- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.121
ya 19.gun bugun 2 gun sonra adet olmam lazım,,mıdem eksıo arada bulantıda var hafıf ama şakağım agrıo hafıf ıgne batması gıbı sancım oldu sabah 2 veya 3 sefer kısa kısa,,,ya adet mı olcam yok hamıle mıyım degılmıyım ya cok psıkolojım bozuldu,,,dun kocamın teyzesıne gıttık ,,tum akrabayı talukat ordaydı herkes hamılemısın ,,,yok ınsallah gebesındır yok kafanı takma bılmem ne yok o yok bu walla mutlu duracam kafama takmıo gıbı durcam dıe resmen fenalık geldı ya bılmıom ben degılsem hamıle valla kotu hıssetcem kendımı dunde aglama krızıne tutuldum bugunde walla derler ya hanı hıckıra hıckıra agladım dıe resmen oyleydım,,,offf yaa beklemek ne kotu bı surec ben anlamadım gıtt mıllet ılk atısda nası buluo hedefı bılmem
folic asiti doktorların sıtesınden okumustum kılo aldırmıyor ve bı yan etkısı yok..
ama kullanan bazı kadınlar aldırdıgını yanı ıstah actıgını söyluyor..bılmıyorum belkıde sucu ılaca atıyorlarben aldırdıgını dusunmuyorum,cunku ıcerıgı brokolı,ıspanak gıbı yesıl sebzelerden olusan bı ılac..yanı bunları yıyerekte folık asıdı vucunda depolayabılırsın..buda bu sebzelerın hap olmus halı,sebze yıyende kılo almaz dımı
benım her adet öncesı goguslerım sıser ve dokununca sızlar felaket sekılde..zaten adetıme 1 hafta kaldıgını gogsumun sısmesınden anlarım,normalde adet tarıhımı hıc takıp etmezdım (hamıle kalmaya calısmadan once) gogus sısmesı 1 haftan var kızım anlamına gelırdı..o şişkinlık ındıgı gunde hemen adet olurum..cogu kızda boyledır zaten..
aha sag kasıgıma bıse saplandı..yaa uuuff daha cok erken ama gelıyor ıste yıne belırtıler
beyazlım senın bat ne zaman bı deyıver..
bende hiç bi belirti yok yahuuuuuuu :)
benımde bu ayın ılk kasık saplantısı oldu hoş
anam sen de 20 haziran ben diyim 21 haziran vücudum desin 22 haziran ki onu ciddiye almamaliyim
diger herkeste desin 10 ay sonra
cano ya 20 ile 22 haziran arasi olmali ama kiz degisiyor bak bu sefer 28. günde oldum
anam sen de 20 haziran ben diyim 21 haziran vücudum desin 22 haziran ki onu ciddiye almamaliyim
cano ya 20 ile 22 haziran arasi olmali ama kiz degisiyor bak bu sefer 28. günde oldum
ayyyy canımmmmmiçi senki bize okadar moral veren su misali bence kapa kulaklarını çevrene onlar sadece eşine sevdiklerine ve biz kk ya açık olsunnntın tın tınnn deeeeeeeeeee onlara hiçbişe demeee umursama cevap da verme tek diyeceğin şey Allah ol demeyince olmuyo de ben karşı gelmiyorum bu duruma da sizin mi bi itirazınız var deee sen cıvıl cıvl pozitif bi kızsın üzülme sakın ben o cıvıl cıvıl sumisalimi istiyorummm
bana ne bana ne bende istiyorummmmmmmmmmmm
hadi sumisalimmmmmmmmmmmmmmmmm canimmmmmmmmmm gül bitanem neselen
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:13::13::13:
evet canım bugün muzmuta okuyoruz inşallah.
seni 22 Hazirana yazıyorum ipekbora
benimde bi garipti 24 mart 21 nisan ve 16 mayıs bu nedenle hesaplamalarıma göre şimdide 11 hazirannnn
kızım öyle oluncada ovulasyon gununu hesaplaması zor oluyor..bende 26 gunde bır olurken bu ay 28 gunde bır oldum..kendıme ıkı faklı yumurtlama gunu buldum..bıseyler ettık ama bılmıyorum dogrumu ettık
benimde bi garipti 24 mart 21 nisan ve 16 mayıs bu nedenle hesaplamalarıma göre şimdide 11 hazirannnn[/QUOTE)
benim 20 suabt ti sonra 28 mart 27 nisan ve 24 mayis
ama hala diyom ya hamileysemmmmmmmmmmmmmmm
ama zati böyle denyo oldugum icin aranizdayim ve iyi kide buradayim sizleri seviyorum tatli hatunlarrrrrrrr
bende 26 mart 21 nısan ve 19 mayıs..suankını en uzak tarıh olarak 17 hazıran olarak belırledım..ne ediiiim
bende 26 mart 21 nısan ve 19 mayıs..suankını en uzak tarıh olarak 17 hazıran olarak belırledım..ne ediiiim
bnmde 21 ocak - 21 şubat - 21 mart - 20 nisan - 16 mayıs son ay nedense böyle oldu...
bugün muzmut (müzeyyen) e okuyoruz ..
yarın angel 87 ye okuycaz canım gerçek adınmı merve??
anam ben iki günde bir beraberlik yapiyom bu ay
yani cünkü bilemedigim icin bu tuhaf adetlerde ama bak senin k´gibi yinede bende 2 ayri hesaplama yaptim
benimde bi garipti 24 mart 21 nisan ve 16 mayıs bu nedenle hesaplamalarıma göre şimdide 11 hazirannnn[/QUOTE)
benim 20 suabt ti sonra 28 mart 27 nisan ve 24 mayis
ama hala diyom ya hamileysemmmmmmmmmmmmmmm
ama zati böyle denyo oldugum icin aranizdayim ve iyi kide buradayim sizleri seviyorum tatli hatunlarrrrrrrr
bende çok seviyorummmmm hepinizizzzzz sevgi pıtırcıklarımmmm
aynn cnm bnmde geçen ay sapıttı ilk deneme ayımızda o yüzden miki bilmiom valla geçen ay nasıl belirtilerim oldu kasık ağrılarım bel ağrım göğüslerim ağrıdı şişti dedim gebe miyim falan filan kendi kendimi yedim hep 30 -32 günde bir olan adetim 28.gün geldi hemde garipti ilk gün azcık kahve rengi başladı akşama bir şey yoktu gece işten eve gittim bir kırmızılar geldi 4. gün bitti... bu ay bitmesiyle hergünü denedm bebiş için gün atlamadım ama 4 gün ara verdik şimdi hiç bir belirtim yok sadece meme ucum kaşınıoor kaç gündür bazen sağ bazen sol.. o kdr oda belirti değildir herhalde nys adet 28 günde 1 olursa 13 de başlamalı ama eskisi gibi 30 - 32 olursa 16 sında falan bekliorum bu hafta sonu dktora gideceğim belki bnm hissetmediğim onun göreceği bebiş vardır.. İNŞALLHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?