- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.421
.................
ben hep dıyorum zaten bu sene herkes doguruyor..cevremde evlı olup suan hamıle olmayan bı ben varım
toplasam 20 ye yakın hamıle var etrafımda..
benımkı kıymetlı olsun,karambole gıtmesın dıye onlardan sonra hamıle kalmayı dusunuyorum..
yoksa coktan yapardım yaniiiiiiiiiii
mıllet ya bıse sorcam sımdı kuran okurken geldı aklıma,,tmm serpıle dımehe mıyopı ye yasın okuyoz hamıleler,,
hamıle kalamayan bızlere nıe yasın okuyoz 41 gun meryem suresını okusak ya ,hergun meryem suresını okuyup hamıle kalmak ısteyenlerın adını soylerız ,,hem hamıle kalmak ısteyenler meryem suresı okumalı dıo hocalar ???
ben kendime meryem suresini okuduğumda hamile kalamadım kenzül arşı okumuştum geşen ay hep hergün ben hamile kalmak isteyenlere onu okumak istiyorum olurmu
ben kendime meryem suresini okuduğumda hamile kalamadım kenzül arşı okumuştum geşen ay hep hergün ben hamile kalmak isteyenlere onu okumak istiyorum olurmu
yaaw illa bı gıcıklık yapıonuz haaaaaaa
yasınni ne nıyetle okursan Allahım sana onu verırı zaten..
oyuzden yasıne anlastık yaa..
hem 41 yasın okuncak bozmayın şunu..sızın yuzunuzden 39 yasin olcak,:)gulemıyorum da konu ciddi!!!!
bu arada kızlar ben hamile kaldığımı öğrenmeden önce 47 kiloydum dün tartıldım doktorda 52 olmuşum 9 ay sonra nolurum sizce :44::44::44:
yaaw illa bı gıcıklık yapıonuz haaaaaaa
yasınni ne nıyetle okursan Allahım sana onu verırı zaten..
oyuzden yasıne anlastık yaa..
hem 41 yasın okuncak bozmayın şunu..sızın yuzunuzden 39 yasin olcak,:)gulemıyorum da konu ciddi!!!!
amaan onu almadım ben baktım hiç satılmmaış zaten alsaydım yinede sigara için güzel bişiler yazıyomuş valla bacım herkesin doktoru kendine 10 numara banada bu doktoru öle sölediler kendi hastaları kaçtane karı doğurtmuş ama gel görki ben beğenmedim acıbademe devam edicem bende işte bu gidişle
Valla arkadasim hormonlardan midir nedir biraz sert yaziyorsun bazen. Hic satilmamis bir kitap cok kotudur. Nereye baktin acaba. Ben bizzat d&r a gidip gebelikle ilgili tum kitaplari inceledim. Pazarlamasini yapmiyorum sonucta. Gayet anlasilir ve gerekli olan bilgileri yazmis adam. Hafta hafta yazmis. Sigara icin de icmeye devam edin demiyor tabi ki. Sadece birakamiyorsaniz 10 adetin altinda icin diyor. Doktor konusunda ise yorum dahi yazmiyorum. Herkesin doktoru 10 numara olsaydi sen de memnun kalirdin ama bana biraz negatif bir tutumun varmis gibi geldi. Bence kendini ve etrafina bakisini biraz yumusatmalisin. Sen bu sekil hicbir doktordan memnun kalamazsin gibi geliyor bana. Cunku cok sabitsin.
arkadaşlar dün yumurtlama günümde tabii thmn ettiğinz gibi değerlendirdikbugün kasıklarımda ağrım var ufak ufak kakıp oturdukca şişkinlik var kasıklarım acıyorr arkadaşlar ne oluyorr içimdeeee :18::18: inşlhh bizimkiler buluşuoodur yaaa
kızım benim için farketmez ben istedinizi okurum yeterki biran önce olsun allah hamile olanlara tez zamnda sağlıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin olmak isteyenede tez zamnda nasip etsin yarabiiim amiiiin inşallahhh
9 ay sonra samsundan bile görunen bişe olursun herhalde
arkadaşlar bir şeye karar verin çıkacam şimdi işten eve gidinde okuyacağım
oku ozaman yasini..ısteyenler kendılerı ıcın zaten meryem okurlar veya kenzul arş..
yada dıger aylarda da onları okuruk..
ama once yasin..
sen geç dalganı geç senide okucam burdan kilom şu oldu bu oldu die az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?