- 19 Şubat 2009
- 6.154
- 5.671
- 723
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.341
ya ben günümün geçtiğini nasıl anlıcam bu sefer...önceki ay 5 inde geçen ay 11 de adet oldum...bir hafta gecikmişti...ben bu ay kaçında günüm geçmiş olacak...ey yurdum insanları..kızzlarr ruh hamileliğine dair belirtilerim var....rahmim acıyo:) o içimdeki rahmi hissediyorum benyımırta günlerim sanırım aslında sat tan sonraki 13.gün,olabilitesi yüksek...ara ara bulanıyorm,midem ara ara bulanıyor..ama parolamız neydi;
BELİRTİLER BAHANE,GÜNÜN GEÇMESİ ŞAHANEEEE
inşalllahhhh hamişsindir tatlımmm benimmmm aminnnnnnn benim kasık ağrım yokkk sanırım bu ayda olmadı gibi hayırlısı artık bu arada hergün bi kişiye yasin okuyoruz tatlımmmCanim kasiklarim cok agriyo 1 haftadir ovulasyon gunumde de degilim ama cok agriyo :44:
Bende pco var hemen ha diyince olmaz gibime geliyo,ama yinede Allah bilir tabiki
merhabalar anne adayları 4 aylık evlıyım benımde bu hafta yumurtlama haftam umarım herşey yolunda gider...
inşalllahhhh hamişsindir tatlımmm benimmmm aminnnnnnn benim kasık ağrım yokkk sanırım bu ayda olmadı gibi hayırlısı artık bu arada hergün bi kişiye yasin okuyoruz tatlımmm
inşallahhhh tatlımmm aminnnn
mrb bende bu ay hamile sanmak istiyorum kendimi ama sanamıyorum:))15 aylık evliyim henüz tık yokk ve buaralar çok bunaldığımı hissediyorum,takip ettiğim kadar güzel paylaşımlarınız varr acaba bende aranıza katılmak istesem:))
Bende okurum 1 kisiye degil 5 kisiye okurum hatta gunde
ya ben günümün geçtiğini nasıl anlıcam bu sefer...önceki ay 5 inde geçen ay 11 de adet oldum...bir hafta gecikmişti...ben bu ay kaçında günüm geçmiş olacak...ey yurdum insanları..
tabi tatlımmmmmm aldık gitti :)) dua ya katılmak isteyen varsa ecem e sölesin listeye eklesin sizleri bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ajdarın şarkısını hamişlerimiz izlemeyin canılarınızın içi için dinleemeyinnnDDD
maşallahhhhhh canımmm benimmmm ecem ve mersy listeyi yapıyo onlara sölersin eklerler listeye :):13:
yoncamek ajdarıma laf etme yağşuklu kıpraşık herif osen ben ne zaman adet olma ihtimalim var onu söle
hahahaaaaa tabe tabeee tamama bal peteğimmmmm ajdara sırf senin ajdarın olduğu için onu yakuşuklu bulduğun için laf etmicemmmDDD bu arada tatlımmm bence son edet tarihinde al bazı ve genel adet sirkulasyonuna göre ekle
aminnnn canımm benim aminnnnnTamam canim..
Allah yardimcimiz olsun..
şah şah şah dam dam dam ar ar ar ...şah damar ...şahdamar....ajdar ajdar akdaaaaaaaarrrrh
canım şu ovulasyon gününü falan hesaplayan sitelere biz yaz bakim onlar ne diyoşah şah şah dam dam dam ar ar ar ...şah damar ...şahdamar....ajdar ajdar akdaaaaaaaarrrrh
ar damarsız oluyor heraldeaminnnn canımm benim aminnnnn
aşkımsın şahdamarımsın toplar damarsız kılcaldamarsız olur ama şahdamarsız olmaz şahdamarımsınn sen sennnnnnnnnnnnnn
canım şu ovulasyon gününü falan hesaplayan sitelere biz yaz bakim onlar ne diyo
canım bende liste yapıyodum ama merys güzel bir tablo yaptı benim eklediğim tablo da kişilerde eksik,o eklesin seni,inşallah yarın bu yazıyı okrsa ekler zaten..dilerim dularımız kabul olurrTamam canim..
Allah yardimcimiz olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?