kendini bu ay hamile sananlar buraya

başka belirtin falan var mı ki.gerçi bekle sen yinede bu gün de olmazsan tam anlamıyla yarın mutlaka al bi test yap tamam mı

başka belirtin falan var mı ki.gerçi bekle sen yinede bu gün de olmazsan tam anlamıyla yarın mutlaka al bi test yap tamam mı

artık utanıyorum çünkü ver ordan 6 test demeye.. eğer leke giderde daha gelemezse test yaparım ...karbonat testide doğru deilki güveneyim...evdeki imkanlarla test yapayım ...peeh...

artık utanıyorum çünkü ver ordan 6 test demeye.. eğer leke giderde daha gelemezse test yaparım ...karbonat testide doğru deilki güveneyim...evdeki imkanlarla test yapayım ...peeh...

kuzum farklı eczanelerden al ben öyle yapıyodum ama bir tane alma ki tekrar gitmek zor geliyo ya dersin farklı markalardan 2 tane alabilirmiyim :) inşallah hamişsindir canım meleğin seninle olsun

evde iğneyle yapılan test var onu dene istersen.çoğu kişi doğruluğunu onayladı.

kuzum farklı eczanelerden al ben öyle yapıyodum ama bir tane alma ki tekrar gitmek zor geliyo ya dersin farklı markalardan 2 tane alabilirmiyim :) inşallah hamişsindir canım meleğin seninle olsun

2 tane kesmeeez eğer farklı alıosam en az her bir markadan 2 tane almam lazım...ya bozuksa ya bilmemneyse diye hauah

Kizlar adetim hala gelmedi. Hernekadar iki gun once beta hcg 0.100 ciktiysda hala adetim gelmedi acaba bende kendimi hamile sanmalimiyim

dur sabah ilk çişi....yok sabaha kadar bekleyemem akşam bir tane deniyim...belki bu bozuktur diye diye hauahuah

kız varya ben o testlerden çok yaptım enson cuma yaptım pozitif çıktı ya inanamadım :) alıştıkya tek çizgi görüp kırmızı kart yemeye bu sefer gol oldu rabbim sanada nasip etsin kuzummmm bak gör meleğimle dua ettik size tutacak mutlaka allahım isteyen herkese sağlıklı bebeler nasip etsin inşallah

Kizlar adetim hala gelmedi. Hernekadar iki gun once beta hcg 0.100 ciktiysda hala adetim gelmedi acaba bende kendimi hamile sanmalimiyim

canım benim eğer yaptırma şansın varsa tekrarla kan testini artış varsa hamişsin.umarım öyledir.idrar testi yapmışmıydın ki sen onda ne çıktı adetin kaç gün geçti

dur bakayım o neymiş keşfetmem lazım
İğne ile yapılan hamilelik testi
merhabalar
kizlar bugun bi fransiz sitesinde eskiden fas'li kadinlarin hamileliklerini nasil ogrendigini yazan bir yazi okudum ve sizlerle paylasmak istiyorum

ihtiyacimiz olan magzemeler
1 cam veya plastik bardak
1 hiç kullanilmamis metal gri renk igne
ve bardagin agzini kapatmak için kapak yada aluminyum folyo

yapilisi

bardagin içine idrarimizi yapiyoruz igneyi icine atiyoruz agzini kapatip hiç dokunmadan 8 saat karanlik bi yerde bekletiyoruz

8 saat sonunda igne ayni renkteyse
hamile degilsiniz ama siyahlasmis yada kuflenmis gibiyse hamilesiniz demekmis

al bu da linki
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/527463-igne-yapilan-hamilelik-testi.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…