kendini bu ay hamile sananlar buraya

evet şekerim bide ne o öle 15 gün ne o öle çocuk avutur gibi tam tadı çıkıcak tam kavruluyosun hooop paramız bu kadarına yetiyo evimzie dönelim çok banel bencede

ama gıttıgımız yerde evımız var ıstedıgımız kadar kalırız yaaaaaaa kıskanın beniiiiiiii

kızlarrrrr yaaa gülmektennn öldümmmmmm gene milanımmmmm gönlün olsunnn bebem ben kıskandımmmm kıskanmakta hiç huyum değil eşim bile şaşar kıskançlık hırs yokk anammmmm ama senin o güzel hatrınnn için kıskanıyorummmm

ama görsen hiç yaşımı göstermem valla ufacık bişeyim 24 bilemedin 25 öle diyo millet be :))) googleden çeviriyi aç çikolatanın üstünde ne yazıyosa hepsini yaz oraya bakalım ne varmış içinde

domuz yağı = der Speck
domuz = das Schwein

eee bunlar yazmıo cıkolatanın arkasında ama olmadıgıda yazmıo ee ne etcem sımdık ben ??? offf yaaaaaaaaaaaaaaaaa almanca bılen yok mu beeee ,,,ingılızce olsa tmm ama almanca bılıom

kızlarrrrr yaaa gülmektennn öldümmmmmm gene milanımmmmm gönlün olsunnn bebem ben kıskandımmmm kıskanmakta hiç huyum değil eşim bile şaşar kıskançlık hırs yokk anammmmm ama senin o güzel hatrınnn için kıskanıyorummmm bas bas havalaı yoncameleeeee

kızlar şu yemeksepeti nasıl bir site ulan canım mercimek köftesi çekti hani bulamıyorum

su agzından hayırlı bıse cıksa yaaa.. bak sımdı benımde canım cektı yapsam mı neee..neyse evımdeyım ve ıstedıgım canımın cektıgı herseyı yapar yerim..kimsenın sepetını kurcalamam benı doyursun dıye

cay ocagı falan yok mu ? yada getır gotur ısı yapan bırı falan ?? yada yetkılıne soyle ıkı dakka al gel marketten ızın verırler ,,,,
ilgin için teşekkür ederim canım şimdi daha iyiyim azaldı dönmesi.iyi bi arkadaşsın sen

kızlar şu yemeksepeti nasıl bir site ulan canım mercimek köftesi çekti hani bulamıyorum
evde kendin yapsana dimeh. içine ne koyuyolar emin olamam ben. hem bebişin de var annesi sağlıklı şeyler ye

tesekkur edıyorum yoncemelım..bende bıtek senı kıskanıyorum zaten..

ye kızım be halamın gelini alaman ordan habire getiridi yerdik getiren biliyodur domuz yağı olmadığını afiyet olsun ye

kızım onların malında nıye domuz yagı yoktur yazsın..bıtekmuslumanlar onu haram olarak kabul edıyr..onların oyle bı hassasıyetı varmı kı yazsınlar..
bızım yıyeceklerımıze hıntlıler ıcın dana etı yoktur yazmamız gıbı bısey olurdu buda

yanı havamı atamadım mı ben sımdı
ama bızım gıttıgımız yerde sakin,coşmak ıcın merkeze incez sadece..
hem en yakın arkadaslarımızla gıtcez,yıne mı kıskanmadın

hayır kıskanmadım
walla sevmem tatıle gıtmeyı,,,
ya ben cok ararım evımı kalamam heryerde,,tatıldekı ev benım olsada ınadına yanıma almadıgım seylere ıhtıyac duyarım,,,cok dırdr ederım kocama sınır gelır anla:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…