- Konu Sahibi zeynepilke
-
valla kızlar bende kendimi şuan hamile hissediyorum
eşim azospermi ama umudumu yitirmediğimden olabilirim diyebiliyorum
8 gün geçti günüm nisan 1 de olmuştum regl.
test yapsam hamiş olsam ne güzel olur
kendime en güzel doğumgünü hediyesi vermiş olurdum bugün
Ya kizlar su lekelenme dediginiz sey illaki oluyor mu?
Bana hic olmadi oyle birsey. Bence ben bu aksam olmazsam ki olacak gibi gorunuyor test falan almayayim bosuna.
O tek cizgi cikiyor ya? Cubugu elime alip kufur ediyorum, ohooo neler diyorum kavga ediyorum plastik cubukla resmen
arkadasim ama sen adet olmussun. Demek ki batma adet olmadan once de oluyormus bak uzuldum yine.
ohoo sende bendensinplastik çubuğu adı geerryyy la gerryyy söle bakalım dolumusun boşmusun diorum ...
Ayyy insallah hamilesindir.
8 gun neden bekledin yahu? Bak benim bugun olmam lazimken yarin test almayi dusunuyorum :))
ohoo sende bendensinplastik çubuğu adı geerryyy la gerryyy söle bakalım dolumusun boşmusun diorum ...
almıyım test dimi boşunaoffffffffffff yeni aya yeni umutla meraba
canm istemeden üzdümama oluo batma vücudumuz resmen dalga geçio bizle
bende onu anlamıyorum ki normalde ben günüm gelmeden test yaparım bide günüm geçince test yaparım
ama bunda hiiç yapasım yok üşeniyorum yaw
vala negatif çıkacağını bile bile yapıyorum bazen ama o testi yaparken duyduğum heycam çok farklı
o heycanı yaşamak için bile yapıyorum
bi laf varya
arap yağı bol bulmuş orasını burasına sürmüş
he o zaman herkesın ılk ıse gebelık ben tecrubelıyım heheheheheheh :))) gercı ılk 3 ay noktasında tecrubelıyım ya neyse :26:
benmde hemen bi isim bulmam lzım
3 ay sonra nooldu canim ya?
bencede acaip eğlenceli oluyor...bazen arkadaşım arıyordu ne yapıosun die...bende test çözüyorum diodum...senin okul bitmedimi diodu..yok anam ben işeme testi çözüorum diodum..tabi kopuş o biçim...
heyy gerrrry whats up maaan
ılk gebelık 8 haftalıkken karnımda öldü,ıkıncı gebelıkde 7 haftalıkda ıdım dustu(( sonra testler yapıldı kan pıhtılasma sorunum varmıs doktor bundan olabılır dedı ve ılac ıcıyorum suan bakalım hersey guzel olcak
Bak su an balkondayim. İpad masanin uzerinde ve ben senin su yorumuna resmen bagirarak guldum.
Komsular delirdim sanicak cunku onlara yuz vermiyorum diye kuduruyolar zaten.
Ayy allah seni de guldursun canim valla
Ya iste hep diyorum hamile kalmakla is bitmiyor ki.
Asil onemlisi sonrasi.
İnsallah canim saglikla kucaklarsin bebisini.
Arkadaslar yarin test yapacaksaniz lutfen sonucu yazin valla merak ederim.
Benimki yoldayim diye sinyal veriyor iyice. Aliskinim nasilsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?