- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.281
sen neresındeydın ist?
aaa muzeyyenınkını okudum söylemeyı unuttum
ayyy kizlar gulmekten bi hal oldum beee bu arada selam hepinize bir saatir yazilanlari okuyom yetisemedim son sayfaya masallahiniz var.su misali canim burdaki hic bir urunde domuz katkisi vardir yada yoktur demezler %99 da da vardir demedi deme ben almanyada degilim ama komsu ulkesi iste buraya gelmeden once bilmiyodum domuzun bu kadar cok seyde kullanildigini ama turkiyede bile farkinda olmadan bir cok urunde kullaniyormusuzzz malesef cunku buyuk firmalar ulkelere gore uretim yapmiyo ayni urunu tum ulkelere pazarliyo bilginize.hatta ictigimiz ilaclarda bile domuz urunu jelattinler kullaniliyo yani farkinda olmadan cevremizi kusatmis durumdalar.hatta soylemekte fayda var sadece istanbulda 2 tane buyuk domuz cifligi var resmi olarak isletilen birde gayri resmileri siz dusunun neyse bu kadar bilgi yeter cok fena acim ve bulantim var yicek bisiler bulayim iki gungur pek gelen yazan yoktu ozledim sizi laaaaa bacilar
aman beee acıymıs cıkolata bıtter hıc sevmem ,,,uff bee sutlu getıremedı ,,
pöffffff benimde canım çektiiiiii ....
ha birde evinde yap daha temiz olur diyen arkadaşlar valla o aşerme durumunda ,biri kapının önüne köfteyi koyup kaçsa hiç içine ilaçmı koymadı diye düşünülmeden yenilebilir...öyle bir vahim durum
kızlar benim çok uykum var bu uyku hali ne zman geçer ki.çalışırken çok zor oluyo yatsam kalkamıcam sanki gözlerim kapanıyo
bugun burdakı butun hamıleler baygın bekir
CANIM BİTTER çikolata en masum olanı çikolatanın rengi ne kadar açılırsa yağ oranı o oranda artar ona göre ye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?