- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.041
peki dktroun önerdiği günlerde mi denediniz? ilk denemelerinde rabbim nasip etti mi?
kız ne ilk denemesi 17 ayda düşün adet günleri hariç gün aşırı ilişkiye giriyoduk biz.ama bu ay doktor yumurtlama takibi yaptı yumurtan çatlamış dedi belki de önceki aylar çatlamıyodu yada çatlıyodu biz kaçırıyorduk.benim bildiğim bir ay tek günler bir ay çift günler ilişki denenmesi.çünkü yumurtlama günü değişiyo benim 16.gün çatladı mesela.yani adetin ilk gününden itibaren 10.günden başla 10-12-14 bir sonraki ayda 11-13-15 falan yap
kızlar ben 4 yıllık evliyim hiç korunmadım bebeiş yok yumurta tembelliği dedi dr lar bende bu ay adet olnuca tüp bebek tedavisinie başlayacaktım adetim 5 gün geçti yumurtalıklarım patlayacakmış gibi bir ağrı var hiç uyutmadı beni ağrı normalde adetleim strese öre değişir ama bu ay tedaviye başlayacanm diye stres yapmamdım bence yorumlarınızı bekliyorummmm
vayy be ne zor anam yaaa hımm bakalım bnde dktruma gidicem bebiş istiorum diyeceğim. testlerim tamam zten sorun yok çok şükür. olmadı onun takibinde olur inşllhh..
inşallah canım korkma olacak olacak :)
kızlar ben 4 yıllık evliyim hiç korunmadım bebeiş yok yumurta tembelliği dedi dr lar bende bu ay adet olnuca tüp bebek tedavisinie başlayacaktım adetim 5 gün geçti yumurtalıklarım patlayacakmış gibi bir ağrı var hiç uyutmadı beni ağrı normalde adetleim strese öre değişir ama bu ay tedaviye başlayacanm diye stres yapmamdım bence yorumlarınızı bekliyorummmm
günaydın kızlar
sonunda geldi kırmızılar
bundan sonra umutlanmak yok..
kendini hamile sanmak yok..
beklemek yok..
kendini kandırmak yok..
hatta yasmine yeniden mi başlasam mı diye bile düşünüyorum :18:
rabbim hakkımda hayırlısını nasib etsin :26:
mimoza tebrik ederim canım rabbim sağ salim kucağını almayı nasib etsin darısı burda her ay binbir umutla bekleyen arkadaşlarımın başına
ben vazgeçiyorum sanırım artık
canım benimde öyle oldu adet günümde. o ağrı hamileysen adet göremediğin için oluyo bebeğin tutunuyo sana.ve inşallah seninde bebeğin vardır adet günün geçmiş bir test alsana canım dene ve sonucu yaz buraya
çok sağol canımda kızdırma beni istersen.doğum kontrol haplarıda bırakınca olmasını bir seneye kadar erteleyebiliyo bekarken bende kullandım 4 sene kist tedavisi için evlenincede bıraktım ama hemen hamile kalamadım etkisi çok sürüyo demekki lütfen umudunu yitirme ne kadarlık evlisin ve korunmuyon ki.bana bak döverim seni devam et çalışmaya elbet bir gün bırakıcan o ilacı çocuk isticen gene olmucak hata yapma.çok canın sıkılırsa git doktora muayene ol beğenmessen git başka doktora olmuyo deyip bırakmak varmı allah nasip ederrmi nerde mücadele
ne vazgeçmesi yağmurgünaydın kızlar
sonunda geldi kırmızılar
bundan sonra umutlanmak yok..
kendini hamile sanmak yok..
beklemek yok..
kendini kandırmak yok..
hatta yasmine yeniden mi başlasam mı diye bile düşünüyorum :18:
rabbim hakkımda hayırlısını nasib etsin :26:
günaydın tatlımgünaydıın anneler ve anne adaylarııııı..........
kızlar bikaç gündür giremedim ama özledim sizleriiiii..
yağmuryk canım bozma moralini,doktorla görüştünmü bi aksilik yoksa kalırsın inşallah..birde burada yazmışlardı böğürtlen kökü kürünü yapsana ben başka sitelerden de çok faydasını göreni okudum..kisti olanlarda da rahmi temziliyomuş..bu konuda bilgisi olan varsa daha çok yardımcı olabiliiiiiiirr
CANIM BENDE BEBİŞİMİ İLK RÜYADA GÖRDÜM SAYILIR.RÜYAMDA balkon kapısını açıyorum içeride siyah bir sürü kuş ve civciv yavrusu içeri giriyo ben çıkarıyorum kapıyı tam kapatıcam bakıyom biri kalmış onu çıkarayım derken diğerleri giriyo anlamına bakmıştım sabah kalkınca dert sıkıntı çekmeyecek bebek olacağına işaretmiş çok şaşırmıştım :)
ee o kadar rüya tabiri okursam olacağı buallah sağ salim kucağına alamayı nasip etsin canım....dur bakalım icraat yok ama rüyaylada oluyorsa hoş olur
ne vazgeçmesi yağmurDualara devam kızdırma insanı. bak kime okuyorsak hamile kalıyor aramızda bi ermiş var ama kim bilmiyorum.hemen olmayacağını hepimiz biliyoruz ama Rabbim ol diyor arkadaşlar teker teker hamile kalıyor.sıra bizede gelecek inşallah. dualar bitene kadar yani haziranın sonuna kadar vazgeçtim bıraktım falan duymak istemiyoruz. hadi toparla kendini lütfen
merhaba arkadaşlar:)
ben de 1-2 hafta önce 2 kere bebekli rüya gördüm;
1. de kucağıma alıyordum erkek bebekti hatta şeyini bile görüyordum
2. de eşimin kucağındaydı eşim meme veriyor gibiydi kucaklıyordu, ben yokken oyalıyordu, sonra ben geliyordum beni özledin mi annecim diyordum, küçük bebek 'özledimmm' diyordu, o da erkek bebekti
angelcim sen bu işte çok iyisin aslında ben de yorum yapabiliyorum ama kendi rüyam olunca yapamıyorum
[TABLE="class: outer_border, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK GÜN[/TD]
[TD]GERÇEK İSMİ[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD]Serpil[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD]Aslı[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD]Didem[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD]Müzeyyen[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD]Gülşah[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD]Meryem[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Su_misali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD]Zülfiye[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gülgüzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD]Hande[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD]Hatice[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD]Meltem[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beyazlim[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Oske55[/TD]
[TD]18 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD]Ayşegül[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mfm[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?