kendini bu ay hamile sananlar buraya

serpil ya iyiki duanı sabah okumuşum..oruçlu oruçlu bu zaatte randıman kalmıyor..ikindiyi kıldım az önce tansiyonum mu düştü ne...zaten 2 aydır bu tansiyonla başım dertte..bugün sizlerle bile fazla konuşamadım..ne dayanıksız karı olup çıktım

heralde kızım ne sanıyosun üşengeç müşengeçsin ama bebe yakında yolda sen hamile kalınca bende sana yaptığım kekten vermicem

kızım ben kek sevmem zaten..sen cıkmıyonmu hadı 18.15 oldu,bosalt surayı hadeeeeee

bende birazdan eve gitcem ve okuyacağım inşallah.. ben elimden geldiğince okurum ama inşallah farkedilmeyip arada kaynamam

Son düzenleme:

francesca 31 mayıs ----SERPİL
miyopi 1 haziran------MİYOPİ
sideratolies 2 haz
dimeh 3 haz----DİDEM
muzmut 4 haz----MÜZEYYEN
angel87 5 haz
millan 6haz ---GÜLŞAH
merys 7 haz---MERYEM
su misali 8 haz
mimozagerbera 9 haz---ZÜLFİYE
zeynoaysegulüm 10 haz
eslem 11 haz
gülgüzeli34 12 haz
hnd_sdt 13 haz-----HANDE
ecem5885 14 haz ---HATİCE
yoncamel 15 haz----MELTEM
beyazlım 16 haz
yağmuryk 17 haz
oske55 18 haz
eary1 19 haz

Son düzenleme:

keske herkes bastan ismını söylese..gıremeyene nickyle yasin okuyacaz galıba:S

iyi peki bundan sonra sumisalimle aynı zmanlarda açıyım madem öle hoşçakal benim gebe olduğumu unutma

napım gebeysen..kalkımde yer mı verim napim anlamadım...işten cık yorma kendını dıyorum yaaaa,yanlış mı anladın yogsam

arkadaşlar bn çıkar yarın grüşürüz SERPİLcim senn adına ve hepimizin adına tanıdığımız tanımadığımız herkesin adına rabbim dualarımı kabul etsin.

napım gebeysen..kalkımde yer mı verim napim anlamadım...işten cık yorma kendını dıyorum yaaaa,yanlış mı anladın yogsam
yok kız daha yer vericek bi görüntü yok geçen otobüse bndim yer istesem hamileyim desem inanmazlar dedim kendi kendime ama testim var kapı gibi hem çiş hem kan çıkarıp gösteririm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…