kendini bu ay hamile sananlar buraya

aaaaf bende açımm : (
iftara daha çoook var
hemide yemeğim bilem yok dahaa
milana dionus bi de tembel die ben onu geçtim sanırım : )
evi temizlemem lazım kendimi temizlemem lazım full hemde yemek yapmam lazım

milanııım haklıymışsın valla boşuna carlamışım kardeşini savunmuşum verme kardeş başkasının üstündem görmek ne demk verme

görümcesınden de nefret ederım..dusun bıde benım kıyafetlerımı gıyıyor:s
kaynanası ben bekarken bana dogum gununde gelen bı bıleklıgı benden 1 gunlugune takmak ıcın rıca etmıstı..aradan 10 sene gectı hala bılegınde..
sezgın teyze bu benımdı hatırlıyormusun desem,kesın aklıma güler:S
o onun vucudunun bı parcası olmuş cunku:s

senin kıskardeşde tam gideceği aileyi bulmuş

aaaaf bende açımm : (
iftara daha çoook var
hemide yemeğim bilem yok dahaa
milana dionus bi de tembel die ben onu geçtim sanırım : )
evi temizlemem lazım kendimi temizlemem lazım full hemde yemek yapmam lazım

ben bugun hepsını erkenden yaptım..tembellık basa bela sonradan elın ayagına dolanıyor ne yapcam dıye..
denedım olmuyor

iyiyim bacım sen nassın inşallah???
karnım acıktı mumkunse yencek seylerı sıfat yapmıyalım

Kuzum iyi diyelim iyi olalim

kiz eskiden meger hamileler nerdeymis diyorum ama demek ki dikkat etmiyormusum...

simdi ise bir disari cikmaya göreyim hooooooop hamileler dökülüyor yollarima

şakamı yapıyosun kız bunlar ailece garip öle şeymi olurmuş başkasının takısını koskoca kadın istermi ya altınmıydı bide

kıs sen günlükmü yemek yapion ?

bugün ne yaptın bakem ?

evet gunluk yapıom yoksa benım herıf yerken burun kıvırıyor..hergun yenı bıse beklıyor..bende hep az az yapıyorum oyuzden
bugun kızartma yaptım..ama onun gelmesıne yakın fırına vercem,bıde sadece arpadan yapılan pilav,bıde cacık yapcam..
tatlıyıda artık hep ben yapcakmısım sankı dun burda yazılanları okumus gıbı:s okadar tatlı malzemesı aldırıyormusum ona hanı bı kerede sen yap bız yıyelım dedı

arkadaşlar dün yumurtlama günümde tabii thmn ettiğinz gibi değerlendirdik bugün kasıklarımda ağrım var ufak ufak kakıp oturdukca şişkinlik var kasıklarım acıyorr arkadaşlar ne oluyorr içimdeeee :18::18: inşlhh bizimkiler buluşuoodur yaaa

valla bnde günlük yapıorum hemde çalışıoorum bnmkide yemez valla mesala makarna yapıom azcık kaldı ertesi gün onu makarna salatasına dönüştürüyorum...

Kuzum iyi diyelim iyi olalim

kiz eskiden meger hamileler nerdeymis diyorum ama demek ki dikkat etmiyormusum...

simdi ise bir disari cikmaya göreyim hooooooop hamileler dökülüyor yollarima

ben hep dıyorum zaten bu sene herkes doguruyor..cevremde evlı olup suan hamıle olmayan bı ben varım
toplasam 20 ye yakın hamıle var etrafımda..
benımkı kıymetlı olsun,karambole gıtmesın dıye onlardan sonra hamıle kalmayı dusunuyorum..
yoksa coktan yapardım yaniiiiiiiiiii

şakamı yapıyosun kız bunlar ailece garip öle şeymi olurmuş başkasının takısını koskoca kadın istermi ya altınmıydı bide

yok gümüştü..yurtdısından beni seven bı cocuk vardı o göndermişti..geldıgı gıbı karıya gıttı

hmm menü fena değil hatta tam bana göre

aman o da zor ya her güne yeni yemek..

çok bilio bu kocalar..

düşün bi yere gitceksin bütün gün evde olmicaksın akşam koştur koştur yemek yap .. ya da erken kalkcaksın hamarat hatunlar gibi erkenden bitircen işini..

kıs tatlıyıda alıştırmasaydın ne güzel kendi getiriodu olmazsa olmuomu ...hee dünkü tatlını beğendimi neydi dondurmalı irmik tatlını : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…