- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.421
bu ayda boşu boşuna okadar hormon ilacı içtim ...adamla biraraya gelemedikki...nasıl olsun çocuk...durun sigara içicem sinirim bozuldu...[/QUOTEşöle iyice çek içine bide kahve yap oooh allahın izniyle bi doğruyım hayırlısıyla yakıcam sigarayı alıcam kahvemi ama daha çok var ((((( gerçi günde bir türk kahvemle içiyorum bi sigara ama korka korka pek keyif almıyorum
ya çokta acele etmiyorum aslında...ama etraftakiler çatır çatır doğurunca insan ister istemez bir garip oluyor...aslında keyfim böyle iyi özgür takılıyorum...hani çok çok üzerinede düşmüyorum ...çünkü yani bizim tanıdık 2 aylık bebeğini düşürdü o daha kötü hamile kalamamaktan...hem rabbim zamanını kararlamıştır ben neden üzüleyimki...sadece arada hevesleniyorum...okadar...kızlar bu topiğe giren hamiş kalıyo bunu unutmayın ona göre.valla ben buraya girmeden çok umutsuzdum şimdi diyeceksiniz senin tuzun kuru konuşmak basit geliyo diye ama değil bende çok hasret çektim bekledim ağladım kolay değil yani çoook iyi biliyorum ben buraya üye olunca yanlız değilim anladım ve inanın psikoloğa gitmek gibi geldi çok rahatladım belkide ondan hamile kaldım bilemiyorum.ama rahat olmaya çalışın etkisi vardır mutlaka
kuzum tabiki insan heves ediyo ben hani giyiyolar ya karnında bebek resmi var dikkat bebek var yazıyo yada loading falan onlara bayılıyordum ben :)ya çokta acele etmiyorum aslında...ama etraftakiler çatır çatır doğurunca insan ister istemez bir garip oluyor...aslında keyfim böyle iyi özgür takılıyorum...hani çok çok üzerinede düşmüyorum ...çünkü yani bizim tanıdık 2 aylık bebeğini düşürdü o daha kötü hamile kalamamaktan...hem rabbim zamanını kararlamıştır ben neden üzüleyimki...sadece arada hevesleniyorum...okadar...
kuzum tabiki insan heves ediyo ben hani giyiyolar ya karnında bebek resmi var dikkat bebek var yazıyo yada loading falan onlara bayılıyordum ben :)
zamanı vardır elbet...bize sabretmek düşer napalım....
canım kaç aydır düşünüyorsunuz bebişi
ne kadar erken oluyomuşsun adet :44: bir ayda iki defa . bekle bakalım ipekbora inşallah bebiş vardır da görememiştir doktormerycim en son adet günüm 4 mayıs dı
25 mayıs da olmam lazımdı en son 4 haziran da kesin olmam lazımdı, dün yani, belirtileri var, ama kendi yok:44:hala olmadım regl, çalışmaya devam o zaman
ümidini hiç kaybetme angel. inşallah okuduğumuz yasinlerin hürmetine burdaki herkes hamiş kalacakgünaydın benim güzel ruhlu pakizelerim...bu sabah hafif bulanık kırmızıda deil akıntım geldi sanırım bu ayda mortingen oldum...ama adettendir şimdi dicem ya yerleşme kanamasıysa...fukara ümidi işte...belki bugnkü yasinlerin hürmetine yerleşme kanaması olur dimi yani
bir yılı geçti ama eşimde sperm sorunu var...yeterli hareketlilik yokmuş...doktor aşılama yapalım diyor ama ben istemiyorum...
ne kadar erken oluyomuşsun adet :44: bir ayda iki defa . bekle bakalım ipekbora inşallah bebiş vardır da görememiştir doktor
ümidini hiç kaybetme angel. inşallah okuduğumuz yasinlerin hürmetine burdaki herkes hamiş kalacak
Günaydin fistiklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benim güzel ruhlari hamile arkadaslarimmmmmmmmmmmm nasilsiniz kizlar?
bakin dün ne düsündüm biliyonuz mu??
dedim ki en iyisi bu baciniz kendine 1 yil süre tanisin
o zaman mesela nasil desem hani bir hedefimiz olur ya ve biraz daha net olur durumumuz öyle gibi iste...
diyorum belki böylece daha rahat olurum
haklısın angel. hadi bakalım yasinciler nerdesiniz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuallahtan ümit kesilmez ...eğer ben ümidimi kesersem rabbimin gücüne gitmezmi...demezmi ey kulum bu dünyada ben istemeden birşey olmaz...bilmemneredeki hayvanın bile rızkını veren ben istesem sana çocuk veremezmiyim...seni imtihan ediyorum sende amma sabırsız çıktın demezmi...aranızdaki hacı benim dua ediyorum hepinize kuzularım
Günaydin fistiklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benim güzel ruhlari hamile arkadaslarimmmmmmmmmmmm nasilsiniz kizlar?
bakin dün ne düsündüm biliyonuz mu??
dedim ki en iyisi bu baciniz kendine 1 yil süre tanisin
o zaman mesela nasil desem hani bir hedefimiz olur ya ve biraz daha net olur durumumuz öyle gibi iste...
diyorum belki böylece daha rahat olurum
allahtan ümit kesilmez ...eğer ben ümidimi kesersem rabbimin gücüne gitmezmi...demezmi ey kulum bu dünyada ben istemeden birşey olmaz...bilmemneredeki hayvanın bile rızkını veren ben istesem sana çocuk veremezmiyim...seni imtihan ediyorum sende amma sabırsız çıktın demezmi...aranızdaki hacı benim dua ediyorum hepinize kuzularım
bu ayda boşu boşuna okadar hormon ilacı içtim ...adamla biraraya gelemedikki...nasıl olsun çocuk...durun sigara içicem sinirim bozuldu...[/QUOTEşöle iyice çek içine bide kahve yap oooh allahın izniyle bi doğruyım hayırlısıyla yakıcam sigarayı alıcam kahvemi ama daha çok var ((((( gerçi günde bir türk kahvemle içiyorum bi sigara ama korka korka pek keyif almıyorum
iç kahvesigaradan zevk almıyorsan bırak içme akıllı ne zorluyorsun kendini...
iç kahvesigaradan zevk almıyorsan bırak içme akıllı ne zorluyorsun kendini...
allahtan ümit kesilmez ...eğer ben ümidimi kesersem rabbimin gücüne gitmezmi...demezmi ey kulum bu dünyada ben istemeden birşey olmaz...bilmemneredeki hayvanın bile rızkını veren ben istesem sana çocuk veremezmiyim...seni imtihan ediyorum sende amma sabırsız çıktın demezmi...aranızdaki hacı benim dua ediyorum hepinize kuzularım
laan ben her boka ağlıyorum nolucak bu halim benim be
laan ben her boka ağlıyorum nolucak bu halim benim be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?