kendini bu ay hamile sananlar buraya

oooff yaaa..şimdi benıde aglatacan haa,gözlerım doldu..bu konuda yalnız degılsın,bak burda nicemiz var..senın cevrende bı tek sen böylesın..benım cevremde de bıtek ben böyleyım..ama sonucta yalnız degılız,hepimiz aynı mutlulugu yasamak ıcın dualar edıyoruz..hepımızın ıcı gıdıyor,hepımız aglama krızlerıne gırıyoruz..ama işte beklemek zorundayız ve beklıyoruz..ınsallah allahım en kısa zamanda ol der..sana,bana,hepimize

[QUOTE
bence hamilesin dicem içime öle doğuyo ama valla umutlanma nolur sonra kötü hişssederim kendimi inşallah hamilesindir

yok canım ya sen ne kotu hıssetcen kendını ıyı hısset walla yegenıme bıse olsun fururum senı :))))

ya ınsallah burdakı herkes,ve bebek ısteyen herkes Allahın ıznıyle hamıledır,,gecen ay kendımı sanıodum hamıle ama bu ay hıc sanmıom oda ılgınc ya neyse ,,,,

ya zaten cok gorusmemeye calısıom ama aynı muhıtte oturunca ınadına denk gelıon,,ayak ustu bıle hamılesmısın dıolar ya olsam hamıle ne gızlıyım anası bellı babası bellı,,nıkahlıyımda cok sukur,,,dedım dusunmuom cocuk suara dıe bu sefer yok 2 tane dusurdun zaten yap ne beklıosun,yok benım gorumcenın eltısı yok halamın kuzenı soyle olmus boyle olmus dıe bı baslıoar kı cık cıkabılırsen ısın ıcınden,,,yanı dusunmuyoruz demek bıle fayda etmedı bu sefer kocama dıolar ee oglum nıe cocuk dusunmuonus yapın dıe ,, o da zaten benı korur hep dıo ya daha bırbırımıze doyalım teyze yaparız dıo ben ıstemıom zaten cocuk suan der hemen,,ama yok yıne ustelıolar yok yapın nıe etmıonus dıe yanı ıkı ucu ....... deynek senın anlıcagın,,,

inşallah canımm.zaten bi hamile kalayım eşim annem ve sizler dışında kimese söylemiycem 4 aylık olana dek..ahdım var:)) millet ancak olana dek dedikodu manyağı gibi sorup duruyolar doğursan bir tas yemek getirmezler bu kız lohusa diye...salla gitsin milleti...

kızım zaten hep bu soranlar yuzunden bu kadar yıprattık ya kendımızı..onlar yuzunden bu kadar kafaya taktık bunu..bana sorduklarında yapmaya calısıyoruz ama suan bıse yok henuz dıyorum..peşinden kacıp tuvalete aglamaya baslıyorum..yaa sankı onlar ıcın doguracam cocugu nedır bu baskı ve merak anlamıyorum..ben hayatımda hıc bılmem kımseye ne zaman cocuk yapacaksın,dedıgımı..bananeki?! dogurup bakacak olan onlar!
benımkıde kocam ve benden baskasını ılgılendırmezken nedır bu ınsanlardakı kurcalama ıstegı anlamıyorum..

Kuzum ya iste en büyük hatamizda kendimizi karsilastirmak baskasiyla

fakat cok yanlis tabiki,onlarin basina kötü birsey geldiginde sonucta diyebiliyoruz ay Allahim sen bizi koru coluk cocugumuza yasatma böyle seyleri,demiyoruz ki Allahim bu kötülükleri

benimde basima ver.

sen sensin ben benim hepimiz farkliyiz!

kendini teseli edecek seyler bul

bak ben mesela diyorum x in esi calismiyor 2 cocuklari var eeee ne yapayim ben böyle hayati???

cocuklarlada istiyor ki genelde kadin ilgilensin agladiklarinda vs.

