- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.241
su agzından hayırlı bıse cıksa yaaa.. bak sımdı benımde canım cektı yapsam mı neee..neyse evımdeyım ve ıstedıgım canımın cektıgı herseyı yapar yerim..kimsenın sepetını kurcalamam benı doyursun dıye
kız allah canını almasın biliyorum onu madem öle diyorum nie mercimek köftesi yok burda diyorum aa ölücem nerde bulucam ben şimdi be
ilgin için teşekkür ederim canım şimdi daha iyiyim azaldı dönmesi.iyi bi arkadaşsın sen
evde kendin yapsana dimeh. içine ne koyuyolar emin olamam ben. hem bebişin de var annesi sağlıklı şeyler ye
ilgin için teşekkür ederim canım şimdi daha iyiyim azaldı dönmesi.iyi bi arkadaşsın sen
evde kendin yapsana dimeh. içine ne koyuyolar emin olamam ben. hem bebişin de var annesi sağlıklı şeyler ye
hayır kıskanmadım
walla sevmem tatıle gıtmeyı,,,
ya ben cok ararım evımı kalamam heryerde,,tatıldekı ev benım olsada ınadına yanıma almadıgım seylere ıhtıyac duyarım,,,cok dırdr ederım kocama sınır gelır anla:)))
vallahi kızlar evde yaptığınız yemek herzaman daha sağlıklı biz en iyi pastane diye alırdık ama herşey çıktı içindenn sonra kendi pastamı bile kendim yapmaya kara verdimmmm yemekde sölemiyoruz artık dışardan bıraktık onları yapabiliyosanız kendiniz yapın derimm
benim içime sinmez öyle dışardan dışardan
aa evde olsamda yapmam bi tıkla evimde olur hiç yormam kendimi işte böle zengin oluyosunuz pintiler ay bide ingiliz pastasımı sölesem yanına :)) neyse sen yapar yersin şimdi onuda
lan ölücem heee işteyim işte canım şimdi çekti restorandan sölicez abartmayın mercimek köftesi yapan yer bulun ataşehirde bebem için((((((((((
niye olmuyor diye gidecektin, şimdi de 'hamişim de öylesine bi bakın diye geldim', dersin hehehehe:))))
ben de 14 haziran da kan testi yaptırıcam kesin sonucu yazıcam size
bız zengınler nasıl yapıldıgını bılmedıgımız seylerı yemeyız dıyım bariiiii
kızım mercımek köftesınıde ıstemeye utanırım..iki dakka yapar yerım..
ingiliz pastasıda neymış,domuz yagı varsa yemem,yazıyo mu varmı yokmu
ingiliz pastasıda neymış,domuz yagı varsa yemem,yazıyo mu varmı yokmu[/QUO
laaaaaaaaan anlayışsızlar laaaaaaaaaaan evdemiyim çıldırttınız lan beni evdemiyim he evdemiyim memeelr oldu davul patlıcak lan aşeriyorum aş hala yap diyolar beeeeeeeeee
bencedeeeeya bide ben hamile iken sadece sağlıklı şeler yicem tatlı ucundan azcıkkk radikal kararlar alıyorummm zaten bugünde başladımmm diyete
dımeh yeme sen yeme..senın yuzunden hepımız aserdık burda mercımek köftesıne lanet karı
laaaaaaaaan anlayışsızlar laaaaaaaaaaan evdemiyim çıldırttınız lan beni evdemiyim he evdemiyim memeelr oldu davul patlıcak lan aşeriyorum aş hala yap diyolar beeeeeeeeee
evındeyken aşer sende canım aaaaa ne bu şımarıklık
bız yıgenımız saglıklı olsun ıstıyoruz
maşallahh maşallahhhh bebemmmm :) ya dilimin ucunda yaaa bi karakter vardı aynı sen gibi konuşuyodu dizide vardı aklımdaaaa ay onun gibi kızdın bize şimdiddd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?