kendini bu ay hamile sananlar buraya

Ayyy insallah hamilesindir.

8 gun neden bekledin yahu? Bak benim bugun olmam lazimken yarin test almayi dusunuyorum :))

almıyım test dimi boşuna offffffffffff yeni aya yeni umutla meraba
canm istemeden üzdüm ama oluo batma vücudumuz resmen dalga geçio bizle

he o zaman herkesın ılk ıse gebelık ben tecrubelıyım heheheheheheh :))) gercı ılk 3 ay noktasında tecrubelıyım ya neyse :26:

Ayyy insallah hamilesindir.

8 gun neden bekledin yahu? Bak benim bugun olmam lazimken yarin test almayi dusunuyorum :))

bende onu anlamıyorum ki normalde ben günüm gelmeden test yaparım bide günüm geçince test yaparım
ama bunda hiiç yapasım yok üşeniyorum yaw
vala negatif çıkacağını bile bile yapıyorum bazen ama o testi yaparken duyduğum heycam çok farklı
o heycanı yaşamak için bile yapıyorum
bi laf varya
arap yağı bol bulmuş orasını burasına sürmüş

almıyım test dimi boşuna offffffffffff yeni aya yeni umutla meraba
canm istemeden üzdüm ama oluo batma vücudumuz resmen dalga geçio bizle

Bence alma. İnsallah bir dahaki sefere.

Canim valla benim doktorum zaten hormon testi istemisti benden. 2 aydir erteliyordum ama kendime soz verdim bu adetimde testlerimi yaptiricam.

Esime de soyluyorum kiziyor. Doktor beni kurcalamadan ben cocuk sahibi olamam ve isin kotusu buna cok inandim.
Vucut oyun oynuyor aynen oyle valla katiliyorum sana.

Hayirlisi canim ya.

Ya nasil usenirsin?

Yeminle esime soylerim geceyarisi bile olsa nobetci bulur aldiririm. Valla o zaman hamilesin bence :)

hasta olcam la belim ağrıyor çok kötü
ondan yapmıyorumm eğer olmazsam yarın yapar yazarım buraya

Bak su an balkondayim. İpad masanin uzerinde ve ben senin su yorumuna resmen bagirarak guldum.
Komsular delirdim sanicak cunku onlara yuz vermiyorum diye kuduruyolar zaten.

Ayy allah seni de guldursun canim valla

Ya iste hep diyorum hamile kalmakla is bitmiyor ki.

Asil onemlisi sonrasi.

İnsallah canim saglikla kucaklarsin bebisini.

Bak su an balkondayim. İpad masanin uzerinde ve ben senin su yorumuna resmen bagirarak guldum.
Komsular delirdim sanicak cunku onlara yuz vermiyorum diye kuduruyolar zaten.

Ayy allah seni de guldursun canim valla

kaynanam karşımda bende koptum ...tip tip bakıo ...ne var la dicem... neyse kıvırdım...benimde komşudan yana şansım yok...gıcık oluyorum hepsine..yapmacık maltoroşlar...kapıda ayyy miraba mirabaa...ama 4 yıl olcak evliyim bir hoşgeldine gelmediler...

Arkadaslar yarin test yapacaksaniz lutfen sonucu yazin valla merak ederim.

Benimki yoldayim diye sinyal veriyor iyice. Aliskinim nasilsa

bu ay da sanıyorum ve önümüzdeki aylardada hem sanacağım zannımca :))) bu topik güzel olmuş.. aslında sanmıyorum hamile olduğumu ama umut dünyası işte herşeyi ona yoruyorum bu ara :)))

ya bıdaha soruyorum adet gunum gecmeden eczaneden alınan ıdrar testlerı sonuc gosterıyomu ??? eger negatıfse sıgara ıcecem de fena vurdu beynıme nıkotınyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…