- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.381
hiç adet olacak gibi de değilim. sabretmek zor imiş :) ben ilaç içmeyi şubattan beri bıraktım hiç vucuduma ilaç almıyorum canım
bende içmiyorumm alerji haplarımı bile bıraktımmm
ben 2 ay içtim ama bu ay içmedim canım
foliklere devam kızlarr,ben bu sıralar içemiyorum farklı sebeplerden kan testlerim var onlarda değişik bişey çıkmasın diye içemiyorumaynen bende ama malesef astımım var bazen kaynana oel sınrı edıyo ole tıkıyo ki beni uyuzzz mecbur fısfıs sıkmak zorunda kalıyorum onuda arastırdım hamılelerde kullanabılıyormus ahhhh hamıle kalalım da onu da kullanmamaya razıyımmm
kızlar folıkasıt ıcmıyormusunuz sızzz
aynen bende ama malesef astımım var bazen kaynana oel sınrı edıyo ole tıkıyo ki beni uyuzzz mecbur fısfıs sıkmak zorunda kalıyorum onuda arastırdım hamılelerde kullanabılıyormus ahhhh hamıle kalalım da onu da kullanmamaya razıyımmm
kızlar folıkasıt ıcmıyormusunuz sızzz
nermin 18 nisandan bu yana çok zaman değilmi??kesenin bile görünmesi lazım.son adetimin ilk günü 18 nisan hala adet olmadım biraz gecikince doktora gittim adetini ol 2. gül gedi ultrasonda bişi göremedi
31 mayıs perş giitim başka doktora o da ultrasonda bişi göemedi bekle biraz kan testi yapalım dedi
Sinir oldum haftaya p.tesi kan vercem artık bunaldım ya
nermin 18 nisandan bu yana çok zaman değilmi??kesenin bile görünmesi lazım.
bende yeni kullanmaya başladım canım...b vitaminli benimki
adet oldum..kısmet değilmiş bu ay da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?