- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.641
Teşekkür ederim kızlar hepinize. Baştan beri zaten kanamam vardı lekelenme tarzında ama arada daha fazlada oluyordu. 2hafta önce hastanede yatmıştım zaten. İğne yapmışlardı. Ozaman doktor çok umutlu konuşuyordu yeri iyi diye. Geçen hafta tekrar gittiğimde kalp atışıda başlamış demişti. Ama benimki ikiz gebelikti, keselerden biri boştu. Vücut onu atmaya çelışırken bunuda zehirlemiş olabilir dediler. Ama Rabbim böyle görmüş hayırlısını demekki. Bugün biraz daha iyiyim, ama üzülüyor insan işte.
Ama sakın benim belirtilerime bakıpda bunlar bendede var benimkide mi düşecek yoksa diye endişelenmeyin sakın. Öyle düşünün diye anlatmadım. Herkesin hamileliği farklıdır. Rabbim bizim için böyle görmüş hayırlısını.
Birsüre rapor aldım zaten, evde dinlenicem, biraz değişiklik yapıcam kendime. Atlatıcaz inşallah. Rabbim hayırlısıyla ileriki denemelerimizde verecek inşallah.
Bu arada benm çıkmam lazım biz misafirliğie gidecekken bize birileri gelio özgecim öptm seni..kıslar grşz sonra..
oyyy kuzummm aferın sana kendı kendının doktoru olmussun ne guzelde guclu kalmak için çabalıyorsun valla cok takdir ettım senı
Rabbimin vardır bir bildiği elbettt en kısa sürede sen de bizde kavusuruz bebişlerımıze ınsallah
Kızlar merhaba;
Yasin okumaya devam ediyormusunuz? Ben dün ve bugün okuyamadım.
Dün doktora gittim, bebeğin kalp atışını göremedi, durmuş dedi. Bugün sabah aldılar bebeğimi. Dün çok ağladım, ama Allahtan gelene yapacak birşeyimiz yok.O yüzden yasini okuyamadım. Hakkınızı helal edin. Benim yerime başka biri okuyabilirse. evde yatıyorum şimdi. 3 ay boyunca korunmamız gerekecek sanırım. Haftaya tekrar doktora gidicem kontrole. 3 ay sonra inşallah tekrar denicez. Kendinize iyi bakın. İnşallah hayırlısıyla hepiniz en kısa sürede hamile kalırsınız. Hamile olanlarda hayırlı sağlıklı birşekilde bebişlerine kavuşurlar.
kuzummm çoook üzüldüm ya geçmiş olsun.sen nasılsın canım.inan içim yandı biz istemiyoruz böyle olmasını ya
Öyle olmak zorundayımki canım. Allahın verdiği ve geri aldığı bişi. Elimde olan bişi değilki. Tabikide gönül isterdiki ben onu kucağıma alayım büyüteyim ama hayırlısı böyleymiş demekki. İnşallah ahirette yanımda olacak, şefaatçi olacak benim için. En azından bu çok güzel bişi. Ha korkmuyormuyum, deli gibi korkuyorum ya tekrar kalamazsam, ya tekrar düşerse diye, ama bunların bana hiçbir yararı olmicak. İnşallah en kısa zamanda Rabbim hayırlısıyla hepimize verecek bebişlerimizi. Öpüyorum hepinizi. Şimdi çıkıyorum, belki ara ara girer okurum yazdıklarınız. Kendinize çok iyi bakın, umudunuzu kaybetmeyin hiçbi zaman
Dün çok kötüydüm, çok ağladım ama bugün biraz daha iyiyim. Bebeği aldıktan sonra narkozdan ağlayarak uyandım, ama biraz daha iyiyim şimdi.
ne kadarlıktı canım hissetmeye başlamışmıydın
En son 7nisanda adet olmuştum. 8 haftalıktı ama sonrasında başka bir doktora gittik, en son adet tarihinden 8 hafta geçmiş ama bu 6 haftalık gibi duruyor demişti. Benim doktorumda tarihleri daha sonra değiştiricez daha küçük demişti. Ben ultrasonla bakmadan önce hatırlatmıştım ama bebeğimin kalp atışı durmuşki
canım okurken gözlerim doldu...ama sen burada kanamalarım devam ediyo dedikçe içim kötü oluyodu..dedğin gibi her kanama düşük değil..benim görümcem ay adet görerek hamileliğini sürdürdü ve 5 ay boyunca hamile olduğunu bile farketmedi...ama yinede uyarıyoruz tabi arkadaşlarımızı iç çamaşırlara dikkat edelim leke görürsek takip edelim diye....evet artık meleklerimiz var..diyebileceğim tek şey rabbim onun ömrünü doğacak çocuklarına eklesin...En son 7nisanda adet olmuştum. 8 haftalıktı ama sonrasında başka bir doktora gittik, en son adet tarihinden 8 hafta geçmiş ama bu 6 haftalık gibi duruyor demişti. Benim doktorumda tarihleri daha sonra değiştiricez daha küçük demişti. Ben ultrasonla bakmadan önce hatırlatmıştım ama bebeğimin kalp atışı durmuşki
Kızlar merhaba;
Yasin okumaya devam ediyormusunuz? Ben dün ve bugün okuyamadım.
Dün doktora gittim, bebeğin kalp atışını göremedi, durmuş dedi. Bugün sabah aldılar bebeğimi. Dün çok ağladım, ama Allahtan gelene yapacak birşeyimiz yok.O yüzden yasini okuyamadım. Hakkınızı helal edin. Benim yerime başka biri okuyabilirse. evde yatıyorum şimdi. 3 ay boyunca korunmamız gerekecek sanırım. Haftaya tekrar doktora gidicem kontrole. 3 ay sonra inşallah tekrar denicez. Kendinize iyi bakın. İnşallah hayırlısıyla hepiniz en kısa sürede hamile kalırsınız. Hamile olanlarda hayırlı sağlıklı birşekilde bebişlerine kavuşurlar.
tesekkurler canimGEVENS hayırlı ugurlu olsun darısı başımıza olsun bacım. bana bir kişi cevap yazdı kimse yazmadı acaba benim durum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?