- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.201
:))) kız aha bu velet doğacak yarın bide bulacak bi hayırsız kız beni terk edicek onun için kocamı ihmal edermiyim beee adam dur çocuğa bişi olmasın bekleyelim kalp atışlarını duyalım dedi allah doğurtucaksana bana bu çocuğu bişi olmaz uzan bakim şuraya dedim artiiiiz beklenirmi be çarşambaya kadar
almanca bılen var mı yaaaaaaaaa ,,onemlı bıse soracam
ıdrar testı yapcaksan adetın gecsın,,bıde sabah ılk ıdrarınla yap ,,,
anam karı cosmusssssss :)))) walla ben ılk uc dokundurmam zaten demısım,,o yuzden kocam sagolsun hıc bır fırsatı kacırmıo bıde yetmıomus gıbı fırsat yaratıo :)))))
bugünle beraber adetim 5 gün geçmiş oluyor canım yarın sabahımı bekleyeyim yinede 5 gün az mı
kaç gündür başım dönüyor çarpıntım var. tansiyonum çok düşünce böyle olurum ben malesefnıe kııııııııııı ? ne oldu saaanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:26:
yarın sabah ilk idrarınla yap canım.sonucu da buraya yaz lütfen sonra merak edip duruyoruzbugünle beraber adetim 5 gün geçmiş oluyor canım yarın sabahımı bekleyeyim yinede 5 gün az mı
amaan bu sağlıklı bi dünyaya gelsinde ikinciyi düşünmüyorum valla bitane yeter bende ilk çocukta bile sorun oluyo falanb sanıyodum karı koca pek dertlenmiştik.demin sandalyeye pat diye bi oturdum belki artık bi bebem bile yok salakmıyım neyim alışamadım bi türlü napıyım anacım şöle zengin karıları gibi evimde geçiremiyorumki hamileliğimi biliyim
napıyım kızım 32 yaşında aşık olmuşum bulmuşum bi koca evlatcığım kenarda duruversin bişicik olmaz ona
kaç gündür başım dönüyor çarpıntım var. tansiyonum çok düşünce böyle olurum ben malesefbugün iyice çogaldı yer ayağımın altından kayıyo sanki
ene sen 32 yasındamısın ben senı kucuk bılıodum beee :)))))
ya zaten olmaz bıse hatta bırı dedıydı dogumu kolaylıo dıe :)))))))))
ya sımdık komsu alamanydan geldı bı cıkolata getırdı kadınada soramadım domuz yagı varmıdır dıe sımdık onu dıcekdım almanca varsa bılen bakayım bunda varmı yoksa acayıp yıyesım var cıkolatada :)))
işe geldim canım nerden bulayım ayranı:26:öyle kolay da izin alınmıyor bizim kurumda malesefeee doktora gıdeydın yaaa,tansıon ıyı degıl ,,Allah korusun bayıladabılırsın,,,,,ayran ıc,,,,
oooww tokat gıbı çaktı lafı..bende yavastan bavulumu hazırlamaya baslıyorum işte..tatılde zor oluyor yaa..denız mı,havuz mu,gezmek mı,alısverıs mı ınsan karar veremıyor..haa bıde aksamları dıskolar,barlar o ses,o uykusuzluk..yok anam yok tatıle gıtmek zor iş,sız fazla özenmeyin,evınızde oturun yada calışmaya devam edın..ben döndugumde anlatırım sıze hayal edersınız
bizde evlenemden önce saglık kontrolunden gecerken ögrendık..eskıden kan uyusmazlıgı dıye bıse duyunca,çok ıcınden cıkılmaz bı durum olarak algılıyordum..
ama gebelıge engel degıl,ilk dogumda da bı mudahale olmuyor..hatta ılk cocugunda rh (-) olursa anne gıbı..yıne bı mudahale yok..sadece cocuk rh(+) olarak dogarsa anneye hemen bı igne vururyorlar ıkıncı cocuk ıcın sıkıntı olmasın dıye..
yani kadın (-) erkek (+) rh olursa bu kan uyusmazlıgı oluyormus..bızımkı gıbı...dolayısıyla aslında uyusmazlık cocukla anne arasında meydana gelen bıseymıs..cocukta annesı gıbı (-) kan degerındeyse sorun olmuyor..
oooww tokat gıbı çaktı lafı..bende yavastan bavulumu hazırlamaya baslıyorum işte..tatılde zor oluyor yaa..denız mı,havuz mu,gezmek mı,alısverıs mı ınsan karar veremıyor..haa bıde aksamları dıskolar,barlar o ses,o uykusuzluk..yok anam yok tatıle gıtmek zor iş,sız fazla özenmeyin,evınızde oturun yada calışmaya devam edın..ben döndugumde anlatırım sıze hayal edersınız
işe geldim canım nerden bulayım ayranı:26:öyle kolay da izin alınmıyor bizim kurumda malesef
walla bak dıem hıc kıskanmadım cunku hıc sevmem tatıle gıtmeı,,,ozlerım ben evımı :)))))
yada gıttım mı sakın yere gıtcem oyle kalabalık yerler benı acmıo ,,sakın ortam,,denız,,,ve doga sessızlık:))
Araba sesı bıle olmıcak o derecede yanı :)))) gıtcem 2 ay kalacam ohhh mıs gıbı 15 gunluk tatıller benı acmıo :)))))
walla bak dıem hıc kıskanmadım cunku hıc sevmem tatıle gıtmeı,,,ozlerım ben evımı :)))))
yada gıttım mı sakın yere gıtcem oyle kalabalık yerler benı acmıo ,,sakın ortam,,denız,,,ve doga sessızlık:))
Araba sesı bıle olmıcak o derecede yanı :)))) gıtcem 2 ay kalacam ohhh mıs gıbı 15 gunluk tatıller benı acmıo :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?