kendini bu ay hamile sananlar buraya

mrb bende bu ay hamile sanmak istiyorum kendimi ama sanamıyorum:))15 aylık evliyim henüz tık yokk ve buaralar çok bunaldığımı hissediyorum,takip ettiğim kadar güzel paylaşımlarınız varr acaba bende aranıza katılmak istesem:))

kızzlarr ruh hamileliğine dair belirtilerim var....rahmim acıyo:) o içimdeki rahmi hissediyorum benyımırta günlerim sanırım aslında sat tan sonraki 13.gün,olabilitesi yüksek...ara ara bulanıyorm,midem ara ara bulanıyor..ama parolamız neydi;
BELİRTİLER BAHANE,GÜNÜN GEÇMESİ ŞAHANEEEE

ya ben günümün geçtiğini nasıl anlıcam bu sefer...önceki ay 5 inde geçen ay 11 de adet oldum...bir hafta gecikmişti...ben bu ay kaçında günüm geçmiş olacak...ey yurdum insanları..

Canim kasiklarim cok agriyo 1 haftadir ovulasyon gunumde de degilim ama cok agriyo :44:
Bende pco var hemen ha diyince olmaz gibime geliyo,ama yinede Allah bilir tabiki
inşalllahhhh hamişsindir tatlımmm benimmmm aminnnnnnn benim kasık ağrım yokkk sanırım bu ayda olmadı gibi hayırlısı artık bu arada hergün bi kişiye yasin okuyoruz tatlımmm
merhabalar anne adayları 4 aylık evlıyım benımde bu hafta yumurtlama haftam umarım herşey yolunda gider...

inşallahhhh tatlımmm aminnnn

Bende okurum 1 kisiye degil 5 kisiye okurum hatta gunde

tabi tatlımmmmmm aldık gitti :)) dua ya katılmak isteyen varsa ecem e sölesin listeye eklesin sizleri bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ajdarın şarkısını hamişlerimiz izlemeyin canılarınızın içi için dinleemeyinnn DDD

ya ben günümün geçtiğini nasıl anlıcam bu sefer...önceki ay 5 inde geçen ay 11 de adet oldum...bir hafta gecikmişti...ben bu ay kaçında günüm geçmiş olacak...ey yurdum insanları..

canımmmm benim bende çözemedim bu denklemi dahaaaaaaa ama sen sonu takip et istersen sirkulasyonun geneline bak ben öle yapıyorum ama son adetim çok erken oldu ( şaştım bende

yoncamek ajdarıma laf etme yağşuklu kıpraşık herif o sen ben ne zaman adet olma ihtimalim var onu söle

yoncamek ajdarıma laf etme yağşuklu kıpraşık herif o sen ben ne zaman adet olma ihtimalim var onu söle

hahahaaaaa tabe tabeee tamama bal peteğimmmmm ajdara sırf senin ajdarın olduğu için onu yakuşuklu bulduğun için laf etmicemmm DDD bu arada tatlımmm bence son edet tarihinde al bazı ve genel adet sirkulasyonuna göre ekle

merhaba arkadaşlar ben yeniyim.mart ayından beri takip ediyorum cesaret edip üye oldum SAT 10 mayıs idi. bende ilişkiden 3-4 gün sonra adet olacakmış gibi kasık ağrısı,batmalar başladı.tansiyonum 2-3 gündür düşük gibi gözlerim hafif kararıyor. idrarda beyaz tortular var. baş ağrısı var 2 gündür. adet belirtisi yok bugun ya da yarın olmam lazım. ellerimin için terliyor ve dün karnımda sanki ateş topu varmış gibi sıcaktı son günlerde vücudum sıcak acaba hamile miyim ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…