kendini bu ay hamile sananlar buraya

reglin geçtiyse kan testi yaptır

yaa bence en iyisi biraz beklemek ben gecen ay 8 gün geciktim kan testi yaptırdım süperzekalı doktor bana ne hamilesin diyebilirim nede değilsin diyebilirim dedi çıldıracaktım valla eve gelince netten baktım o sonuca göre hamiş değilsin çıkıyormus adet oldum ama baya gecikmişti

O nasıl oluyor benim dün aksam elimde patlayan iki test ten sonra cok ihtiyacım vr

Biri hiç çizgisiz ikinci tek çizgi ikisi de birbirinden beter yani

İğne ile yapılan hamilelik testi
merhabalar
kizlar bugun bi fransiz sitesinde eskiden fas'li kadinlarin hamileliklerini nasil ogrendigini yazan bir yazi okudum ve sizlerle paylasmak istiyorum

ihtiyacimiz olan magzemeler
1 cam veya plastik bardak
1 hiç kullanilmamis metal gri renk igne
ve bardagin agzini kapatmak için kapak yada aluminyum folyo

yapilisi

bardagin içine idrarimizi yapiyoruz igneyi icine atiyoruz agzini kapatip hiç dokunmadan 8 saat karanlik bi yerde bekletiyoruz

8 saat sonunda igne ayni renkteyse
[URL="http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-f31/"]hamile[/URL] degilsiniz ama siyahlasmis yada kuflenmis gibiyse hamilesiniz demekmis

bu da linki
http://www.kadinlarkulubu.com/hamile...lik-testi.html (İğne ile yapılan hamilelik testi)

açıklamıyorlar gerzekler...deki sana umut vermek istemiyorum ama adetin gecikmiş geç döllenme olabilir...belki yanılıyoruzdur bekleyelim adet olmazsan tekrar gel ...bunu demek çok zor mu ya...hipokrat yeminide etmedim ama yani ben bile söyleyebiliyorum...

toplu iğnede olur dimi işimiz metal kısmıyla nede olsa

zaten cogu hemsıreden daha fazla bılıyoruz yakında hepımız hamıle doktoru olcaz bak gorursunuz

birazdaha bekle canım belki sitresten gecikmiş olabilirsin banada oldu 6 ay önce falan 15 gün gecikti sonra geldi inşallah hamişsindir.

inşallah iyidir tatlım..senin gibi böyyylee dadlu dadlu baksun anasuna rontgenden

oyşş teyzesi ağzını yerim ne datlu konuşuyon sen :) inşallah çok iyi ve sağlıklı doğar bebem de burda birlikte isim ararız kuzuma .canlarım ya varya tanımasamda seviyorum sizleri çok iyi geliyo arkadaşlığınız

toplu iğnede olur dimi işimiz metal kısmıyla nede olsa

Ya acaba bas örtülerimize taktiğimiz bası plastik olanlar olmaz mı

Hayy ben ne bicim kadınım evde toplu iğnem bile yok... yazık bana yazık bana

Dün nerde ise büyüteç ile inceledim testi olur da silik bir ikinci çizik çıkarda ben göremem diye yok anam tek çizgi anlamadığım tek çizgiden sonra hamilelik belirtileri de kayboldu

hea olur ziyan etme yaw baş örtünün iğnesini

o da seni öptü teyzesi :) kızlar darısı başınıza allahım verecek sakın üzülmeyin benimki 17 aylık bir hasret en son dedim bi sorun var herhalde rahim filmi isteyecekti doktor da çok pahalı diye çok düşündüm ona bile eyvallah dedim de doktora gidemeden hamiş kaldım :) allahım dağına göre kar veriyo canlarım :)

yak anam ya arka arkaya yak ben stresten ölücem 1 saat sonra bebemin kalbinin sesini dinlicem dua edin nolur sağlıklı olsun aksilik olmasın

sağ salim inşallah bebeimiz gelsin...biz onun teyzoşlarıyız...akıllı olsun ses versin..valla çocuk mocuk demem ahuahaua....şeke bir yana inşallah mutlu mutlu dönersin...bu kadar strese girdiğin içinde bir sigara yakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…