kendini bu ay hamile sananlar buraya

kız hande sen ne diyoon bacım kocasının aldığını giymemezlik yapmıyo malını kardeşinde kaçırıyo aha bu kadııın hey hande heeey

okumayanların cogu aksam okuyacak olanlar ama sen yınede notunu al tabiiiiii,ne kadar ekmek o kadar köfte

Yok kizim ya. Ben dua almayi cok fazla seven biriyim ama sadece bi is yapilacaksa tam olsun diye. Tabi ki okucaz. Hergun zaten okumaya karar verdim. Hocaya okutup turkcesinden takip ediyorum. Yasin iyidir, candir :)

mıllet ben gıder,,,
yemek yapım kocam erken gelcek gercı tek cesıt yapacam dunku yemeklerın yarısı duruo bı tane ekleme yapayım,,
sonrra meryem suresını okuyacam,
namaz kılaccam,,
serpıl ıcın yasın okuyacam ,( okunmus bıl hatta benımkınden once senın yasını okuyacam ,,)
sonra kocam gelır,
yemek yerız,,
cay ıcerız,,
dondurma almısdı gecen gun yıyemedıydık bu aksam enerjı lazım yememız lazım ,:26:
sonra uyku

optum sızı
ya yarın kıme okıcaksak sabah gelıp ogrenırım,,, erken saatte okumak daha rahat oluyoo......

Yok kizim ya. Ben dua almayi cok fazla seven biriyim ama sadece bi is yapilacaksa tam olsun diye. Tabi ki okucaz. Hergun zaten okumaya karar verdim. Hocaya okutup turkcesinden takip ediyorum. Yasin iyidir, candir :)

francesca düşün ben tahmini pazar adet olucam o yüzden bugün yarın cumartesi sıradan herkese okucam hak geçsin istemem.dua bu sonuçta okumadan okudum da demem günah yani.akşam mutlaka okucam sana.eve gidiyorum kayınvalidem çağırdı ama gelmem işim var dedim.sana dua okumak için.

kız hande sen ne diyoon bacım kocasının aldığını giymemezlik yapmıyo malını kardeşinde kaçırıyo aha bu kadııın hey hande heeey

sen varya kızım az fişekleyıcı degılmışsın..evet kardesıne malını verırıken içi giden BENİM!!!! cunku guzel kullanmıyor,kıymet vermıyor,umursamıyor...
artı onunda kocası var artı kendısı zaten calısıyor...yanı o benım kucuk,mınık,korunmaya muhtac kızkardesım degıl..o bır REŞİT!! hemde 27 yasında olan bı reşit!
acıtasyon yapmaaaa!!!!

Kıslar ELos vardı bi araa yaa kan testi yapmştı negatif çıkınca sonra yok oldu psikolojisimi bozuldu kızın acaba :44:

tmm cnm anladım anca takip edebiliom çok yoğunumm. vala bnde kıyafetlerimi kimseyle paylaşamamm kocamla bile

laan nereye düştüm been kocasıyla bile paylaşamazmış anaaam tek çocuk benim benim bencil olmam lazım siz nie bölesiniz be mendeburlar be kardeş kıymeti bile munafıklar heeey allam heey

gülşah sen çok kötüsün olsun belki onun kocasının parası yok belki fakir onlar herkes senin gibi zengin şımarık karısı değilki nie öle diyosun (

lan oglum benım kardesım dılenmıyor,onu kucuk görmekten vazgec! solaryuma verecegı parayı pekala gıysıyede verebılır..ayrıca su dunyadan senın kadar kendını begenmıs bırı olamaz,kenarımın doçenti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…