- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.221
evet şekerim bide ne o öle 15 gün ne o öle çocuk avutur gibi tam tadı çıkıcak tam kavruluyosun hooop paramız bu kadarına yetiyo evimzie dönelim çok banel bencede
evım sahanedekı ev coook guzel olmuşşşş yaaaa
evım sahanedekı ev coook guzel olmuşşşş yaaaa
ene sen 32 yasındamısın ben senı kucuk bılıodum beee :)))))
ya zaten olmaz bıse hatta bırı dedıydı dogumu kolaylıo dıe :)))))))))
ya sımdık komsu alamanydan geldı bı cıkolata getırdı kadınada soramadım domuz yagı varmıdır dıe sımdık onu dıcekdım almanca varsa bılen bakayım bunda varmı yoksa acayıp yıyesım var cıkolatada :)))
kızlar şu yemeksepeti nasıl bir site ulan canım mercimek köftesi çekti hani bulamıyorum
kızlar şu yemeksepeti nasıl bir site ulan canım mercimek köftesi çekti hani bulamıyorum
ilgin için teşekkür ederim canım şimdi daha iyiyim azaldı dönmesi.iyi bi arkadaşsın sencay ocagı falan yok mu ? yada getır gotur ısı yapan bırı falan ?? yada yetkılıne soyle ıkı dakka al gel marketten ızın verırler ,,,,
evde kendin yapsana dimeh. içine ne koyuyolar emin olamam ben. hem bebişin de var annesi sağlıklı şeyler yekızlar şu yemeksepeti nasıl bir site ulan canım mercimek köftesi çekti hani bulamıyorum
kızlarrrrr yaaa gülmektennn öldümmmmmm genemilanımmmmm gönlün olsunnn bebem ben kıskandımmmm kıskanmakta hiç huyum değil eşim bile şaşar kıskançlık hırs yokk anammmmm ama senin o güzel hatrınnn için kıskanıyorummmm
yemek siparişi verebilecegin bir site canımm
batımız aynıymış,inşallah beraber seviniriz gamze
tesekkur edıyorum yoncemelım..bende bıtek senı kıskanıyorum zaten..
domuz yağı = der Speck
domuz = das Schwein
eee bunlar yazmıo cıkolatanın arkasında ama olmadıgıda yazmıo ee ne etcem sımdık ben ??? offf yaaaaaaaaaaaaaaaaa almanca bılen yok mu beeee ,,,ingılızce olsa tmm ama almanca bılıom
domuz yağı = der Speck
domuz = das Schwein
eee bunlar yazmıo cıkolatanın arkasında ama olmadıgıda yazmıo ee ne etcem sımdık ben ??? offf yaaaaaaaaaaaaaaaaa almanca bılen yok mu beeee ,,,ingılızce olsa tmm ama almanca bılıom
yanı havamı atamadım mı ben sımdı
ama bızım gıttıgımız yerde sakin,coşmak ıcın merkeze incez sadece..
hem en yakın arkadaslarımızla gıtcez,yıne mı kıskanmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?