- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.401
kızlar nasılsınız? bu ay sedece bir gün adet gördüm 25 inde geldi 26 sında bitti ve normalden daha duru ve azdı.ve sürekli yumurtalıklarım ağrıyor.bugun test yaptım negatif çıktı.bu sekilde bişey yasayanınız varmı?
ben sakat olur diye korkuyorum sakat olmazsa ne olurmuda vicdan azabı çekermişiz ay serpil allah senden razı olsun kitabın adı ne bende kitap aldım hamile oldumu öğrendim gün ayşe önerin seninki ne
Canim valla oyle soyledi, doktorumun 10 numara oldugunu unutma. Kitabin adi hafta hafta hamilelik, yazari dr.kagan kocatepe.
milanııım haklıymışsın valla boşuna carlamışım kardeşini savunmuşum verme kardeş başkasının üstündem görmek ne demk verme
canlarım ben çıkıyom çişim geldiordan da eve kaçarım akşam duayı okurken girerim tekrar çok sayfa atlamayın okumak zor geliyo :)
görümcesınden de nefret ederım..dusun bıde benım kıyafetlerımı gıyıyor:s
kaynanası ben bekarken bana dogum gununde gelen bı bıleklıgı benden 1 gunlugune takmak ıcın rıca etmıstı..aradan 10 sene gectı hala bılegınde..
sezgın teyze bu benımdı hatırlıyormusun desem,kesın aklıma güler:S
o onun vucudunun bı parcası olmuş cunku:s
aaaaf bende açımm : (
iftara daha çoook var
hemide yemeğim bilem yok dahaa
milana dionus bi de tembel die ben onu geçtim sanırım : )
evi temizlemem lazım kendimi temizlemem lazım full hemde yemek yapmam lazım
ben bugun hepsını erkenden yaptım..tembellık basa bela sonradan elın ayagına dolanıyor ne yapcam dıye..
denedım olmuyor
kan testi yaptırdın mı?
millanimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
balli lokmam kiz nasilsin bacim
Canim valla oyle soyledi, doktorumun 10 numara oldugunu unutma. Kitabin adi hafta hafta hamilelik, yazari dr.kagan kocatepe.
amaan onu almadım ben baktım hiç satılmmaış zaten alsaydım yinede sigara için güzel bişiler yazıyomuş valla bacım herkesin doktoru kendine 10 numara banada bu doktoru öle sölediler kendi hastaları kaçtane karı doğurtmuş ama gel görki ben beğenmedim acıbademe devam edicem bende işte bu gidişle
iyiyim bacım sen nassın inşallah???
karnım acıktı mumkunse yencek seylerı sıfat yapmıyalım
görümcesınden de nefret ederım..dusun bıde benım kıyafetlerımı gıyıyor:s
kaynanası ben bekarken bana dogum gununde gelen bı bıleklıgı benden 1 gunlugune takmak ıcın rıca etmıstı..aradan 10 sene gectı hala bılegınde..
sezgın teyze bu benımdı hatırlıyormusun desem,kesın aklıma güler:S
o onun vucudunun bı parcası olmuş cunku:s
kıs sen günlükmü yemek yapion ?
bugün ne yaptın bakem ?
evet gunluk yapıom yoksa benım herıf yerken burun kıvırıyor..hergun yenı bıse beklıyor..bende hep az az yapıyorum oyuzden
bugun kızartma yaptım..ama onun gelmesıne yakın fırına vercem,bıde sadece arpadan yapılan pilav,bıde cacık yapcam..
tatlıyıda artık hep ben yapcakmısım sankı dun burda yazılanları okumus gıbı:s okadar tatlı malzemesı aldırıyormusum ona hanı bı kerede sen yap bız yıyelım dedı
Kuzum iyi diyelim iyi olalim
kiz eskiden meger hamileler nerdeymis diyorum ama demek ki dikkat etmiyormusum...
simdi ise bir disari cikmaya göreyim hooooooop hamileler dökülüyor yollarima
şakamı yapıyosun kız bunlar ailece garip öle şeymi olurmuş başkasının takısını koskoca kadın istermi ya altınmıydı bide
evet gunluk yapıom yoksa benım herıf yerken burun kıvırıyor..hergun yenı bıse beklıyor..bende hep az az yapıyorum oyuzden
bugun kızartma yaptım..ama onun gelmesıne yakın fırına vercem,bıde sadece arpadan yapılan pilav,bıde cacık yapcam..
tatlıyıda artık hep ben yapcakmısım sankı dun burda yazılanları okumus gıbı:s okadar tatlı malzemesı aldırıyormusum ona hanı bı kerede sen yap bız yıyelım dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?