- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.341
Okuyanlari teek tek not defterime yazdim. Onlarin disinda listede bi ton kisi var. Bana okumayana ben de okumam arkadas
Okuyanlari teek tek not defterime yazdim. Onlarin disinda listede bi ton kisi var. Bana okumayana ben de okumam arkadas
cnm bnmm sen ne olursa olsun onu üzme hatta bzen giy aldığını beğenmesende snra nasıl olsa ne alsam beğenmior der bir daha almaz daha çok üzülürsün tamm bzen oyunlar yapmak lazım ama ne olursa olsun onun mutluluğu için 1 2 saat biyere giderken giy sevinir o onz yeter. kadınlık bzen oyun gerektirior demi hatunlarr
kız hande sen ne diyoon bacım kocasının aldığını giymemezlik yapmıyo malını kardeşinde kaçırıyo aha bu kadııın hey hande heeey
yok anacım sigarayı unutun hamişken :)bekara karı boşamak kolay ya ben hiç içmedim rahat söylüyom[/QUO
geçen gün bir hamilenin yazısında okudum PLESENTA SİGARAYI SÜZMEDEN BEBEĞE VERİYOMUŞ..VE TAMAMEN ETKİLENİYOMUŞ BEBİŞ.....İLGİLİLERE DUYRULUR
yok anacım sigarayı unutun hamişken :)bekara karı boşamak kolay ya ben hiç içmedim rahat söylüyom[/QUO
geçen gün bir hamilenin yazısında okudum PLESENTA SİGARAYI SÜZMEDEN BEBEĞE VERİYOMUŞ..VE TAMAMEN ETKİLENİYOMUŞ BEBİŞ.....İLGİLİLERE DUYRULUR
dimehcim kuzummm duydun mu bak neler oluyo :)
okumayanların cogu aksam okuyacak olanlar ama sen yınede notunu al tabiiiiii,ne kadar ekmek o kadar köfte
bende aynen öle ve nickle asla okumam
okumayanların cogu aksam okuyacak olanlar ama sen yınede notunu al tabiiiiii,ne kadar ekmek o kadar köfte
dimehcim kuzummm duydun mu bak neler oluyo :)
Ben gunde iki tane iciyorum valla. Mecburen.
Yok kizim ya. Ben dua almayi cok fazla seven biriyim ama sadece bi is yapilacaksa tam olsun diye. Tabi ki okucaz. Hergun zaten okumaya karar verdim. Hocaya okutup turkcesinden takip ediyorum. Yasin iyidir, candir :)
sus leeeen..onunda kocası var,gıtsın kocası alsın,benımkılerı ne alıyor
Ben gunde iki tane iciyorum valla. Mecburen.
bacım çalışıyorum akşama geliyo senin dua
kız hande sen ne diyoon bacım kocasının aldığını giymemezlik yapmıyo malını kardeşinde kaçırıyo aha bu kadııın hey hande heeey
tmm cnm anladım anca takip edebiliom çok yoğunumm. vala bnde kıyafetlerimi kimseyle paylaşamamm kocamla bile
ben okudum francesca yasininiYok kizim ya. Ben dua almayi cok fazla seven biriyim ama sadece bi is yapilacaksa tam olsun diye. Tabi ki okucaz. Hergun zaten okumaya karar verdim. Hocaya okutup turkcesinden takip ediyorum. Yasin iyidir, candir :)
gülşah sen çok kötüsün olsun belki onun kocasının parası yok belki fakir onlar herkes senin gibi zengin şımarık karısı değilki nie öle diyosun(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?