kendini bu ay hamile sananlar buraya

aa evde olsamda yapmam bi tıkla evimde olur hiç yormam kendimi işte böle zengin oluyosunuz pintiler ay bide ingiliz pastasımı sölesem yanına :)) neyse sen yapar yersin şimdi onuda

ilgin için teşekkür ederim canım şimdi daha iyiyim azaldı dönmesi.iyi bi arkadaşsın sen

evde kendin yapsana dimeh. içine ne koyuyolar emin olamam ben. hem bebişin de var annesi sağlıklı şeyler ye

aman ne olucak allah aşkına zehirmi koyucaklar yicem mecimek köftesi bee abartmeyın görmemiş haöile kalmış tutmuş çükünü koparmış hiç takılmöam öle şeylere ay çükmü dedim oğlan bu oğlan :)))))))

vallahi kızlar evde yaptığınız yemek herzaman daha sağlıklı biz en iyi pastane diye alırdık ama herşey çıktı içindenn sonra kendi pastamı bile kendim yapmaya kara verdimmmm yemekde sölemiyoruz artık dışardan bıraktık onları yapabiliyosanız kendiniz yapın derimm

anaaa ne gıcık karı bu
kızım bızım paramız var,ihtıyacımız olanı gıder alırız!!!!!
hem tatılde rahat rahat belkı cocuk tohumuda atarız!!!!
sen burda klavyenın tuslarına basarken..ben orda tekılanın ıcındekı zeytını parmagımla alıp yıyor olacagım!!!!

lan ölücem heee işteyim işte canım şimdi çekti restorandan sölicez abartmayın mercimek köftesi yapan yer bulun ataşehirde bebem için ((((((((((

ahahahhahhahah
içki içmeyen adamın havasıda böyle olur tabiiii..içinde zeytın olan martiniydi ne tekılası

benim içime sinmez öyle dışardan dışardan

aa evde olsamda yapmam bi tıkla evimde olur hiç yormam kendimi işte böle zengin oluyosunuz pintiler ay bide ingiliz pastasımı sölesem yanına :)) neyse sen yapar yersin şimdi onuda

bız zengınler nasıl yapıldıgını bılmedıgımız seylerı yemeyız dıyım bariiiii
kızım mercımek köftesınıde ıstemeye utanırım..iki dakka yapar yerım..
ingiliz pastasıda neymış,domuz yagı varsa yemem,yazıyo mu varmı yokmu

niye olmuyor diye gidecektin, şimdi de 'hamişim de öylesine bi bakın diye geldim', dersin hehehehe:))))
ben de 14 haziran da kan testi yaptırıcam kesin sonucu yazıcam size

Zaten drum hamilelere sat ni sorup 8 haftaliktan once randevu vermiyor, yani ben onceden baska sebep icin alip 2 hafta daha onceden gitmis olacagim, tabi testler falan yapilacak

bencedeeee ya bide ben hamile iken sadece sağlıklı şeler yicem tatlı ucundan azcıkkk radikal kararlar alıyorummm zaten bugünde başladımmm diyete

dımeh yeme sen yeme..senın yuzunden hepımız aserdık burda mercımek köftesıne lanet karı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…