- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.001
ayyy çok çok güzel bi haber bu tüm güzel dualar senin bebeişin ve ailenle olsunnn hayırlı olsunn tatlımmmm sağıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsinnnnnnn Allahımmm aminnnnnnnnnnnnn :))
yarın akşam eşim işten gelirken gebelik testi alacak salı sabahı yapacağım inşallah ama çıkmayacak gibi geliyor nedense canım mimozagerbera canım senide çok tebrik ederim allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah kızlar hergün birine mi yasin okuyorsunuz bende okurum inşallah hasta olmazsam
sağol canım darısı başına :) korkmayım rabbim teker teker veriyo ben buna inanıyorum.
kızlar günaydıno zaman yatmadan yapar sonucu yazarım olur mu canım 4 saat nasıl geçer ya :)
aldım canım bebişim 2 haftalık :) allahım isteyen herkese nasip etsin.rabbim meleklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin amin
anamm bu günde kimse gelmiyo ki heyecanımı payşasam :) kızlar beni biriniz hamile bıraktı ama kim :)
:18::18:
ayy hele şükür mimozamaşallah canım ya tebrik ederim darısı bekleyenlere inşallah.
günaydın kızlaar
flaş flaş flaş yeni bir hamile haberi daha...bu listeye göre sırada ben varım ama...çoook büyük mucize gerekBu ay hamile kalacağımı hiç düşünmüyorum...tabi rabbim bilir...
bu gece rüyamda böyle nefesimi tutyorum göğüslerim kocaman oluyor...bende şaşırıyorum...kız çocuk demekmiş...allah allaaahcanım düşünmediğin ay oluyo zaten unuttun mu :d
günaydın canım hoş geldin.bebiş nasıl :) ağrın var mı
bu gece rüyamda böyle nefesimi tutyorum göğüslerim kocaman oluyor...bende şaşırıyorum...kız çocuk demekmiş...allah allaaahgeçende göğüslerimden süt geliyordu bir çocuğa veriyordum...
şuan yok ama 1 hafta öncesine kadar çok vardı ama şuan ara ara ve az süreyle oluyo
CANIM BENDE BEBİŞİMİ İLK RÜYADA GÖRDÜM SAYILIR.RÜYAMDA balkon kapısını açıyorum içeride siyah bir sürü kuş ve civciv yavrusu içeri giriyo ben çıkarıyorum kapıyı tam kapatıcam bakıyom biri kalmış onu çıkarayım derken diğerleri giriyo anlamına bakmıştım sabah kalkınca dert sıkıntı çekmeyecek bebek olacağına işaretmiş çok şaşırmıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?