kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızlar benimm çıkmam lazımmmmm seviyorummm hepiniiiziiiiiii çok öptümmm hem yasinleri okıyımmmmm by kızlarrr Allaha emanet olunnnn canlarımmmmmmm

bende içmiyorumm alerji haplarımı bile bıraktımmm

aynen bende ama malesef astımım var bazen kaynana oel sınrı edıyo ole tıkıyo ki beni uyuzzz mecbur fısfıs sıkmak zorunda kalıyorum onuda arastırdım hamılelerde kullanabılıyormus ahhhh hamıle kalalım da onu da kullanmamaya razıyımmm
kızlar folıkasıt ıcmıyormusunuz sızzz

ben 2 ay içtim ama bu ay içmedim canım

bız korunmayı yenı bıraktıgımız için esımle cok fazla doktora gıdıp kendımızı strese sokmama taraftarıyız ama 10 gun once doktora gıtmıstım o ara yazdı sanırımı içindekı ılacta 60 gunluk felan bende bırakırım herhalde rahımı bebıse hazırlıyor ama fazlası zarar mı acaba
bu arada sen ne zamandır korunmuyorsun canım yenı katılmıssın aramıza inşallah sanada bızede uğurlu gelırsın

foliklere devam kızlarr,ben bu sıralar içemiyorum farklı sebeplerden kan testlerim var onlarda değişik bişey çıkmasın diye içemiyorum

son adetimin ilk günü 18 nisan hala adet olmadım biraz gecikince doktora gittim adetini ol 2. gül gedi ultrasonda bişi göremedi
31 mayıs perş giitim başka doktora o da ultrasonda bişi göemedi bekle biraz kan testi yapalım dedi
Sinir oldum haftaya p.tesi kan vercem artık bunaldım ya

bende yeni kullanmaya başladım canım...b vitaminli benimki

nermin 18 nisandan bu yana çok zaman değilmi??kesenin bile görünmesi lazım.

bende yeni kullanmaya başladım canım...b vitaminli benimki

kızzzzz b vitaminli olanlarıda mı varmıs bunlarınnnçokta kafaya takmamak lazımmm benım ablam 1,5 aylık hamıleyken basladııı offf kızlar yaaa cok kafaya takıyoruz olmadan doktorlar testler stresssss mıllet hamıle kalıyo sonra gıdıyo doktoraaa kafayı rahatlatmak lazımmm Allaha sığınmak bol bol dua etmek lazımm

ben geldim herkes kaçmış :) kızlar bu bebiş beni çok uyutuyo normalmi acaba gözlerim açılmıyo ki :)kayınvalidemlere gittik yemek yedik ben küt diye yattım kocam kalkıyoruz diye uyandırdı ki evde de misafir vardı kayınvalidemi seviyorum çok anlayışlı kadın görümcelerde öyle nazar değmesin hiç rahatsız etmediler.onlarda da var bebiş he yecanı bi görseniz :) bebişimim 3 halası 1 teyzesi 1 dayısı var :)

iyi geceler kızlar tebrik eden arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum alllahım hepinize hayırlısında tez zamanda nasip etsin inşallah yarın sağlık ocağına kan vermeye gideceğim inşaşşah bu sefer değerim yüksek çıkar ve normal bi gebelik olur ne olur dua edin kızlar idrar testini condor teco diye bir marka testle yaptım kızlar ya bu markayla ilk defa test yaptım ama inanamıyorum bu testten kullananınız oldumu hiç iyi geceler kızlar

evde soguk ruzgarlar esiyor ..ben ne zaman turkiye ye gitmeye hazirlansam esimin adet sancilari basliyor hayir bizler gibi aliskin degil o.. onun ki cok stresli geciyor ..bugun aglamaktan sisti gozlerim ben oyle kolay kolay aglayamam annem bana hep senin kalbini cikartip icine bir beton dokmusler der

hayir onemli olan olayin vehameti ile ilgilenmeyip ayy ben agliyorum acaba bu hamilelik belirtisi olabilir mi diye dusunmem..ben kendimi bile astim..esimin dertlerini problemlerini dinledim tmm uzatmaya gerek yok kangren olan bolgeyide ulseri de doktorlar kesip aliyor

sen neden kendini kanatip duruyorsun ayrilalim bitsin dedim...:) nasil metanetle kizim 500 lu yap boz istemisti onu almistim ...5,5 yasindaki cocuk onu yapabilir mi yapamaz tabee bana kaldi... mutfak masasinda hic umursamaz bir halde onu birlestirmeye calisiyordum esim bu konusmayi yaparken

medenice filan gibi laflar etti ve hatta bana nafaka velayet bahs etti ben trans halinde yap boz yapiyorum tmm olur neden olmasin cevaplari verdim

o gidince yirttim kendimi zirrr zirrrr bögrum delindi aglamaktan biraz once de bi mesaj yolladim ...tencere kalaycisi misali ...hic bana yakismayan bir durum oldu..kendimden utandim mubarek recep ayinda tovbe tovbe..cok kotu benzettim adami

oyle 1 mesaj degil 9 mesajlikti yolladim... ilk basta gitmedi direndi dedim.. Rabbim musade etmiyor gitmesine en iyisi yollamayayim ama seytan fazla mesai de idi sanirim ben de uydum ona

aslinda ben cok cesaretsizim biraz cesaretim olsa olayi icraata dokecegim ama cesarete edemiyorum

bu mesaj da buraya pek uymadi ya neyse bir derdim var a yazmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…