kendini bu ay hamile sananlar buraya

anam karı cosmusssssss :)))) walla ben ılk uc dokundurmam zaten demısım,,o yuzden kocam sagolsun hıc bır fırsatı kacırmıo bıde yetmıomus gıbı fırsat yaratıo :)))))

anam karı cosmusssssss :)))) walla ben ılk uc dokundurmam zaten demısım,,o yuzden kocam sagolsun hıc bır fırsatı kacırmıo bıde yetmıomus gıbı fırsat yaratıo :)))))

napıyım kızım 32 yaşında aşık olmuşum bulmuşum bi koca evlatcığım kenarda duruversin bişicik olmaz ona

nıe kııııııııııı ? ne oldu saaanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:26:
kaç gündür başım dönüyor çarpıntım var. tansiyonum çok düşünce böyle olurum ben malesef bugün iyice çogaldı yer ayağımın altından kayıyo sanki

bugünle beraber adetim 5 gün geçmiş oluyor canım yarın sabahımı bekleyeyim yinede 5 gün az mı
yarın sabah ilk idrarınla yap canım.sonucu da buraya yaz lütfen sonra merak edip duruyoruz inşallah hamilesindir

Son düzenleme:

oooww tokat gıbı çaktı lafı..bende yavastan bavulumu hazırlamaya baslıyorum işte..tatılde zor oluyor yaa..denız mı,havuz mu,gezmek mı,alısverıs mı ınsan karar veremıyor..haa bıde aksamları dıskolar,barlar o ses,o uykusuzluk..yok anam yok tatıle gıtmek zor iş,sız fazla özenmeyin,evınızde oturun yada calışmaya devam edın..ben döndugumde anlatırım sıze hayal edersınız

napıyım kızım 32 yaşında aşık olmuşum bulmuşum bi koca evlatcığım kenarda duruversin bişicik olmaz ona

ene sen 32 yasındamısın ben senı kucuk bılıodum beee :)))))
ya zaten olmaz bıse hatta bırı dedıydı dogumu kolaylıo dıe :)))))))))
ya sımdık komsu alamanydan geldı bı cıkolata getırdı kadınada soramadım domuz yagı varmıdır dıe sımdık onu dıcekdım almanca varsa bılen bakayım bunda varmı yoksa acayıp yıyesım var cıkolatada :)))

google a yaz almanca domuz yagı ne demekmıs..oku ve yee..beyazlım bılıyordur almanca ama burda dııl herhalde..muzmutta yurtdısındaydı oda bılırmı bılmem

walla bak dıem hıc kıskanmadım cunku hıc sevmem tatıle gıtmeı,,,ozlerım ben evımı :)))))
yada gıttım mı sakın yere gıtcem oyle kalabalık yerler benı acmıo ,,sakın ortam,,denız,,,ve doga sessızlık:))
Araba sesı bıle olmıcak o derecede yanı :)))) gıtcem 2 ay kalacam ohhh mıs gıbı 15 gunluk tatıller benı acmıo :)))))

aynen öyle bitanemmmm

aaa hiç boşa uğraşma hiç sevmem ben denizi börtü böceği doğayı bana taş duvar olsun bacım zaten kocamda denize girmeme izin vermiyo öle tatil hevesin hiç yok benim ben evde olıyım yeterki böle uyuyım hemen günler geçsin kocama rahat rahat yemek hazırlıyım evimi toplıyım tatlılar yapıyım arkadaşım gelsin tv izliyim kitap okıyım evde ((((( ben bunların hayalini kuruyorum

kızlar ben gene çıkıyorummm laptopun şarjı bitme işareti veriyo her an kapanıcak ve burda yıldırımla rşimşekler çakıyooo tam fişi takıyodumkiiii prize baya güçlü bi yıldırımmmm çakıdı Allahımmm hepimizi korusunnnnn ve tüm sevdiklerimizi o yüzden şarja takamıyorumm ve şarjımda bitiyoooo ((

evet şekerim bide ne o öle 15 gün ne o öle çocuk avutur gibi tam tadı çıkıcak tam kavruluyosun hooop paramız bu kadarına yetiyo evimzie dönelim çok banel bencede

yanı havamı atamadım mı ben sımdı
ama bızım gıttıgımız yerde sakin,coşmak ıcın merkeze incez sadece..
hem en yakın arkadaslarımızla gıtcez,yıne mı kıskanmadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…