabı vermem,,,onun dısında canta paylasırım,,takı paylasırım ama ıccamasıri,ayakkabı kıyafet sevmıom paylasmayı benım onlar yaaaaaaaaaaaaaa,,,neysekı kımse ıstemıo zaten ben baslıom hemen ya pek yakısmadı ,,aslında senın su bluzun daha cok sana yakısıo dıe

gecenkını dogum gunune gıtcem onu gıycem dıye ıstedım..
şimdikine bı yalan bulmam lazım..hemen ıstemıyım barı anlar..
artık o gelmeden herseyı makınaya atcam guya kirli

cnm bnmm sen ne olursa olsun onu üzme hatta bzen giy aldığını beğenmesende snra nasıl olsa ne alsam beğenmior der bir daha almaz daha çok üzülürsün tamm bzen oyunlar yapmak lazım ama ne olursa olsun onun mutluluğu için 1 2 saat biyere giderken giy sevinir o onz yeter. kadınlık bzen oyun gerektirior demi hatunlarr

ben burda kocamada kaynanamada cok salladım..eşgalimde belli,oyuzden kocam evdeyken buraya gırmıyorum

ayy okumaktan yoruldum az yavaş yazın yahuuu

atlı kovalıyo bunların pesınden :)))))))

ya surayada bı chat yazılımı ekleseler boyle forumdan takıp etmekdense boyle bız uyelerın kullanacagı onlıne sohbet yerı olsa,,,arada cogu laf kaynıo gıdıo,,,,,,admin duyrulur :)))

kız aynen..geldı pantolonu aldı sonra dıyo 'abla bunun ustune senın sıyah arkası kurdalelı bluzunu versene..kalbımden vuruldum o an,ben bıle gıymeye kıyamıyorum onu bıde sana vercem haaa dedım ıcımden..yok o olmaz,ozaman aynı armuta benzersın,sen al bu düz sıyah bluzu gıy dedım gözden cıkardıgım bıseyı verdım

selam kızlarrr naparsınız bakalım ayy bende yorgunluktan öldüm yaa badana yapıyorum geliyorum ara ssıraa beni unutmayın hee listedee..ben suan bile hamileyim yani ekşın öncesi

kız siz nasıl şeylerisiniiiiiz allahım sizden korusun kız kardeşine öle dermi insan puuuuu giysi kız bu giysi kocan yine alır sana

kız ben öle bişi yapsam sonra oturu zırlarım nolucak be amaaan yazık kardeşlere küçük onlar

canım tabiki kardeşime veriyorum güzel kullanıyo çünkü arkadaşlara verme taraftarı değilim.bi kere verdim kız bembeyaz şey gri siyah füme arası birşşey olarak geldi.vee farkında değil meğer annesi elde yıkıyomuş kıymetli diye ama çamaşır makinasından çıkan kirli suyla :) su boşa gitmesin diye.ordan da alıp balkon yıkıyomuş gözlerimle gördüm yoksa inanmazdım

kız siz nasıl şeylerisiniiiiiz allahım sizden korusun kız kardeşine öle dermi insan puuuuu giysi kız bu giysi kocan yine alır sana

sus leeeen..onunda kocası var,gıtsın kocası alsın,benımkılerı ne alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…