kendini bu ay hamile sananlar buraya

mıllet ya bıse sorcam sımdı kuran okurken geldı aklıma,,tmm serpıle dımehe mıyopı ye yasın okuyoz hamıleler,,
hamıle kalamayan bızlere nıe yasın okuyoz 41 gun meryem suresını okusak ya ,hergun meryem suresını okuyup hamıle kalmak ısteyenlerın adını soylerız ,,hem hamıle kalmak ısteyenler meryem suresı okumalı dıo hocalar ???

.................

dunkunu begenmedı benımkı görsellıge cok önem verıyor..irmigi kaseyı ıslatıp koydum ama dusmedı kaseden tabaga..meger strecfılm kapatmam lazımmıs kaseye
kaseden yedı bıdaha memnuyetsız bı sekılde
dısarda olunca daha kolay oluyor benım ıcın,esımın ısı restorantcılık oldugu ıcın..dukkana gıdınce yıyıp cıkıyoruz..
zaten ben 1 aydır yemek yapmaya basladım hep dukkandan yıyorduk..ama artık ev yemegını özledık oda bende..

anam sızın laklakanız bıtmes,,,,ben gıdıom yemegı etmeye ,,,serpıl yasın okundu ınsallah Mevlam kabul eylemısdır,,,,,
meryem suresı olayını bı dusunun,,, neysem opmuom sızı abdestım gıder :)))))9 şafii de degılm ya neyse ,,,,

ya bu arada cok onemlı bıse dıcem sıze;

benım bedeenım degıl ama ruhum hala hamıleeeeeeeeeeeeeeeeee

Tabi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

millanim sen onlara birak önceligi ama son gülen iyi gülermis

ben kendime meryem suresini okuduğumda hamile kalamadım kenzül arşı okumuştum geşen ay hep hergün ben hamile kalmak isteyenlere onu okumak istiyorum olurmu

bu arada kızlar ben hamile kaldığımı öğrenmeden önce 47 kiloydum dün tartıldım doktorda 52 olmuşum 9 ay sonra nolurum sizce :44::44::44:

Kizlarrrrrrrrrrrrrrrr

etrafinizda ne kadar cocuk varsa sevin öpün koklayin ki hormonlariniz cossun veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

spermciklere yol görünsün

yani öyleymis diye duydum cocuk sevmek pozitif etkiliyormus ruhu

esimin kuzeninin kizlari var ikiside ufak henüz bol bol sevmeye calisiyom

ben kendime meryem suresini okuduğumda hamile kalamadım kenzül arşı okumuştum geşen ay hep hergün ben hamile kalmak isteyenlere onu okumak istiyorum olurmu

yaaw illa bı gıcıklık yapıonuz haaaaaaa
yasınni ne nıyetle okursan Allahım sana onu verırı zaten..
oyuzden yasıne anlastık yaa..
hem 41 yasın okuncak bozmayın şunu..sızın yuzunuzden 39 yasin olcak,:)gulemıyorum da konu ciddi!!!!

arkadaşlar kalbinizden gönlünüzden ne geçiorsa onu okuyun bilioruz ki rabbim hepimizn duasını da niyetinide çok iyi bilior allh dualrımızı kabul etsin hepinizden allh razı olsunn arkadaşlar.

kızım benim için farketmez ben istedinizi okurum yeterki biran önce olsun allah hamile olanlara tez zamnda sağlıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin olmak isteyenede tez zamnda nasip etsin yarabiiim amiiiin inşallahhh

arkadaşlar bir şeye karar verin çıkacam şimdi işten eve gidinde okuyacağım

kız yumurtlama dedinde canım yumurta istedi ama çok pişmiş yemeliymiş hamileller bende hiç sevmem öle bu bebe bi doğsun herşeyi yicem yicem yatıcam yicem yatıcam

kızım benim için farketmez ben istedinizi okurum yeterki biran önce olsun allah hamile olanlara tez zamnda sağlıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin olmak isteyenede tez zamnda nasip etsin yarabiiim amiiiin inşallahhh

oku ozaman yasini..ısteyenler kendılerı ıcın zaten meryem okurlar veya kenzul arş..
yada dıger aylarda da onları okuruk..
ama once yasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…