- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.381
benimde 12 haziran bakalım hayırlısı ile yumurtlama günlerim bugünler iii değerlendirelim
allahtan oturdugum apartmanda komsuluk yok,herkes benım gıbı kendını begenmıs,kımse pastasını paylasmıyor..
ama gecen gun halama pasta göturmustum,annemı tembıhleyıp hemen aldırdım tabaklarımı
ama bunun zıttı olan bı durum varkı..bız cocukken kardesımle evde hep yalnızdık annem babam calısıyor dıye..
gunboyu sokakta oynardık ben o sıra 13-14 yaslarındaydım..
annemın eve gelme saatı hemen gıdıp evı toparlar,bulasıkları yıkamaya vakıt kalmayınca tabakları toplar çöpe atardım
kızım karı seviniyo abartmanda herkes onun gibi diye duymuyomusn inanamıyoruum bide bunu kendime komşu istiyorum tövbeler olsun kek yaparda bu kokusu burnuma gelirde çıkıpta kardeş hamilesin al bi parça demez
zaten hep 2 kısılık yemek yapıyorum,kımseyle paylasamam..bize kadar var hacııııı
ötekı komsuların doyursun seni
ben ne yapım pekı? bende bronzlasmak ıstıyorum,gıdım onun seanslarına ben mı gırım? paramız yok bızımde,tatıle gıtcez para bırıktırıyoz
nıye hergun burdayım sanıyorsun,dısarı cıkmaya param mı var
zaten tek başına insansın böle karının arkadaşı dostuda yoktur tek başına dışarı çıkıp napıcan deli bekir gibi otur işte ama kardeşin ölemi yapıyo akıllı kız kıyafete para vermiyo senin gibi evde oturup kocası tatile çıkarsın die para biriktirmiyo oooh mis gibi alıyo maaşını solaryumdu spaydı gezmekti tozmaktı mis gibi sen üşengeç otur evde öleay kız çalışıyorum ya hıncımı senden çıakrıyım dedim evde oturuyosun ya sinir oluyorum bütün evde oturanlara
ne i,çiyosun sigaramı
Evet maalesef. Sabahlari sadece.
zaten hep 2 kısılık yemek yapıyorum,kımseyle paylasamam..bize kadar var hacııııı
ötekı komsuların doyursun seni
francesca bende okumuştum canım belki gözden kaçırmışsındır die sölüom serpil die :82:
Evet maalesef. Sabahlari sadece.
naneli falanmı yoksa normalmi hayır bende içiyorum ama üzülüyorumda sonra bide ben en fazla 5 tane içiyorum ama azaltıcvam bişi olmaz dimi bebekelrimize benim arkadaşım vardı o hep içti bebelerine hamileyken olamz olmaz allah korusun
bak hemen aç yaptın insanı burun hakkı denir aşerme denir nerdeee düşüncesiz ah sumisalim ne haklıymış meğer
kıs ALLah canını
sende az değilmişsin hee
ama o tabak olayı bendede var yaa ben hiç geciktirmem hemen götürürüm aynı hassaslığı karşı taraftanda beklerim
kıyafet konusuna gelince sana katılıorum valla bende hoşlanmam öle kimsenin kıyafetini de giymem aman ne gerek var çirkin olsun bnm olsun napiim..
hayır bi de ayda yılda bir istese neyse sürekli istenirse hemide güzel kullanılmazsa bende kızarım
sende bence eşinin hoşlanmadığından falan bahset ufak ufak anlar..
ayrıca şaşırdım biraz kızkardeşinle okadar samimi değilsin demek hayır diemiosun
naneli falanmı yoksa normalmi hayır bende içiyorum ama üzülüyorumda sonra bide ben en fazla 5 tane içiyorum ama azaltıcvam bişi olmaz dimi bebekelrimize benim arkadaşım vardı o hep içti bebelerine hamileyken olamz olmaz allah korusun
Yok canim naneli falan degil normal. Doktorum kesinlikle icme dedi ama cevreme bakiyorum herkes 1 paket icti ve saglikli cocuklari oldu. Buyuyenlerde de sorun yok. Doktorum dedi ki, cocuk sakat olmaz ama yarin birgun bir sorunu olursa vicdan azabi cekersin dedi. Bazi doktorlar 3 e kadar ok diyormus. Yeni bir kitap aldim orda da birakamiyorsaniz 10 tanenin altinda icin yaziyordu.
Boyle yani :)
bak hemen aç yaptın insanı burun hakkı denir aşerme denir nerdeee düşüncesiz ah sumisalim ne haklıymış meğer
bekarken hayır dıyebılıyordukda evlenıp ayrı kalınca ne ıstese verıyorum..hayır dıyemıyorum,hem vermek ıstemıyorum,hem vermezsem üzülüyorum..
eşim kızıyorda dıyemem,cunku onun kızmıyacagını bılır,eşim zaten ilk kardesımın arkadasıydıbırbırlerını ıyı tanıyorlar..
gecen kışta montumu aldı..üstünden 3 ay gecınce anneme dedım,anne montumu alcam ama dıyemıyorum dıye..
annemde bıdaha ısteme bosver,gel sana baska mont alalım dedı..
yanı verdıgım seyı ustunden de cıkarmıyor,buyuzden ıstemesıde zor oluyor..burayada benden aldıgı ceketle geldı,yıne ıcım gıttı
bıse degıl kendı yasıtı olan ıkı görumcesıde var,hep beraber gıyınıyorlar daha ne dıye benden alır bılmem..
bıde verdıgım seyı görumcesınde görmuslugum var ozamana delırmıstım ıste..daha vermıyor kımseye sadece kendı gıyıyor sagolsun:S
bekarken hayır dıyebılıyordukda evlenıp ayrı kalınca ne ıstese verıyorum..hayır dıyemıyorum,hem vermek ıstemıyorum,hem vermezsem üzülüyorum..
eşim kızıyorda dıyemem,cunku onun kızmıyacagını bılır,eşim zaten ilk kardesımın arkadasıydıbırbırlerını ıyı tanıyorlar..
gecen kışta montumu aldı..üstünden 3 ay gecınce anneme dedım,anne montumu alcam ama dıyemıyorum dıye..
annemde bıdaha ısteme bosver,gel sana baska mont alalım dedı..
yanı verdıgım seyı ustunden de cıkarmıyor,buyuzden ıstemesıde zor oluyor..burayada benden aldıgı ceketle geldı,yıne ıcım gıttı
bıse degıl kendı yasıtı olan ıkı görumcesıde var,hep beraber gıyınıyorlar daha ne dıye benden alır bılmem..
bıde verdıgım seyı görumcesınde görmuslugum var ozamana delırmıstım ıste..daha vermıyor kımseye sadece kendı gıyıyor sagolsun:S
o sigaraya verdıgın paralarla gıt karnını doyur,milletten bekleme
Yok canim naneli falan degil normal. Doktorum kesinlikle icme dedi ama cevreme bakiyorum herkes 1 paket icti ve saglikli cocuklari oldu. Buyuyenlerde de sorun yok. Doktorum dedi ki, cocuk sakat olmaz ama yarin birgun bir sorunu olursa vicdan azabi cekersin dedi. Bazi doktorlar 3 e kadar ok diyormus. Yeni bir kitap aldim orda da birakamiyorsaniz 10 tanenin altinda icin yaziyordu.
Boyle yani :)
ben sakat olur diye korkuyorum sakat olmazsa ne olurmuda vicdan azabı çekermişiz ay serpil allah senden razı olsun kitabın adı ne bende kitap aldım hamile oldumu öğrendim gün ayşe önerin seninki ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?