kendini bu ay hamile sananlar buraya

benimde 12 haziran bakalım hayırlısı ile yumurtlama günlerim bugünler iii değerlendirelim

Canim af edersin o yumurta aki gibi akinti oluyor ya,ben son zamanda ona dikkat etmeye basladim.

ve uyuyor adetin geldigi tarihe yani mesela böyle 16 gün falan önce oluyor,ee birde o akinti geldikten bir iki gün sonra yumurtlaniyormus diye okudum.

size ne kadardir deniyordunuz?

kıs ALLah canını

sende az değilmişsin hee

ama o tabak olayı bendede var yaa ben hiç geciktirmem hemen götürürüm aynı hassaslığı karşı taraftanda beklerim

kıyafet konusuna gelince sana katılıorum valla bende hoşlanmam öle kimsenin kıyafetini de giymem aman ne gerek var çirkin olsun bnm olsun napiim..

hayır bi de ayda yılda bir istese neyse sürekli istenirse hemide güzel kullanılmazsa bende kızarım

sende bence eşinin hoşlanmadığından falan bahset ufak ufak anlar..

ayrıca şaşırdım biraz kızkardeşinle okadar samimi değilsin demek hayır diemiosun

kızım karı seviniyo abartmanda herkes onun gibi diye duymuyomusn inanamıyoruum bide bunu kendime komşu istiyorum tövbeler olsun kek yaparda bu kokusu burnuma gelirde çıkıpta kardeş hamilesin al bi parça demez

zaten hep 2 kısılık yemek yapıyorum,kımseyle paylasamam..bize kadar var hacııııı
ötekı komsuların doyursun seni

bekarken hayır dıyebılıyordukda evlenıp ayrı kalınca ne ıstese verıyorum..hayır dıyemıyorum,hem vermek ıstemıyorum,hem vermezsem üzülüyorum..
eşim kızıyorda dıyemem,cunku onun kızmıyacagını bılır,eşim zaten ilk kardesımın arkadasıydıbırbırlerını ıyı tanıyorlar..
gecen kışta montumu aldı..üstünden 3 ay gecınce anneme dedım,anne montumu alcam ama dıyemıyorum dıye..
annemde bıdaha ısteme bosver,gel sana baska mont alalım dedı..
yanı verdıgım seyı ustunden de cıkarmıyor,buyuzden ıstemesıde zor oluyor..burayada benden aldıgı ceketle geldı,yıne ıcım gıttı
bıse degıl kendı yasıtı olan ıkı görumcesıde var,hep beraber gıyınıyorlar daha ne dıye benden alır bılmem..
bıde verdıgım seyı görumcesınde görmuslugum var ozamana delırmıstım ıste..daha vermıyor kımseye sadece kendı gıyıyor sagolsun:S

milanııım haklıymışsın valla boşuna carlamışım kardeşini savunmuşum verme kardeş başkasının üstündem görmek ne demk verme

hmm iLginç bi kardeşin var..hiç hoşLanmadığım bi tip : )

hayır istersinde hemen yerine getirirsn bunda o da yok : )

iki kızkardeş arasında hep olur böyle şeyler ama bekarken olur sizin durum bu konuda da ilginç..yani onun eşinin bişe dememeside iLginç : )

bnm eşim hiç hoşlanmaz öLe şeylerden..

amaaan iyiki tek kızım : ) ooohh

kızlar nasılsınız? bu ay sedece bir gün adet gördüm 25 inde geldi 26 sında bitti ve normalden daha duru ve azdı.ve sürekli yumurtalıklarım ağrıyor.bugun test yaptım negatif çıktı.bu sekilde bişey yasayanınız varmı?

canlarım ben çıkıyom çişim geldi ordan da eve kaçarım akşam duayı okurken girerim tekrar çok sayfa atlamayın okumak zor geliyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…