- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.101
ya bılıom herseyın zamanı var ama ne bılım ya ben walla kotuyum ya
ya ben nefret ederım beklemekden ,,,boyl ellerım ayagım buz gıbı olur bıse beklerken sımdık bıle oyle ellerım ayaklarım buz gıbı sankı dersın buzun ıcınden sımdı cıkardım ,,,
offf yaaa bıde dun sankı gozume sokar gıbı hep hamıle hatunlar gordum,,,walla kıskanmadım kıskanmamda dıom Allah saglıklı evlatları olmasını nasıp etsın dıe ama bı yandanda dıom Allahım bu kadar ulasılmaz mı bu kadar zor mu evlat sahıbı olmak,,,,hanı tmm herkes bı sekılde sınanıva bu hayatta ama dıom bı tek ben mı sınanıom bu konuda walla ya hanı anlatamıorum belkı hıslerımı ama walla ne bılım agır gelıo,,bıde 2 dusuk ettıgım ıcın zaten korkularla cevrelenmıs bedenım,,duygularım ,,,tmm ılac kullanıom doktorum da ıyı profesor ama yıne de agır gelıo acı gelıoi,,,benden sonra evlenler bebeklerı oldu ya bıde koskaca sulalede hıc kımse dusuk etmedı bı ben uretım hatası cıkdım sankı ya ben ısyan etmıorum ama walla agır gelıo,,,yanı ne bılım herkes dıo keske benım gelınım sen olsaydın dıe gelınlerının yanında dıolar yanı o kadar ,,,,dıolar cok becerıklısın,,sen geldın aıle toparladın,,kaynanan yok,eltın yok gorumcen yok uc adam var dıolar hepsını cekıp cevırdın ,,,temızsın duzenlısın ama gel gelelım bebek yok yok ıste yok ya walla bılmıom ben kotuyum nıe aglıom bılmıorum walla kotuyum ben
[QUOTE
bence hamilesin dicem içime öle doğuyo ama valla umutlanma nolur sonra kötü hişssederim kendimi inşallah hamilesindir
canım seni o kadar iyi anlıyorumki...bu milletin teselli etmesi,heleki düşükten sonra...bilmiyolarki daha çok üzdüklerini...sana tavsiyem adet olana dek ki inşallah hamilesindir ve olmazsın az görüş etrafındakilerle...hatta korunmasan bile bu ay düşünmüyoruz korunuyoruz de..çünkü bu psikolojik olarak daha rahat hissettiriyor kendini...
yok canım ya sen ne kotu hıssetcen kendını ıyı hısset walla yegenıme bıse olsun fururum senı :))))
ya ınsallah burdakı herkes,ve bebek ısteyen herkes Allahın ıznıyle hamıledır,,gecen ay kendımı sanıodum hamıle ama bu ay hıc sanmıom oda ılgınc ya neyse ,,,,
ya amacım sızı uzmek deıl tamam moralımız ıyı olcak ama olmuyo ya oynıyamıom artık polyanna oyunu,,,ya bıde her ıkı gunde bır gordugumde akrabaları hamılemısın dıe soruolar ya sankı dogurmadınız ne bılım ben hamılemıyım ,sankı yumurta dollenınce ten rengım kırmızı oluyoda ben yok degılım dıe yalan dıorum sankı hayret bıse ya ne halt etme soruonuz mu hamılmısın hamılemısın yok degılım sen dogur senden sonra doguracam dıcem en sonunda bırıne walla ya böööööö geldı ıcıme ,,,
off mıllanım beee offfff walla gıdıp suya vuracam kendımı ,,ıckı ıcmedıgım ıcın ,,,
ya ben nefret ederım beklemekden ,,,boyl ellerım ayagım buz gıbı olur bıse beklerken sımdık bıle oyle ellerım ayaklarım buz gıbı sankı dersın buzun ıcınden sımdı cıkardım ,,,
offf yaaa bıde dun sankı gozume sokar gıbı hep hamıle hatunlar gordum,,,walla kıskanmadım kıskanmamda dıom Allah saglıklı evlatları olmasını nasıp etsın dıe ama bı yandanda dıom Allahım bu kadar ulasılmaz mı bu kadar zor mu evlat sahıbı olmak,,,,hanı tmm herkes bı sekılde sınanıva bu hayatta ama dıom bı tek ben mı sınanıom bu konuda walla ya hanı anlatamıorum belkı hıslerımı ama walla ne bılım agır gelıo,,bıde 2 dusuk ettıgım ıcın zaten korkularla cevrelenmıs bedenım,,duygularım ,,,tmm ılac kullanıom doktorum da ıyı profesor ama yıne de agır gelıo acı gelıoi,,,benden sonra evlenler bebeklerı oldu ya bıde koskaca sulalede hıc kımse dusuk etmedı bı ben uretım hatası cıkdım sankı ya ben ısyan etmıorum ama walla agır gelıo,,,yanı ne bılım herkes dıo keske benım gelınım sen olsaydın dıe gelınlerının yanında dıolar yanı o kadar ,,,,dıolar cok becerıklısın,,sen geldın aıle toparladın,,kaynanan yok,eltın yok gorumcen yok uc adam var dıolar hepsını cekıp cevırdın ,,,temızsın duzenlısın ama gel gelelım bebek yok yok ıste yok ya walla bılmıom ben kotuyum nıe aglıom bılmıorum walla kotuyum ben
kızlar cuma günü doktoragittim. bebek düşündümüzü söledim muayene etti. herşey normal dedi çok şükür. folbiol verdi? kullanan var mı? bide 10-12-14-16cı günlerimi degerlendirdim :) 2 gündür gögüslerim agrıo. bu yaşıma kadar ilk defa agrıdı? 19 hazirn bat. gögüsler neden agrır ki dokununca
folbiol..folic asit canım..hemen hemen hepımız bunlardan kullanıyoruz zaten..bıldıgın vıtamın ama cok önemlı bı vıtamın sakın es gecme duzenlı ıcmeye devam et..
