- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.321
cnm ya ovulasyon günüm geçti ama denemeye devam edioz bakalım ne olcak adetim hep düzenlidir ama nedense geçen ay 1 hafta önce oldum dktorum temiz bir yumurtan var demişti şüphelenmişti gebelikten ama bn kırmızıları gördüm şimdi ovulasyonum geçti haftayı hiç boş geçirmedim yataktan kalkmadım yastık mastık herpisini denedim inşlhh gebe kalırımm inşlhhh hemen bir belirti hissediliormu ovulasyondan sonra?:44::44:
yaw kardesım geldı sımdı,,iyiki bi işe basladı,calıstıgı yer banada yakın habure gelıp benden üst baş alıp gıdıyor..
sonradan bınbır takla atıyorum onadan gıysılerımı ısterken..benım malım kıymetlıdır yaaaaa,sımdı aklım hep benden aldıgı pantolon ve bluzda kaldı:S
gecen benden gıydıgı seyi esım bana nısanlıyken cok begendım dıye almıstı,kardesımın ustunde görunce bozuldugunu anladım,bana bıse demesede..
neyse onu kurtardım sımdı baska seyler alıp gıttıoooff ooofffffffffff
gecenkını dogum gunune gıtcem onu gıycem dıye ıstedım..
şimdikine bı yalan bulmam lazım..hemen ıstemıyım barı anlar..
artık o gelmeden herseyı makınaya atcam guya kirli
Tatlım ben hamileyim beklemede yazmışsın oraya ama. Buarada casus yada kaynana yada hiçbirinizin kocası diilimolurda benim kocam bakarsa isimden bulmasın diye ismimi vermiom. Profildede ondan hiçbişi yok. Sonuçta yeri geliyor atıoz herkonuda. Kocalarında bildiği şey sınırlı kalsın
şükür düşük kürtaj yok canım :) folik asit alayım akşam başlayım.neler yiyeyim spor serbest mi kilo aldım zaten almak istemem daha çok :)
ilk 3 ay iştahsızlık olucak uykulu haller yorgunluk sadece yüzebilirsin
ilk 3 ay iştahsızlık olucak uykulu haller yorgunluk sadece yüzebilirsin
kız gerçek hamileysem senin doçentliğin benden :) inan ki bundan sonra herkes sana gelir sorar.
ayy okumaktan yoruldum az yavaş yazın yahuuu
tamam ıtıraf edeyım kımseye demesemde bende sevmem kıyafetlerımı paylasmayııııııııı,,,,,
sevmıom sadece benım ten kokum olsun,,baskası gıyerse kı hayatta arkadaslarıma vermem cok gerekırse ablama verırım ama Allahım resmen sancılarım tutar ya bıse olursa dıe,,,bıde ayakkabı vermem,,,onun dısında canta paylasırım,,takı paylasırım ama ıccamasıri,ayakkabı kıyafet sevmıom paylasmayı benım onlar yaaaaaaaaaaaaaa,,,neysekı kımse ıstemıo zaten ben baslıom hemen ya pek yakısmadı ,,aslında senın su bluzun daha cok sana yakısıo dıe
ooo zart!! buda oldu bişe
sigarada içilıyormu? ebe hanım onuda dıyıver
aa gülşahçım lütfen bakın çocuk anne karnında ayrı bir kesede suyu içinde bizim ciğerimiz nerdee çocuk nerdee ona duman ulaşmıyo için yavrucum istedinzi kadar için türk kahvesiyle bi başka olur ama öle içinlan nasıl canım istedi lan velet bi doğ pöfür pöfür içicem
aa gülşahçım lütfen bakın çocuk anne karnında ayrı bir kesede suyu içinde bizim ciğerimiz nerdee çocuk nerdee ona duman ulaşmıyo için yavrucum istedinzi kadar için türk kahvesiyle bi başka olur ama öle içinlan nasıl canım istedi lan velet bi doğ pöfür pöfür içicem
yok anacım sigarayı unutun hamişken :)bekara karı boşamak kolay ya ben hiç içmedim rahat söylüyom
kız aynen..geldı pantolonu aldı sonra dıyo 'abla bunun ustune senın sıyah arkası kurdalelı bluzunu versene..kalbımden vuruldum o an,ben bıle gıymeye kıyamıyorum onu bıde sana vercem haaa dedım ıcımden..yok o olmaz,ozaman aynı armuta benzersın,sen al bu düz sıyah bluzu gıy dedım gözden cıkardıgım bıseyı verdım
Okuyanlari teek tek not defterime yazdim. Onlarin disinda listede bi ton kisi var. Bana okumayana ben de okumam arkadas
çok çakalsın kız :) bazen bende yaptım onu sepete attım kirli diye vermediim :)
aha bizim ebenın gercek yüzü yine cıktı piyasaya
kız ben öle bişi yapsam sonra oturu zırlarım nolucak be amaaan yazık kardeşlere küçük onlar
kız siz nasıl şeylerisiniiiiiz allahım sizden korusun kız kardeşine öle dermi insan puuuuu giysi kız bu giysi kocan yine alır sana
Okuyanlari teek tek not defterime yazdim. Onlarin disinda listede bi ton kisi var. Bana okumayana ben de okumam arkadas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?