kendini bu ay hamile sananlar buraya

merhabalar anne adayları 4 aylık evlıyım benımde bu hafta yumurtlama haftam umarım herşey yolunda gider...

ya bu sıte bugun acılmıo yada bende sorun var ,,,sureklı dusuom sıteden :)))) sıte bıle bana gıcık :))))))))))

ya bıldıgınız bıtkısel bı yontem varmı şakak agrısı ıcın ,,hanı malum bebem varya ılac ıcemıom ,,,
eee napıonuzz

çekirge okaliptus yağı iyi gelio diye biliyorum...ajdarın yeni şarkısını hamileler dinlemesin hauhauha koptum ya

şahhhhhhhhhh dammmmmmmmmm arrrrrrrrrrrrrrrr ajdarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

o nasıl ajdarrrrrrr dıe bagırmak ya sankı doguruo :))))))))))))))))))))))

hayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyııııııııııııııııııırrrrrrrr!!!! sumisalii dinlemeeeeee:) rabbim sen su misalini bize bağışla,bilmeden bu tuzağa düştü...

vay anasını sayın seyirciler...site onarıma alınıyor bu saatte...biz burda arkadaşlarımızdan ayrı kalıyoruz vede ilk giren ben oluyorum ne inatçıyım ya...

merhaba kızlar ben 4 aylık evlıyımm bu hafta yumurtlama haftam umarım bende bu ay hamile kalırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…