kendini bu ay hamile sananlar buraya

heh sımdı gelde kendıne yumurtlama gunu bul en ıyısı yıne 2 gunde bır vuruşmak

aynen öyle cnm internttn yumurtalma günüme göre değerlendirdik ama bakalım dediğim gibi bir belirtim yok dünde hiç kalmadım ytaktn uyuya kalmışım geb bir kalktım sırılsıklamım içimdekiler dışarı kaçmış yaaa çok üzüldüm 1 2 saat uyumuşumdur ama bakalımm hyırlısı blkide yumurtam döllendi başka almıoyrr bir umut iştee

yaaaa evet yaaa benimde dışarı kaçıyolarrrr sonrasındaaa ((( tabi benim yumurtlama tarihlerim geçti ama genede devam belkim diye sebebi ne acaba dışarı niye kaçıyo

gıdecek olan sperm zaten yolunu buluyormus,merak etme..benım yıne bel agrılarım basladı,yastık belımın altında sabaha kadar uyumaktan..evlendık uyuma seklımız degıstı bee..kafamda yastık yok,popomda yastık var..

Canim hergün denemeyi bende düsünmüstüm ama diyorlar ya iyi degilmis sperm kalistesi icin ama

bak az önce millanima iki günde bir dedim fakat 1,5 günde bir yapmaya calisiyorum

yani mesela bu gün sabah ve yarin aksam

kız işee gidioz sabah uykusuzluktan o mu gelir akla yaa gerçi hep aklımda amaa adam zaten yorgun kalkıor hahha zaten spermler rahimde 24 saat canlı değillermi tutsa tutar zaten. artık bkalım bu ay olmazsa dktrun önereceği günleri dğerlendireceğizzz

bazen alipta o yumurtami spermciklerle zorla bulusturasim geliyor agresif oldugum zamanlar

ah bi görsem o yumurtami bi yoluma ciksa zorla alikoyacagim veeeeeeeeeeeeeeeee

Merhaba arkadaşlar ilk defa yazıyorum , aslında sürekli yazdıklarınızı takip ediyorum ne kadar güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz çok seviniyorum sizlerin bu samimi yazışmalarını okudukça, sanırım bende bu ay kendimi hamile hissediyorum yani 4 gün geçmiş olmakla beraber 3 gün önce test yaptım tek çizgi çıktı ama yinede öyle hissediyorum. :)

aynenn cnmm yaaa kocam dior şöyle ayalarından sirkeleyim seni bn garanti olsunn ama çk şükür onun desteği moralimi yüksek tutmamı sağlıyor iyi ki var yaa şükrler olsun onu karşıma çıkaran rabbime.. inşllh en kısa sürede ona haırlı sağlıklı bir evlat nasip ederim.

yaaaa evet yaaa benimde dışarı kaçıyolarrrr sonrasındaaa ((( tabi benim yumurtlama tarihlerim geçti ama genede devam belkim diye sebebi ne acaba dışarı niye kaçıyo

kız benımkıler ıste hıc dısarı akmıyor belımın altında yastıkla uyuyunca..1 tanesını bılem zıyan etmem evlatlarımın..
sabaha zaten akacak bıse kalmıyor,hepsı kuruyor mu ne
bıde duz yatınca nasıl adet kanı akıyor,bunlarda öyle akıyor ıste,gıdış yönu öyle cunku

aramıza hogeldin canım. kan testi yap diğerine güvenme. en kesin kan testi

bende yumurtalik kisti vardi 3,5 cm doktorum daha once de karsilasilastigi icin (arada bi oluyo bende komaya sokuyo beni) bekleyelim dedi 1 ay sonra gitti Allah a sukur ama o gun bana folio vitamini verdi sanirim folik asid dediginiz o

vitamin oldugunu biliyorum da bacilar o ne ise yarar yumurtaya bi faydasi var mi? prespektusu okudum hamile ve emzirenlerde veriliyormus ee ben de oyle bir durum yok maalesef

annam tövbe tövbe bu icki siselerinde oluyor ya tikayip kapatiyor,onlardan mi kullansak cünkü sonucta akiyor

hahahahahaha he yavvvvvvvvv aksam esime diyorum ben nerdeyim burasi neresi sen kimsin ben niye evlendim ne güzel anam babamin yanindaydim

diyo ben kocanim evlendik ve burasi yuvamiz

dedim askim yaaaaaaaaaa sen simdi 35 yasina girdin ya o yüzden gözüme yasli gözüküyon o yüzden afalladim biraz, gülüyor diyor sen 35 ine gel sana hatirlatirim bunlari dedim olsun o zamanda 42 olacaksin diyor olsun sen 35 olacaksin ya sana hatirlatirim

anam orasida öyle tabi cok haklisin fakat kafayi yedi artik

evet canim hatta 4-5 gün kalabiliyor spermcikler vacocanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…