kendini bu ay hamile sananlar buraya

merhaba ardaşaışm seni çok iyi anlıyorum hemde çokk bewnimde etrafımda herkes bebden küçğk yeğenlerim bile çocukları oldu bir araya geldikmi herkesin kucağında bir çocuk benim ki boşşşş booşşş etrafa sahte gülücük yaymaktan hep umursamazmış gibi görünmek çoookk zorr eve gelince hep ağlıyorum diyorum bi daha kalabalık ortamlarda bulunmıycam ama akraba mümkün olmuyorrr eşim ve ben başkalarının çocuklarını seviyoruz bazen elimizden alıyolar bana o zaman o kadar koyuyor kii bide yapın da kendinizin kini sevin diyolar alla büyüktür inş bizimde bebişlerimiz olacak ben 4 yıl evliyim işte ama yok sanki bana herkes acıyormuş gibi bakıyor eşime diyorum öyle deme diyo üzülme diyo ama elimde olmuyor bazen geçen dr yanına gittik allah sizide böyle sınıyor diyor herşey allahtah herkesi bi sınavdan geçiyor inş biz bu sınavı başarıyla geçerizzz canımmmm

bende hiç bi belirti yok yahuuuuuuu :)

aaaaa bi belirti sadece reflü diye yordum hiç umursamadım iki gündür arada midem yanıyo ama reflü benceee içersem sabah o kadar çayı olacağı bu

benımde bu ayın ılk kasık saplantısı oldu hoş

ayyyyy ne hoşşşşş :) inşallahhh hamiş haberini alırız senin ve hepimizinnn aminnnn ya bideee önceden ağrım olsaa offf genemi ağrıyo yaaaa canım acıyo derdim şimdidde bebek varsaa ağrısınnnn ay ne güzellllll DD

anam sen de 20 haziran ben diyim 21 haziran vücudum desin 22 haziran ki onu ciddiye almamaliyim

diger herkeste desin 10 ay sonra

cano ya 20 ile 22 haziran arasi olmali ama kiz degisiyor bak bu sefer 28. günde oldum

kızım öyle oluncada ovulasyon gununu hesaplaması zor oluyor..bende 26 gunde bır olurken bu ay 28 gunde bır oldum..kendıme ıkı faklı yumurtlama gunu buldum..bıseyler ettık ama bılmıyorum dogrumu ettık

anam sen de 20 haziran ben diyim 21 haziran vücudum desin 22 haziran ki onu ciddiye almamaliyim

cano ya 20 ile 22 haziran arasi olmali ama kiz degisiyor bak bu sefer 28. günde oldum

benimde bi garipti 24 mart 21 nisan ve 16 mayıs bu nedenle hesaplamalarıma göre şimdide 11 hazirannnn

bana ne bana ne bende istiyorummmmmmmmmmmm

hadi sumisalimmmmmmmmmmmmmmmmm canimmmmmmmmmm gül bitanem neselen

aynn cnm bnmde geçen ay sapıttı ilk deneme ayımızda o yüzden miki bilmiom valla geçen ay nasıl belirtilerim oldu kasık ağrılarım bel ağrım göğüslerim ağrıdı şişti dedim gebe miyim falan filan kendi kendimi yedim hep 30 -32 günde bir olan adetim 28.gün geldi hemde garipti ilk gün azcık kahve rengi başladı akşama bir şey yoktu gece işten eve gittim bir kırmızılar geldi 4. gün bitti... bu ay bitmesiyle hergünü denedm bebiş için gün atlamadım ama 4 gün ara verdik şimdi hiç bir belirtim yok sadece meme ucum kaşınıoor kaç gündür bazen sağ bazen sol.. o kdr oda belirti değildir herhalde nys adet 28 günde 1 olursa 13 de başlamalı ama eskisi gibi 30 - 32 olursa 16 sında falan bekliorum bu hafta sonu dktora gideceğim belki bnm hissetmediğim onun göreceği bebiş vardır.. İNŞALLHHHH

kızım öyle oluncada ovulasyon gununu hesaplaması zor oluyor..bende 26 gunde bır olurken bu ay 28 gunde bır oldum..kendıme ıkı faklı yumurtlama gunu buldum..bıseyler ettık ama bılmıyorum dogrumu ettık

anam ben iki günde bir beraberlik yapiyom bu ay

yani cünkü bilemedigim icin bu tuhaf adetlerde ama bak senin k´gibi yinede bende 2 ayri hesaplama yaptim

Canim hergün denemeyi bende düsünmüstüm ama diyorlar ya iyi degilmis sperm kalistesi icin ama

bak az önce millanima iki günde bir dedim fakat 1,5 günde bir yapmaya calisiyorum

yani mesela bu gün sabah ve yarin aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…