kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızlar bende listeye katılmak istiyorum tabi kabul ederseniz gerçek adım fatma bata göremi oluyor bilmiyorum ama benim batım 30 mayısdı[/QUOTE]

yok tatlım katılmak ısteyen ismını yazdırıyor..bata göre degil..sende en sona ekleneceksın yanii..bugun müzeyyene yasın okuyarak baslıyabılırsın sende..okumaya

kızlar bende listeye katılmak istiyorum tabi kabul ederseniz gerçek adım fatma bata göremi oluyor bilmiyorum ama benim batım 30 mayısdı[/QUOTE]

ekliyorum canım tabiki burda yazan tarihler yasin okuma günlerimiz canım arkadaşlar bat yazmak istemedi listemizde bat yok.

Tünaydin hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bilmem farkindamisiniz ama artik fazla girmiyorum buralara cünkü düsünmemeye calismaliyim yaaaaaaaaaaaaa

yoksa tüm hayatima yansitiyorum bu piskolojimi

bakalim nasil gidecek bu durumum

ya 19.gun bugun 2 gun sonra adet olmam lazım,,mıdem eksıo arada bulantıda var hafıf ama şakağım agrıo hafıf ıgne batması gıbı sancım oldu sabah 2 veya 3 sefer kısa kısa,,,ya adet mı olcam yok hamıle mıyım degılmıyım ya cok psıkolojım bozuldu,,,dun kocamın teyzesıne gıttık ,,tum akrabayı talukat ordaydı herkes hamılemısın ,,,yok ınsallah gebesındır yok kafanı takma bılmem ne yok o yok bu walla mutlu duracam kafama takmıo gıbı durcam dıe resmen fenalık geldı ya bılmıom ben degılsem hamıle valla kotu hıssetcem kendımı dunde aglama krızıne tutuldum bugunde walla derler ya hanı hıckıra hıckıra agladım dıe resmen oyleydım,,,offf yaa beklemek ne kotu bı surec ben anlamadım gıtt mıllet ılk atısda nası buluo hedefı bılmem

merhaba kızlarr ....
yasin okuma günlerimi yapıyorsunuz (pek anlayamadım ama)bende katılabilirmiyim aranızaa

önce hamılelere sonrada hamıle kalmak ısteyenlere sırayla kımın gunundeyse o kısıye hepımız yasın okuyoruz..
hamıleyse bebegını saglıklı bı sekılde kucagına alsın,kolay hamılelık gecırsın,hamile degılse tez zamanda hamıle kalması ıcın okuyoruz..
bugun muzeyyene okunuyor..baslamak ıstersen lısteye eklenıp,sende muzeyyen ıcın yasin oku bugun canım

bende sendenım..sana uzulme dıcem ama kendım yapamadıgım bıseyı nasıl tavsıye edebılırımkı

merhaba cnm ...
hepimiz gün gün böle anlar çok yaşamışızdır ...ama rabbimden başka yardımcımız yok biliyoruz...bize düşen bolbol dua edip hayırlısıyla bu durumdan çıkmak .....YÜCE RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUNN.......

tşkr ederim cnm ok ekleyin benide ...
kur an dan başka dermanımız yok ....
ismim gamze 17 haziran batım

ya bılıom herseyın zamanı var ama ne bılım ya ben walla kotuyum ya
ya ben nefret ederım beklemekden ,,,boyl ellerım ayagım buz gıbı olur bıse beklerken sımdık bıle oyle ellerım ayaklarım buz gıbı sankı dersın buzun ıcınden sımdı cıkardım ,,,
offf yaaa bıde dun sankı gozume sokar gıbı hep hamıle hatunlar gordum,,,walla kıskanmadım kıskanmamda dıom Allah saglıklı evlatları olmasını nasıp etsın dıe ama bı yandanda dıom Allahım bu kadar ulasılmaz mı bu kadar zor mu evlat sahıbı olmak,,,,hanı tmm herkes bı sekılde sınanıva bu hayatta ama dıom bı tek ben mı sınanıom bu konuda walla ya hanı anlatamıorum belkı hıslerımı ama walla ne bılım agır gelıo,,bıde 2 dusuk ettıgım ıcın zaten korkularla cevrelenmıs bedenım,,duygularım ,,,tmm ılac kullanıom doktorum da ıyı profesor ama yıne de agır gelıo acı gelıoi,,,benden sonra evlenler bebeklerı oldu ya bıde koskaca sulalede hıc kımse dusuk etmedı bı ben uretım hatası cıkdım sankı ya ben ısyan etmıorum ama walla agır gelıo,,,yanı ne bılım herkes dıo keske benım gelınım sen olsaydın dıe gelınlerının yanında dıolar yanı o kadar ,,,,dıolar cok becerıklısın,,sen geldın aıle toparladın,,kaynanan yok,eltın yok gorumcen yok uc adam var dıolar hepsını cekıp cevırdın ,,,temızsın duzenlısın ama gel gelelım bebek yok yok ıste yok ya walla bılmıom ben kotuyum nıe aglıom bılmıorum walla kotuyum ben

canım seni o kadar iyi anlıyorumki...bu milletin teselli etmesi,heleki düşükten sonra...bilmiyolarki daha çok üzdüklerini...sana tavsiyem adet olana dek ki inşallah hamilesindir ve olmazsın az görüş etrafındakilerle...hatta korunmasan bile bu ay düşünmüyoruz korunuyoruz de..çünkü bu psikolojik olarak daha rahat hissettiriyor kendini...

Canim ya inan seni anliyoruz burada!

nerdeyse hepimiz ayni seyleri hisediyoruz,ama bak ben artik ne diyorum biliyormusun,

diyorum gelecegi varsa gelir.

anam millet tutturuyo ama ne yapalim bizede belki yavrularimiz gec gelince daha tatli olacak

hem bak canim benim bende cogu zaman öfkelenip aglayip kendime kiziyorum herseye kiziyorum#

ama diyorum ki kendime ,annemin hep dedigi gibi - hayirlisini iste herseyden önce bugün olmasinda 1 yil sonra olsun ama hayirlisi olsun.

zaman öyle yada böyle geciyor..ama bak cocugunu son ayinda doguramadan kaybeden oluyor,dogurupta kucagina alamadan kaybeden oluyor.

saglicakla gelsinler bebeklerimiz annesi

bak inan ki sana suan bunlari yazarken bile icimden diyorum gelsin ama biran önce

al iste sana - insaniz cünkü sabiri bilemiyoruz ama ögrenecegiz cünkü sükür edecegiz

ve isyana karsi savasacagiz cünkü Yaradan bilir en iyisini.

bende sendenım..sana uzulme dıcem ama kendım yapamadıgım bıseyı nasıl tavsıye edebılırımkı
ya amacım sızı uzmek deıl tamam moralımız ıyı olcak ama olmuyo ya oynıyamıom artık polyanna oyunu,,,ya bıde her ıkı gunde bır gordugumde akrabaları hamılemısın dıe soruolar ya sankı dogurmadınız ne bılım ben hamılemıyım ,sankı yumurta dollenınce ten rengım kırmızı oluyoda ben yok degılım dıe yalan dıorum sankı hayret bıse ya ne halt etme soruonuz mu hamılmısın hamılemısın yok degılım sen dogur senden sonra doguracam dıcem en sonunda bırıne walla ya böööööö geldı ıcıme ,,,
off mıllanım beee offfff walla gıdıp suya vuracam kendımı ,,ıckı ıcmedıgım ıcın ,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…