- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.981
aminn canım sağol.darısı tüm isteyenlerin başına.inşallah rabbim korur meleğimi.sabırla beklerim onu.bu kadar beklemişken hiç zor gelmeyecek
Merhabalar, tum hamileleri tebrik ediyorum, Allah hayirlisiyla bebeklerinizi kucaklamayi nasip etsin. Ozellikle ilk anne olacaklarin heyecanini anlayabiliyorum. Sanirim ben de 3. bebegime hamileyim!! 31 mayis beklenen adet tarihimdi, 7 ay beklemeden sonra ben bile inanamiyorum, her ay bir beklenti icindeydim. bakalim birkac gun daha bekleyim, zaten jinekologumdan randevu almistim 14 haziran icin, o da bebek olmuyor bir sorun mu var acaba diyeydi. Allah hayirlisini versin
Kizlar bir sorum olacak???? Benim son adet tarihimin ilk gunu 17 mayis 2012. Birlesme 31 mayis 2012, 1 hazirana baglayan gece. sizce hamile kalmi$ olasiligim yuksek mi???:44:
Bence bu ayi daha deherlendirin!
cünkü tam olarak 2. haftada yumurtlamak zorunda degilsin,bence devam edin canim
selam kızlar bende kendimi hamile sanıyorum ama bakalım adetimin 31de gelmesi gerekiyordu gelmedi arada bel ve kasık ağrım var ve göğüslerim çok ağrıyo ilk defa böyle oldu dokunamıyorum bile bide ayın 25de kehverengi leke geldi 3 4 gün sürdü azar azar ama adet falan olmadım test yapmayada korkuyorum bakalım ne olucak
Kizlar bir sorum olacak???? Benim son adet tarihimin ilk gunu 17 mayis 2012. Birlesme 31 mayis 2012, 1 hazirana baglayan gece. sizce hamile kalmi$ olasiligim yuksek mi???:44:
ay evet evet içme canım
inşaallah sen de hamişsindir:)
hamile olduğumu öğrendiğim ilk anda tüm kadınlar kulübü üyelerinin hamiş olup sağlıklı bi şekilde bebiş kucaklaması için dua edicem
ben bu gün elimi karnıma koyup sizin için dua ettim kızlar.bu topik uğurlu 2 gün geçiyo hamiş haberi geliyo bende 1 hafta falan olmuştu üye olalı.çünkü burdaki insanlar birbiri için dua ediyo rabbim eminim isteyene nasip edecektir.
Bugün dideme okuncaktı dimi yanlış okumadım inş haber vereyim dedim ben okudum..ALLah kabul etsin..Hafta sonları giremiorum ..haber verip çıkıcam..haydin görüşürüz canlar..
tatlımmmm nasıl dayanıyosunn ben olsam test yapmıştım hemde iki farklı gebelik testi ile bence al ve yap ve öğren derim
mimozaaaammm tebrikler tazecik annecim benim...sende bebişinde rabbime emanetsiniz...canım listede yinede 9 haziranda kalsan sorun olurmu??
eayr1 canım yazdığını okududum kayınvalidenle ilgili,çok üzüldüm...ben geçen sene anneannemi kaybettim ve hala atlatamadım gibi bişey...kayınvalidemle iyi olmayı isterdim hatta gelin - kaynana gezenleri görünce içim cız eder...ama inanırmısın ben eşimin ailesine o kadar soğudumki o kadar lafları sözleri entrikaları varki ben sırf bu yüzden evlendiğim ilk gece namaz kılınıp dua ediliyor ya ben duamda rabbim yuvam sana emanet onlardan da başka şeylerden de koru diye dua ettim..anlatsam yok artık uyduruyosun bile dersin...sabrım kuvvetlidir ama anneme babama kardeşlerime hassasım..ölmüş anneanneme bile laf söyledi...zor yanii çooooooooookk zor..
bu arada yasinlerimizi okuyalım kızlarrrr,unutmayalım bakın topiğimiz pıtır pıtır hamilelerle doluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?