- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.401
iyi geceler kızlar tebrik eden arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum alllahım hepinize hayırlısında tez zamanda nasip etsin inşallah yarın sağlık ocağına kan vermeye gideceğim inşaşşah bu sefer değerim yüksek çıkar ve normal bi gebelik olur ne olur dua edin kızlar idrar testini condor teco diye bir marka testle yaptım kızlar ya bu markayla ilk defa test yaptım ama inanamıyorum bu testten kullananınız oldumu hiç iyi geceler kızlar
katıl canım katıl tabiki hoşgeldinKizlar ne duasi okuyosunuz ?? Bende katiliyim :26:
gel bacım sende gelmrb bende bu ay hamile sanmak istiyorum kendimi ama sanamıyorum:))15 aylık evliyim henüz tık yokk ve buaralar çok bunaldığımı hissediyorum,takip ettiğim kadar güzel paylaşımlarınız varr acaba bende aranıza katılmak istesem:))
okudum canımcımcanım bende liste yapıyodum ama merys güzel bir tablo yaptı benim eklediğim tablo da kişilerde eksik,o eklesin seni,inşallah yarın bu yazıyı okrsa ekler zaten..dilerim dularımız kabul olurr
devam tabiki oske, ortalarda yoksun kaç gündür bi problem yok değil mi :44:kuzularrrrrr nbrsinizzzzzzzz
ne var ne yokkk havadis varmııııı?
yasinlere devammı benden tamamdır bugünde
hayırlısı olsun ebrsa, pes etmek yok yola devam .adet oldum..kısmet değilmiş bu ay da..
anammmmmmmmmmmmmmm mavusbebek :44: hayırlı olsun canım yaaa kan testinden sonra bize de yaz olur mu? kız bu topike giren çıkan hamile kalıyo aramızda bi ermiş var amaiyi geceler kızlar tebrik eden arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum alllahım hepinize hayırlısında tez zamanda nasip etsin inşallah yarın sağlık ocağına kan vermeye gideceğim inşaşşah bu sefer değerim yüksek çıkar ve normal bi gebelik olur ne olur dua edin kızlar idrar testini condor teco diye bir marka testle yaptım kızlar ya bu markayla ilk defa test yaptım ama inanamıyorum bu testten kullananınız oldumu hiç iyi geceler kızlar
ahh canım yaa:26: Rabbim şu günlerin hatrına yuvana huzur versin ne diyeyim huzursuzluk boğar insanı bilirim. dualarım seninleevde soguk ruzgarlar esiyor ..ben ne zaman turkiye ye gitmeye hazirlansam esimin adet sancilari basliyor hayir bizler gibi aliskin degil o.. onun ki cok stresli geciyor ..bugun aglamaktan sisti gozlerim ben oyle kolay kolay aglayamam annem bana hep senin kalbini cikartip icine bir beton dokmusler der
hayir onemli olan olayin vehameti ile ilgilenmeyip ayy ben agliyorum acaba bu hamilelik belirtisi olabilir mi diye dusunmem..ben kendimi bile astim..esimin dertlerini problemlerini dinledim tmm uzatmaya gerek yok kangren olan bolgeyide ulseri de doktorlar kesip aliyor
sen neden kendini kanatip duruyorsun ayrilalim bitsin dedim...:) nasil metanetle kizim 500 lu yap boz istemisti onu almistim ...5,5 yasindaki cocuk onu yapabilir mi yapamaz tabee bana kaldi... mutfak masasinda hic umursamaz bir halde onu birlestirmeye calisiyordum esim bu konusmayi yaparken
medenice filan gibi laflar etti ve hatta bana nafaka velayet bahs etti ben trans halinde yap boz yapiyorum tmm olur neden olmasin cevaplari verdim
o gidince yirttim kendimi zirrr zirrrr bögrum delindi aglamaktan biraz once de bi mesaj yolladim ...tencere kalaycisi misali ...hic bana yakismayan bir durum oldu..kendimden utandim mubarek recep ayinda tovbe tovbe..cok kotu benzettim adami
oyle 1 mesaj degil 9 mesajlikti yolladim... ilk basta gitmedi direndi dedim.. Rabbim musade etmiyor gitmesine en iyisi yollamayayim ama seytan fazla mesai de idi sanirim ben de uydum ona
aslinda ben cok cesaretsizim biraz cesaretim olsa olayi icraata dokecegim ama cesarete edemiyorum
bu mesaj da buraya pek uymadi ya neyse bir derdim var a yazmak istemedim
adet oldum..kısmet değilmiş bu ay da..
günaydın ipekbora.günaydın kıslarrr
dün yazamadım size,dün tüm ark. larım beni kan testine zorladı, gittim yaptırdım, sonuç 0.5 çıktı, negatif, maalesef haziran a kaldı
menst. siklusum ya 21 gün ya 30 gün olur hep, ya bu ay gerçekten olmadı ya da ben çok erken gittim teste, ooyyy aklım çok karıştı benim ya
adet oldum..kısmet değilmiş bu ay da..
günaydın ipekbora.
adetin ne zaman senin? bence beklemeye ve çalışmaya devam
günaydın benim güzel ruhlu pakizelerim...bu sabah hafif bulanık kırmızıda deil akıntım geldi sanırım bu ayda mortingen oldum...ama adettendir şimdi dicem ya yerleşme kanamasıysa...fukara ümidi işte...belki bugnkü yasinlerin hürmetine yerleşme kanaması olur dimi yani
belkide cnmm rabbim hayırlı zmnda hayırlısını nasip etsinde kırmızılar bizi yıldıramaz bir gün onları yeneceğiz
günaydın benim güzel ruhlu pakizelerim...bu sabah hafif bulanık kırmızıda deil akıntım geldi sanırım bu ayda mortingen oldum...ama adettendir şimdi dicem ya yerleşme kanamasıysa...fukara ümidi işte...belki bugnkü yasinlerin hürmetine yerleşme kanaması olur dimi yani
kuzum ne bileyim içime yakında hamiş olucan gibi geliyo inşallah vardır bebiş :) teyzesi biz size dua ediyoruz meleklerinizi versin rabbim diye.
bu ayda boşu boşuna okadar hormon ilacı içtim ...adamla biraraya gelemedikki...nasıl olsun çocuk...durun sigara içicem sinirim bozuldu...
banada öyle geliyordu da ben bu lekelenmeyi görünce umudumu kestim yani...inşallah vardırda rabbim bu sıkıntılı anlarımda böyle bana bir hediye göndermiş olur...minişim dua ediosa iş garanti1:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?