- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.661
geçen ay 10 unda oldum canım 26 günde bir oluyorum
canim bence sen haftaya cumartesi gunune kadar bekle test icin ve ozelikle erken kontrol testi iste. onlar daha hassas oluyor.
benimde ayin 2sinde hastalanmam lazimdi olmadi
bugun test yaptim ama erken dogum testi ile ve cok belirgin bir sekilde 2 cizgi cikti
olabilir eslemcim ben de öyle düşünmüştüm ama sonradan bat ı karıştırmayalım dedi arkadaşlar.bende battan yanayımAslında beklemede yazılan yerlere herkesin batını yazsak daha iyi olur..
Böylece herkes beklenmeyen adet tarihini beraber bekleyeceği kişileri de bilir yani gündaşlarını : )
Kimse kimseyede sormaz senin ne kadar kaldı ne zamandı falan die..
test bozuktur o zaman eary, en azından bir çizgi çıkması lazımdı.Yaa gidip 8 gün oncesi testi aldım yaptım ama testte hiç faaliyet yok ne tek ne çift çizgi gidip yenisini alacagim
lekenin devamı gelmemiştir inşallah angel:26:sabah leke geldi arkası gelmedi...dur bakalım bende umut yok ödünç çalabilirmiyim sendenhuahaua
ayy canım yaaaKızlar merhaba;
Yasin okumaya devam ediyormusunuz? Ben dün ve bugün okuyamadım.
Dün doktora gittim, bebeğin kalp atışını göremedi, durmuş dedi. Bugün sabah aldılar bebeğimi. Dün çok ağladım, ama Allahtan gelene yapacak birşeyimiz yok.O yüzden yasini okuyamadım. Hakkınızı helal edin. Benim yerime başka biri okuyabilirse. evde yatıyorum şimdi. 3 ay boyunca korunmamız gerekecek sanırım. Haftaya tekrar doktora gidicem kontrole. 3 ay sonra inşallah tekrar denicez. Kendinize iyi bakın. İnşallah hayırlısıyla hepiniz en kısa sürede hamile kalırsınız. Hamile olanlarda hayırlı sağlıklı birşekilde bebişlerine kavuşurlar.
günaydın cnımgünaydın güzeller :)
günaydınlarGunünüz Aydın olsun...hamile hanımlar, kendini hamile sananlar ve benim depresyonda olanlara selamlar
olabilir eslemcim ben de öyle düşünmüştüm ama sonradan bat ı karıştırmayalım dedi arkadaşlar.bende battan yanayımkızlar gelsin soralım ortak bi karar verelim inş.
test bozuktur o zaman eary, en azından bir çizgi çıkması lazımdı.
lekenin devamı gelmemiştir inşallah angel:26:
ayy canım yaaaRabbim hayırlısını versin her zamanki duamız o.sende üzülmemeye çalış bebeğin senin şefaatçin olacak inşallah.ne diyeceğimi şaşırdım valla
lekenin devamı gelmemiştir inşallah angel:26:
Kızlar merhaba;
Yasin okumaya devam ediyormusunuz? Ben dün ve bugün okuyamadım.
Dün doktora gittim, bebeğin kalp atışını göremedi, durmuş dedi. Bugün sabah aldılar bebeğimi. Dün çok ağladım, ama Allahtan gelene yapacak birşeyimiz yok.O yüzden yasini okuyamadım. Hakkınızı helal edin. Benim yerime başka biri okuyabilirse. evde yatıyorum şimdi. 3 ay boyunca korunmamız gerekecek sanırım. Haftaya tekrar doktora gidicem kontrole. 3 ay sonra inşallah tekrar denicez. Kendinize iyi bakın. İnşallah hayırlısıyla hepiniz en kısa sürede hamile kalırsınız. Hamile olanlarda hayırlı sağlıklı birşekilde bebişlerine kavuşurlar.
bende çok şaşırdım
çok üzüldüm miyopiye çok çok şaşkınım
al bendende okadar...ama hemen teselli moduna giriyorum ben böyle durumlarda ...ya sakat doğsaydı diye...rabbim korusun beternden...benim bir arkadaşın çocuğu doğdu yaşamadı..kızın odası hazır sütü geliyo bebek yok ....rabbim korusun....şimdi 2 çocuğu var...
doğru sölüyosun allah korusun sakat olmasındansa yada arkadaşın gibi süt geliyo bebek yok insan deli olur allah hayırlıısnı versin herkese
angel kuzum test niye yapmıyon ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?