- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.181
iyi bari sorun yok ozaman demkki
merys ikimizde 19 haziran demek:)) ikimide hamile olursak aynı haftalarda ilerlycez...birimizin kızı birimizinde oğlu olursa kertelimmmmmmiiiiiii
neden olmasın kibende öğle namazımı kılayım müzeyyenin duasını okuyayım..bide duha süresi okuyayım içimden geldi,dimeh söylemişti anlamı çok hoşuma gitti..onuda hepimize göndereyim:) rabbim kabul etsin inşallah...merys teklifimi düşün ??
dimehim 19 hazirana yaklaşırken sana peşpeşe belirtiler sorucamm,hazırla kendiniii:)
kaçma canım mecbur yaptıracaksın o testleri bebişin için unutma.birsür test istedi çarşambaya doktor sanırım kan vericem altıma sıçıyorum yeminederim en korktuğum şey koluna takıyoalr iğneyi ölücem sanki bide korkuyorum kendimi sıkarım iğne damarımda kalır falan her defasında hastaneyi yıkıyorum napıyım ama çok canım yanıyo ya bugün gitmesem diyorum nereye kadar kaçıcam acaba
birsür test istedi çarşambaya doktor sanırım kan vericem altıma sıçıyorum yeminederim en korktuğum şey koluna takıyoalr iğneyi ölücem sanki bide korkuyorum kendimi sıkarım iğne damarımda kalır falan her defasında hastaneyi yıkıyorum napıyım ama çok canım yanıyo ya bugün gitmesem diyorum nereye kadar kaçıcam acaba
su misalim 2 dk yoktum psikopata bağlamışsın çok üzüldüm valla.kızım delimisin sen kendini tek mi sandın biz ne bok yemeye bu kadar yazılar yazdık yok olmadı tutmadı diye ilk denememiz mi sanki kızım topla kendini psikolojini bozupta hormonlarınla oynama belki şuan hamilesin nerden biliyon olmadığını onu üzmeye değer mi ihtimali bile yeter.kimsenin lafını takmıcan canım birini bi boz bak laf ediyo mu.ben en son dedim deniyoz olmuyo belkide yanlış yapıyoruzdur kimsenin sesi çıkmadı :) kuzummm üzme bizi sen en azından hamile kalabiliyon bu bi gerçek ümitsiz olma bebeğin doğru zamanı bekliyo emin ol.
işte her zaman görmek istediğimiz sumisalidukka dukka dukka dukka dukkaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))))9
slm ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ohhh yaaaa walla cok tesekkur ederım sıze sızı cok sevıommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mucukssssssssssssssssssssssss :))))))))))))))))))))
walla oyle sessız geldım kımseye hal hatır sormadım agladım zırladım cekdım gıttım(((
ama sagolun walla konusmak ıyı geldı agladım agladım rahatladım geldımmmmmmmmmmmmm :))))))))))
ya ben galıba tam bır balık tam bır alıkyım :)))))))) 1 saat once zırlıyodum sımdı kıkırdıom :))))
dukka dukka dukka duka dukka dukkkaaaaaaaaaa :))))))))))))))9
tansiyonum yerlerde
var biz ama kan uyuşmazlığının sonucu ne oluyo onu bilmiyorum çarşamba sorucam doktora sen biliyomsun
kızlar sizide boş bırakmaya gelmiyo hemen kaynatmışsınız sayfalarca oku oku bitmiyor canımkızlar ben çok heycanlanmaya başladım ya eşimin gelmesine az kaldı ya testi bugün yapsam sizce çıkar mı yoksa yarın sabahımı beklemeliyim ya kızlar bide afedersiniz ama benim idrarımda kokuyor sanki ya ilk defa böyle bişey oldu ya anlamadım acaba neden olurki bu:44::44:
tmma yaaa kısa surelı depresyona gırdım cıktım gırdım cıktım :))))))))))))))99 walla ıyım ama arada gelıo ıste ,,,,
tabı sız hamıle kalanlar bızı kıskanıonus sız artıkk bulantılarınızdan dolayı eksına ara verdınız bızde tam gaz eksına devam ya o yuzden cekemıonuz bızı
ilk cocukta bısey olmuyor hersey normal..ama cocuk (+) rh dogar ve dogum anında onun kanıyla senın kanın temas edınce senın vucudun hayatında hıc tanımadıgı (+)rh proteınını reddedıyor,ona karsı savas acıyor,dolayısıyla ıkıncı cocugunun olusumu ıcınde savas acmaya baslıyor..ama senın cocugunda (-)rh dogarsa hıcbı sorun olmuyor..yanı o (+) rh ı bızım vucut kabul etmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?