benımde cok erken ama gögüslerım bomba gıbı oldu batım 17 hazıran..ayın 12 gıbı sısmesı lazımdı normalde..her adet öncesı sıser ve hassaslasır göguslerım..
acaba ovulasyon zamanı dıyemı sıstı bu sefer dıyorum..cunku baska bı acıklaması yok benımkının
kızlar cuma günü doktoragittim. bebek düşündümüzü söledim muayene etti. herşey normal dedi çok şükür. folbiol verdi? kullanan var mı? bide 10-12-14-16cı günlerimi degerlendirdim :) 2 gündür gögüslerim agrıo. bu yaşıma kadar ilk defa agrıdı? 19 hazirn bat. gögüsler neden agrır ki dokununca
bnde değerlendirdim o günleri ama bakalımm hiç bir belirtim yok ama zaten bu aydan ümidimde yokk..inşllh sen gebesindir.
oooff yaaa..şimdi benıde aglatacan haa,gözlerım doldu..bu konuda yalnız degılsın,bak burda nicemiz var..senın cevrende bı tek sen böylesın..benım cevremde de bıtek ben böyleyım..ama sonucta yalnız degılız,hepimiz aynı mutlulugu yasamak ıcın dualar edıyoruz..hepımızın ıcı gıdıyor,hepımız aglama krızlerıne gırıyoruz..ama işte beklemek zorundayız ve beklıyoruz..ınsallah allahım en kısa zamanda ol der..sana,bana,hepimize
inşallahh ama bende ümitlenmek istemiyorum. ama sende ümidini kaybetme...
bu arada bu folik asit kilo aldırıo mu? senin gögüsler adet çöncesi ağrıo muydu? benim hiç agrımazdı şişmezdi. zaten minnacık :) ilk defa agrıdıgını hisettim
Yapmayin uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
hatunlarrrrrrrrrrrrrr
bizim ruhumuz hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
heeee heeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy kim tutar bizi
önümüzdeki maclara bakacagizzzzzzzzzzzzz bu ruhlar bu bedenlerde hamile kalabiliyorsa Allahin izniyle bu bedenlerde kisa sürede
ya zaten cok gorusmemeye calısıom ama aynı muhıtte oturunca ınadına denk gelıon,,ayak ustu bıle hamılesmısın dıolar ya olsam hamıle ne gızlıyım anası bellı babası bellı,,nıkahlıyımda cok sukur,,,dedım dusunmuom cocuk suara dıe bu sefer yok 2 tane dusurdun zaten yap ne beklıosun,yok benım gorumcenın eltısı yok halamın kuzenı soyle olmus boyle olmus dıe bı baslıoar kı cık cıkabılırsen ısın ıcınden,,,yanı dusunmuyoruz demek bıle fayda etmedı bu sefer kocama dıolar ee oglum nıe cocuk dusunmuonus yapın dıe ,, o da zaten benı korur hep dıo ya daha bırbırımıze doyalım teyze yaparız dıo ben ıstemıom zaten cocuk suan der hemen,,ama yok yıne ustelıolar yok yapın nıe etmıonus dıe yanı ıkı ucu ....... deynek senın anlıcagın,,,
arkadaşlar bu ay hmileymişim gibi geliyo adet günüme 2-3 kaldı aslında yarın olmam gerekiyo ama bazen 30 günde bi oluyorum ama nedense kendimi hamile gibi hissediorum dün test yaptım saaatler sonra çok silik bi çizgi çıktı nedense hep hamileymişim gibi geliyo içinde böyle şüphe olanlar varmı
ayyyy canımmmmmiçi senki bize okadar moral veren su misali bence kapa kulaklarını çevrene onlar sadece eşine sevdiklerine ve biz kk ya açık olsunnntın tın tınnn deeeeeeeeeee onlara hiçbişe demeee umursama cevap da verme tek diyeceğin şey Allah ol demeyince olmuyo de ben karşı gelmiyorum bu duruma da sizin mi bi itirazınız var deee sen cıvıl cıvl pozitif bi kızsın üzülme sakın ben o cıvıl cıvıl sumisalimi istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?