diyorum benim cocugum yok ama esim yardimcim

bana karsi iyi

bunlar icin degmezmi beklemek sabir etmek hayatin böylecede tadini cikarmak ki cikarmaliyimda,sonucta bebegin her ay gelme ihtimali var

ama esim kötü olsaydi düzelme ihtimali belkide 100 de 1 idi

CAnimmmmmmmmmmmmm lütfen sabir sabirli olmaliyiz kardesim

kızlar cuma günü doktoragittim. bebek düşündümüzü söledim muayene etti. herşey normal dedi çok şükür. folbiol verdi? kullanan var mı? bide 10-12-14-16cı günlerimi degerlendirdim :) 2 gündür gögüslerim agrıo. bu yaşıma kadar ilk defa agrıdı? 19 hazirn bat. gögüsler neden agrır ki dokununca

folbiol..folic asit canım..hemen hemen hepımız bunlardan kullanıyoruz zaten..bıldıgın vıtamın ama cok önemlı bı vıtamın sakın es gecme duzenlı ıcmeye devam et..
benımde cok erken ama gögüslerım bomba gıbı oldu batım 17 hazıran..ayın 12 gıbı sısmesı lazımdı normalde..her adet öncesı sıser ve hassaslasır göguslerım..
acaba ovulasyon zamanı dıyemı sıstı bu sefer dıyorum..cunku baska bı acıklaması yok benımkının

bu arada bu folik asit kilo aldırıo mu? senin gögüsler adet çöncesi ağrıo muydu? benim hiç agrımazdı şişmezdi. zaten minnacık :) ilk defa agrıdıgını hisettim

ay sumisali içimi daralttın he saçmalama lütfen alla alla ya sanki hiç kalamıyosun kalmışsın tamam düşük olmuş ama sonuçta kalabiliyosun yapma lütfen ya arkadaşımda aynı senin gibi 2 düşük yaptı senin gibi üzülüyodu şimdi 2 bebesi var ne manyakmışım üzülmüşüm düşüklerime diyo demekki hayırlısı böleymiş ya olupta sakat olsaydı diyo yapma nolur bak kalabiliyosun nasılsa valla üzülüyorum bende nolur yapma böle

bnde değerlendirdim o günleri ama bakalımm hiç bir belirtim yok ama zaten bu aydan ümidimde yokk.. inşllh sen gebesindir.

yapmayın nolursunuz aaa allah hayırlısını versin herşeyin allahın bir bildiği vardır zamanı bekleniyo nolur ya diceksinizki sen kaldın die böle sölüyosun yeminederim diil ben hala dualrımda bile istedim verdin rabbim ama hayırlıysa benim için doğurıyım yoksa olmasın diyorum yapmayın nolur

bu arada bu folik asit kilo aldırıo mu? senin gögüsler adet çöncesi ağrıo muydu? benim hiç agrımazdı şişmezdi. zaten minnacık :) ilk defa agrıdıgını hisettim

folic asiti doktorların sıtesınden okumustum kılo aldırmıyor ve bı yan etkısı yok..
ama kullanan bazı kadınlar aldırdıgını yanı ıstah actıgını söyluyor..bılmıyorum belkıde sucu ılaca atıyorlar ben aldırdıgını dusunmuyorum,cunku ıcerıgı brokolı,ıspanak gıbı yesıl sebzelerden olusan bı ılac..yanı bunları yıyerekte folık asıdı vucunda depolayabılırsın..buda bu sebzelerın hap olmus halı,sebze yıyende kılo almaz dımı

benım her adet öncesı goguslerım sıser ve dokununca sızlar felaket sekılde..zaten adetıme 1 hafta kaldıgını gogsumun sısmesınden anlarım,normalde adet tarıhımı hıc takıp etmezdım (hamıle kalmaya calısmadan once) gogus sısmesı 1 haftan var kızım anlamına gelırdı..o şişkinlık ındıgı gunde hemen adet olurum..cogu kızda boyledır zaten..

aha sag kasıgıma bıse saplandı..yaa uuuff daha cok erken ama gelıyor ıste yıne belırtıler

Yapmayin uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

hatunlarrrrrrrrrrrrrr

bizim ruhumuz hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

heeee heeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy kim tutar bizi

önümüzdeki maclara bakacagizzzzzzzzzzzzz bu ruhlar bu bedenlerde hamile kalabiliyorsa Allahin izniyle bu bedenlerde kisa sürede

beyazlım senın bat ne zaman bı deyıver..

ayyyy canımmmmmiçi senki bize okadar moral veren su misali bence kapa kulaklarını çevrene onlar sadece eşine sevdiklerine ve biz kk ya açık olsunnn tın tın tınnn deeeeeeeeeee onlara hiçbişe demeee umursama cevap da verme tek diyeceğin şey Allah ol demeyince olmuyo de ben karşı gelmiyorum bu duruma da sizin mi bi itirazınız var deee sen cıvıl cıvl pozitif bi kızsın üzülme sakın ben o cıvıl cıvıl sumisalimi istiyorummm

bence bu testlere fazla güvenme en sağlıklısı kan tahlili yaptırman bence. Bende bu sabah tahlil yaptırdım bakalım ne çıkacak

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…