kendini bu ay hamile sananlar buraya

ya çokta acele etmiyorum aslında...ama etraftakiler çatır çatır doğurunca insan ister istemez bir garip oluyor...aslında keyfim böyle iyi özgür takılıyorum...hani çok çok üzerinede düşmüyorum ...çünkü yani bizim tanıdık 2 aylık bebeğini düşürdü o daha kötü hamile kalamamaktan...hem rabbim zamanını kararlamıştır ben neden üzüleyimki...sadece arada hevesleniyorum...okadar...

kuzum tabiki insan heves ediyo ben hani giyiyolar ya karnında bebek resmi var dikkat bebek var yazıyo yada loading falan onlara bayılıyordum ben :)

merycim en son adet günüm 4 mayıs dı
25 mayıs da olmam lazımdı en son 4 haziran da kesin olmam lazımdı, dün yani, belirtileri var, ama kendi yok:44:hala olmadım regl, çalışmaya devam o zaman
ne kadar erken oluyomuşsun adet :44: bir ayda iki defa . bekle bakalım ipekbora inşallah bebiş vardır da görememiştir doktor

ümidini hiç kaybetme angel. inşallah okuduğumuz yasinlerin hürmetine burdaki herkes hamiş kalacak

Günaydin fistiklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

benim güzel ruhlari hamile arkadaslarimmmmmmmmmmmm nasilsiniz kizlar?

bakin dün ne düsündüm biliyonuz mu??

dedim ki en iyisi bu baciniz kendine 1 yil süre tanisin

o zaman mesela nasil desem hani bir hedefimiz olur ya ve biraz daha net olur durumumuz öyle gibi iste...

diyorum belki böylece daha rahat olurum

allahtan ümit kesilmez ...eğer ben ümidimi kesersem rabbimin gücüne gitmezmi...demezmi ey kulum bu dünyada ben istemeden birşey olmaz...bilmemneredeki hayvanın bile rızkını veren ben istesem sana çocuk veremezmiyim...seni imtihan ediyorum sende amma sabırsız çıktın demezmi...aranızdaki hacı benim dua ediyorum hepinize kuzularım

güzel fikir beyazlim bazılarımız iyice takıntı haline getirdik bebek işini.düşünmemek daha iyi galiba

haklısın angel. hadi bakalım yasinciler nerdesiniz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

günaydun alaman çükületam...mantıklı düşünmüşsün...bir dahaki aya hamilesin bence kafanı rahatlatınca

Canooooooo cok dogru düsünüyorsun!

canimizin alinmasininda zamani yok mu???

eee verilmesininde zamani vardir elbet

gelin kahvemizi icelim bacilarimmmmmm RELAX olmaya calisalim!

Allaha yönelip sabir istedikmi veriyor o sabri

laan ben her boka ağlıyorum nolucak bu halim benim be

laan ben her boka ağlıyorum nolucak bu halim benim be

dimeh uykun gelmiyo mu benim gözüm açılmıyo hiç çok uykum var iş yerindeyim ve çalışmak zorundayım malesef benim bedenim kocamın ruhu hamile çok alıngan çok agrasif oldu diyom yaptık tuttu da yine bir yerde yanlışlık var hem onun göbeği benden fazla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…