kendini bu ay hamile sananlar buraya

flaş flaş flaş yeni bir hamile haberi daha...bu listeye göre sırada ben varım ama...çoook büyük mucize gerek bu ay hamile kalacağımı hiç düşünmüyorum...tabi rabbim bilir...

vla cnm bnde bu ay hiç olmaz diorum yaa ilk hızlı başladık çalışmalara ama 4 gün ara vermk zorunda kaldık görümcelmlere gittik hfta sonu bu ay hiç ümidim yok belirtimde ama ruhen çook hazırım..

amin canım bebişimi ultrasonda ilk göreceğim anı bekliyorum ne zaman görünür acaba :)

:)) 5-6 haftalar arası görebiliyosun ve kalp atışını duyabiliyosun ben sadece bebeğimi görebildim şuan bir fasulye ama kalp atışını çarşamba günü duyucam kısmetse 7.haftamda yani ama 5-6 da da duyan varmış.benim dktoprum dinlemedi çarşambaya randevu verdi işte

vla cnm bnde bu ay hiç olmaz diorum yaa ilk hızlı başladık çalışmalara ama 4 gün ara vermk zorunda kaldık görümcelmlere gittik hfta sonu bu ay hiç ümidim yok belirtimde ama ruhen çook hazırım..

bu aile fertleri türemeye engel kardeşim...orda bir iş yapsan...sanki koca kaçıyormu derler..yapmasan...aa çocuk yokmu daha e olsun olsun...derler...leylekler getiriyor ya

cnm iki haftalıkken ne gibi belirtilerin vardı? şimdi ne belirtilerin var nasıl gittin kan testi yaptırdın?? neden şüphelendinn sabırsızlıkla cvb bekliom

canım bende belirti patlaması vardı resmen :) bebeğim gümbür gümbür geliyorum dedi de umutlanmak istememiştim.:) kasıklarıma batmalar oldu ve git gide sıklaştı hatta 2 gün uyuyamadım.belim kopacak kadar ağrıyordu göğüslerim şişti ucları büyüdü biraz ve ucuna doğru arada sanki iğne batar gibiydi.acıkıyordum midem bi anda bomboş kalıyordu ani harekette başım anlık dönüyordu falan :)

ben bunları hep yaşıyorum huaauhaa

bende biran önce doktora gitmek istiyorum canım çok meraklıyım şimdiden.:) inşallah bebişim iyidir.bakalım doktor ne diyecek ya yarın yada perşembe günü giderim doktora

tşk ederim cvbladığın için hemen. cnm sağlıklı bir şkilde kucağına almayı nasip etsin rabbim. allah seni ve bebişini korusun cnım.

peki dktroun önerdiği günlerde mi denediniz? ilk denemelerinde rabbim nasip etti mi?

ben bunları hep yaşıyorum huaauhaa

benim bu ay bu kadar çok belirti verdi daha önce olmamıştı.bide biliyonuz arada ateşim çıkıp tekrar düşüyordu üşüme falan vardı ama ben iltihap falan vardır diye düşünmüştüm bebek çıktı :) umudunuzu yitirmek yok bu topik bebek topiği herkes nasibini alıyo 17 ay sonra olsa bile :) rabbim büyük allahım sana şükürler olsun.

kızlar ben 4 yıllık evliyim hiç korunmadım bebeiş yok yumurta tembelliği dedi dr lar bende bu ay adet olnuca tüp bebek tedavisinie başlayacaktım adetim 5 gün geçti yumurtalıklarım patlayacakmış gibi bir ağrı var hiç uyutmadı beni ağrı normalde adetleim strese öre değişir ama bu ay tedaviye başlayacanm diye stres yapmamdım bence yorumlarınızı bekliyorummmm

günaydın kızlar

sonunda geldi kırmızılar

bundan sonra umutlanmak yok..

kendini hamile sanmak yok..

beklemek yok..

kendini kandırmak yok..

hatta yasmine yeniden mi başlasam mı diye bile düşünüyorum :18:

rabbim hakkımda hayırlısını nasib etsin :26:

mimoza tebrik ederim canım rabbim sağ salim kucağını almayı nasib etsin darısı burda her ay binbir umutla bekleyen arkadaşlarımın başına
ben vazgeçiyorum sanırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…