- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.681
evde test yok ..birde ben biliyorum yine adet olucam....daha sıkıldım yani gidip alamam...geçen ay 1 hafta geçmişti ne oldu zart mortingen...beklemeyi tercih ediyorum bu sefer...dün akşam en son lekelenmem kopkoyuydu...ama yinede umutlanmıyorum ...beklicem...
ben de kendimi hamile sanmak istiyorum ama hiç belirtim yok
başka belirtin falan var mı ki.gerçi bekle sen yinede bu gün de olmazsan tam anlamıyla yarın mutlaka al bi test yap tamam mı
artık utanıyorum çünkü ver ordan 6 test demeye..eğer leke giderde daha gelemezse test yaparım ...karbonat testide doğru deilki güveneyim...evdeki imkanlarla test yapayım ...peeh...
artık utanıyorum çünkü ver ordan 6 test demeye..eğer leke giderde daha gelemezse test yaparım ...karbonat testide doğru deilki güveneyim...evdeki imkanlarla test yapayım ...peeh...
6 test birden niye alıyosun
6 test birden niye alıyosun
kuzum farklı eczanelerden al ben öyle yapıyodum ama bir tane alma ki tekrar gitmek zor geliyo ya dersin farklı markalardan 2 tane alabilirmiyim :) inşallah hamişsindir canım meleğin seninle olsun
evde iğneyle yapılan test var onu dene istersen.çoğu kişi doğruluğunu onayladı.
dur sabah ilk çişi....yok sabaha kadar bekleyemem akşam bir tane deniyim...belki bu bozuktur diye diyehauahuah
dimeh sana bir soru...sence ben şu an ne yapıyorum
bişi sorucam bebeğin kalbini dinlemek için alttanmı yoksa karmnımdanmı bakıcak bilen varmı
Kizlar adetim hala gelmedi. Hernekadar iki gun once beta hcg 0.100 ciktiysda hala adetim gelmedi acaba bende kendimi hamile sanmalimiyim
İğne ile yapılan hamilelik testidur bakayım o neymiş keşfetmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?