- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.021
demekki o bir sürü kuş eşinin askerleri...biri içerde kalmış en kalitelisi...oda bebek olmuş....rüyayıda böyle yorumlarım
rüya yorumcusu olur senden :) kız darısı başına şuan çok tuhafım inanamıyorum :) belki senin rüyanda çıkar tez zamanda
ee o kadar rüya tabiri okursam olacağı buallah sağ salim kucağına alamayı nasip etsin canım....dur bakalım icraat yok ama rüyaylada oluyorsa hoş olur
flaş flaş flaş yeni bir hamile haberi daha...bu listeye göre sırada ben varım ama...çoook büyük mucize gerekbu ay hamile kalacağımı hiç düşünmüyorum...tabi rabbim bilir...
dimehcim bebeğimi ilk ne zaman görebilirim .
aldım canım bebişim 2 haftalık :) allahım isteyen herkese nasip etsin.rabbim meleklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin amin
amin canım bebişimi ultrasonda ilk göreceğim anı bekliyorum ne zaman görünür acaba :)
vla cnm bnde bu ay hiç olmaz diorum yaa ilk hızlı başladık çalışmalara ama 4 gün ara vermk zorunda kaldık görümcelmlere gittik hfta sonubu ay hiç ümidim yok belirtimde ama ruhen çook hazırım..
bu aile fertleri türemeye engel kardeşim...orda bir iş yapsan...sanki koca kaçıyormu derler..yapmasan...aa çocuk yokmu daha e olsun olsun...derler...leylekler getiriyor ya
bu aile fertleri türemeye engel kardeşim...orda bir iş yapsan...sanki koca kaçıyormu derler..yapmasan...aa çocuk yokmu daha e olsun olsun...derler...leylekler getiriyor ya
cnm iki haftalıkken ne gibi belirtilerin vardı? şimdi ne belirtilerin var nasıl gittin kan testi yaptırdın?? neden şüphelendinn sabırsızlıkla cvb bekliom
ben bunları hep yaşıyorumcanım bende belirti patlaması vardı resmen :) bebeğim gümbür gümbür geliyorum dedi de umutlanmak istememiştim.:) kasıklarıma batmalar oldu ve git gide sıklaştı hatta 2 gün uyuyamadım.belim kopacak kadar ağrıyordu göğüslerim şişti ucları büyüdü biraz ve ucuna doğru arada sanki iğne batar gibiydi.acıkıyordum midem bi anda bomboş kalıyordu ani harekette başım anlık dönüyordu falan :)
:)) 5-6 haftalar arası görebiliyosun ve kalp atışını duyabiliyosun ben sadece bebeğimi görebildim şuan bir fasulye ama kalp atışını çarşamba günü duyucam kısmetse 7.haftamda yani ama 5-6 da da duyan varmış.benim dktoprum dinlemedi çarşambaya randevu verdi işte
canım bende belirti patlaması vardı resmen :) bebeğim gümbür gümbür geliyorum dedi de umutlanmak istememiştim.:) kasıklarıma batmalar oldu ve git gide sıklaştı hatta 2 gün uyuyamadım.belim kopacak kadar ağrıyordu göğüslerim şişti ucları büyüdü biraz ve ucuna doğru arada sanki iğne batar gibiydi.acıkıyordum midem bi anda bomboş kalıyordu ani harekette başım anlık dönüyordu falan :)
canım bende belirti patlaması vardı resmen :) bebeğim gümbür gümbür geliyorum dedi de umutlanmak istememiştim.:) kasıklarıma batmalar oldu ve git gide sıklaştı hatta 2 gün uyuyamadım.belim kopacak kadar ağrıyordu göğüslerim şişti ucları büyüdü biraz ve ucuna doğru arada sanki iğne batar gibiydi.acıkıyordum midem bi anda bomboş kalıyordu ani harekette başım anlık dönüyordu falan :)
ben bunları hep yaşıyorumhuaauhaa
tşk ederim cvbladığın için hemen. cnm sağlıklı bir şkilde kucağına almayı nasip etsin rabbim. allah seni ve bebişini korusun cnım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?