kendini bu ay hamile sananlar buraya

kizlar bu listede hepimiz hamile olarak görünecegiz en kisa zamanda Insallah

bebegim gelsin kilolarim gitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet aynene öle tatlımmm kardeşim doktor kardeşimin hocasıda hamile kişi artık insan değil o farklı bi canlı diyomuşş çok gülmüştüm buna sanırımm bende hamile olunca bende dayanamıcam ama elimden geldiğince tatlı lardan ve dışar ürünlerden kaçınmaya çalışıcammm yapabilirsem tabi

kız sen ne manyak karısın kız vallahide ordan söledim allah sana ikiz bebe versin inşallah oy allah razı olsun lanet manetsin ama

şimdi yat kalk bana dua et..samsunda olsakta heryere hakimiz
diye diye sonunda ıkızım olcak valla bu gıdısle..
bıraz daha dua toplamam lazım..bası sıkısan derde dusen benı bulsun
bı ıkız duasına hallederık

bu arada sıteye gıremedıgım ıcın gıttım mercımek köftemı yaptım bi legen
ee 3 tane yedim kesti,nolcak bunlar..1 hafta mercımek köftesı yer dururuz artık

kızlar dayanadım ve testi yaptım ve net çift çizgi çıktı hamileyim yaşasın allahım bu mesajı okuyan herkeze nasip etsin inşallah

kızlar dayanadım ve testi yaptım ve net çift çizgi çıktı hamileyim yaşasın allahım bu mesajı okuyan herkeze nasip etsin inşallah

Ayyyyyyyyyyyyyy canimmmmm gözün aydinnnnnnnn

okudummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

okudummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende hamile olacagim Insallah

Allah tamamina erdirsinn insAllah canimm.. Ay hamile haberlerini alinca seviniyorum valla yaa cok sevindim gercekten..
Allahim bizede yasatsin bu duyguyu insAllah..

Selam bu arada kizlarr
Nasilsiniz ne var ne yok ne alemde cocuk projeleri
Benimde adetime 1 hafta var bekliyorum bakalim..

maşallahhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Allah nazardan saklasınnnn çok çok sevindimmmmmm senin adına bitanemmmmmmmmmm ay inşallahhhhhh inşallahhhh :) benim daha yedi gün var bat ıma ama felaket baş ağrısı başladı şimdi saçım çok diye yada oldu bağlamıştımm çünkü bide reflü gibi mide ve üstü felaket fena yapıyo beni yaaa offf

herhangi bi belirtin varmı tatlımm bende sen gibiyim son yedi güne girdimmmm inşallahhhh hamişizdir hepimizzzzz

Canim kasiklarim cok agriyo 1 haftadir ovulasyon gunumde de degilim ama cok agriyo :44:
Bende pco var hemen ha diyince olmaz gibime geliyo,ama yinede Allah bilir tabiki

MÜBAREK TABLOMUZ

francesca 31 mayıs ----SERPİL
miyopi 1 haziran------MİYOPİ
sideratolies 2 haz-----ASLI
dimeh 3 haz----DİDEM
muzmut 4 haz----MÜZEYYEN
angel87 5 haz----MERVE
millan 6haz ---GÜLŞAH
merys 7 haz---MERYEM
su misali 8 haz
mimozagerbera 9 haz---ZÜLFİYE
zeynoaysegulüm 10 haz
eslem 11 haz
gülgüzeli34 12 haz
hnd_sdt 13 haz-----HANDE
ecem5885 14 haz ---HATİCE
yoncamel 15 haz----MELTEM
beyazlım 16 haz
yağmuryk 17 haz
oske55 18 haz
eary1 19 haz------AYŞEGÜL

listede başka kişilerde var ama merys in listede onlar..bu hatırlatma amaççlııı:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…