- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.141
heh sımdı gelde kendıne yumurtlama gunu bulen ıyısı yıne 2 gunde bır vuruşmak
aynen öyle cnm internttn yumurtalma günüme göre değerlendirdik ama bakalım dediğim gibi bir belirtim yok dünde hiç kalmadım ytaktn uyuya kalmışım geb bir kalktım sırılsıklamım içimdekiler dışarı kaçmış yaaa çok üzüldüm 1 2 saat uyumuşumdur ama bakalımm hyırlısı blkide yumurtam döllendi başka almıoyrr bir umut iştee
aynen öyle cnm internttn yumurtalma günüme göre değerlendirdik ama bakalım dediğim gibi bir belirtim yok dünde hiç kalmadım ytaktn uyuya kalmışım geb bir kalktım sırılsıklamım içimdekiler dışarı kaçmış yaaa çok üzüldüm 1 2 saat uyumuşumdur ama bakalımm hyırlısı blkide yumurtam döllendi başka almıoyrr bir umut iştee
Canim hergün denemeyi bende düsünmüstüm ama diyorlar ya iyi degilmis sperm kalistesi icin ama
bak az önce millanima iki günde bir dedim fakat 1,5 günde bir yapmaya calisiyorum
yani mesela bu gün sabah ve yarin aksam
gıdecek olan sperm zaten yolunu buluyormus,merak etme..benım yıne bel agrılarım basladı,yastık belımın altında sabaha kadar uyumaktan..evlendık uyuma seklımız degıstı bee..kafamda yastık yok,popomda yastık var..
gıdecek olan sperm zaten yolunu buluyormus,merak etme..benım yıne bel agrılarım basladı,yastık belımın altında sabaha kadar uyumaktan..evlendık uyuma seklımız degıstı bee..kafamda yastık yok,popomda yastık var..
yaaaa evet yaaa benimde dışarı kaçıyolarrrr sonrasındaaa((( tabi benim yumurtlama tarihlerim geçti ama genede devam belkim diye sebebi ne acaba dışarı niye kaçıyo
vlla cvbını bilen varsa yada ykın zmnda dktora gidecek varsa sorar mı bizim adımızaa lüüüütfeennn
yaaaa evet yaaa benimde dışarı kaçıyolarrrr sonrasındaaa((( tabi benim yumurtlama tarihlerim geçti ama genede devam belkim diye sebebi ne acaba dışarı niye kaçıyo
bende eşimi yapıyom yastıkkk :)
vlla cvbını bilen varsa yada ykın zmnda dktora gidecek varsa sorar mı bizim adımızaa lüüüütfeennn
Merhaba arkadaşlar ilk defa yazıyorum , aslında sürekli yazdıklarınızı takip ediyorum ne kadar güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz çok seviniyorum sizlerin bu samimi yazışmalarını okudukça, sanırım bende bu ay kendimi hamile hissediyorum yani 4 gün geçmiş olmakla beraber 3 gün önce test yaptım tek çizgi çıktı ama yinede öyle hissediyorum. :)
kızlar cuma günü doktoragittim. bebek düşündümüzü söledim muayene etti. herşey normal dedi çok şükür. folbiol verdi? kullanan var mı? bide 10-12-14-16cı günlerimi degerlendirdim :) 2 gündür gögüslerim agrıo. bu yaşıma kadar ilk defa agrıdı? 19 hazirn bat. gögüsler neden agrır ki dokununca
o nasıl oluyor kız,bende yapim
kız işee gidioz sabah uykusuzluktan o mu gelir akla yaa gerçi hep aklımda amaa adam zaten yorgun kalkıor hahhazaten spermler rahimde 24 saat canlı değillermi tutsa tutar zaten. artık bkalım bu ay olmazsa dktrun önereceği günleri dğerlendireceğizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?