- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.441
francesca annem okumuş yasini.
Valla arkadasim hormonlardan midir nedir biraz sert yaziyorsun bazen. Hic satilmamis bir kitap cok kotudur. Nereye baktin acaba. Ben bizzat d&r a gidip gebelikle ilgili tum kitaplari inceledim. Pazarlamasini yapmiyorum sonucta. Gayet anlasilir ve gerekli olan bilgileri yazmis adam. Hafta hafta yazmis. Sigara icin de icmeye devam edin demiyor tabi ki. Sadece birakamiyorsaniz 10 adetin altinda icin diyor. Doktor konusunda ise yorum dahi yazmiyorum. Herkesin doktoru 10 numara olsaydi sen de memnun kalirdin ama bana biraz negatif bir tutumun varmis gibi geldi. Bence kendini ve etrafina bakisini biraz yumusatmalisin. Sen bu sekil hicbir doktordan memnun kalamazsin gibi geliyor bana. Cunku cok sabitsin.
sen beni yanlış anlamışsın ben gidip sordum kitabevi hiç satılmadı henüzm dediği için almadım keşke alsaydım dedim ayrıca özellikle o kitabı alamk istedim çünkü doktoru biliyorum eşinide nasıl iyi doktor olduklarını bence sen hamişlikten alınganlık yapmışsın ve doktorumun 10 numara olduğunu unutma demen sanki ben senin doktorunu görmüş dinlemiş daha önce onun hastası olmuşum gişbi konuşmuşsun oyüzden herkesin doktoru kendine 10 numara dedim benim doktorumda gerçekten çok bilgili ama ben nazda çeksin ve sorularımdan zırlamalarımdan bıkmasın istiyorum inşallah bhuldumda öle doktor benim sölediğim buydu yoksa benim doktorumda 10 numara :)))
kız agzından bal damladı
hande sen bunlara bakma zaten yasıne karar verıldı dun..bugunde herkes yasınını okudu..sende yasin oku,bozmayalım düzeni
heralde kızım ne sanıyosun üşengeç müşengeçsin ama bebe yakında yolda sen hamile kalınca bende sana yaptığım kekten vermicem
bende birazdan eve fitcem ve okuyacağım inşallah.. ben elimden geldiğince okurum ama inşallah farkedilmeyip arada kaynamam
kızım ben kek sevmem zaten..sen cıkmıyonmu hadı 18.15 oldu,bosalt surayı hadeeeeee
bende birazdan eve gitcem ve okuyacağım inşallah.. Ben elimden geldiğince okurum ama inşallah farkedilmeyip arada kaynamam
francesca 31 mayıs ----SERPİL
miyopi 1 haziran------MİYOPİ
sideratolies 2 haz
dimeh 3 haz----DİDEM
muzmut 4 haz
angel87 5 haz
millan 6haz ---GÜLŞAH
merys 7 haz---MERYEM
su misali 8 haz
mimozagerbera 9 haz---ZÜLFİYE
zeynoaysegulüm 10 haz
eslem 11 haz
gülgüzeli34 12 haz
hnd_sdt 13 haz-----HANDE
ecem5885 14 haz ---HATİCE
yoncamel 15 haz----MELTEM
beyazlım 16 haz
yağmuryk 17 haz
oske55 18 haz
eary1 19 haz
keske herkes bastan ismını söylese..gıremeyene nickyle yasin okuyacaz galıba:S
keske herkes bastan ismını söylese..gıremeyene nickyle yasin okuyacaz galıba:s
ben okumıcam o gün yine okıcam isteyen herkese dicem duamda nikle duamı olurmuş be alla alla
iyi peki bundan sonra sumisalimle aynı zmanlarda açıyım madem öle hoşçakal benim gebe olduğumu unutma
benimde adim muzeyyen okuyandanda okumayandanda allah razi olsun
yok kız daha yer vericek bi görüntü yok geçen otobüse bndim yer istesem hamileyim desem inanmazlar dedim kendi kendime ama testim var kapı gibi hem çiş hem kan çıkarıp gösteririm bendenapım gebeysen..kalkımde yer mı verim napim anlamadım...işten cık yorma kendını dıyorum yaaaa,yanlış mı anladın yogsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?