- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.761
yorumu olan yok mu.. belkide bir işaretdir HAYIR OLSUNN arkadaşlarlar..
bıde adet gormek ruyada dıye yorum yapmıslar onu soylemeden gecemıycem ben ne zaman adet oldumu gorsem ruyamda adet oluyorummm
ama sendekı etkısı tersıde olabılırrr
bi bekle ya bi bebemin kalbinin sesini duyım gelim sölicem ben yap bi kahve kendine yak bi sigara lütfen beni beklerken
cnm bnm regl dönemime 10 gün var daha.. ooff yaa başka yorumu olacak olan yok mu
CANIM SEN YESIL ZEYTINDE YEMIŞINN BENCE COK GUZELL BI RUYA AMA OYLE HERKESE ANLATMAAA.ELMA ZEYTIN SUPER BENCE BEN OLSAM COK UMUTLANIRDIMM
gidiyorum dua edin
gidiyorum dua edin
mimozam şimdi hala leke gelmedi ...valla birtarafımı kollar oldumsenin için çok heyecanlıyım mutlaka yaz doktor ne dediğini
mimozam şimdi hala leke gelmedi ...valla birtarafımı kollar oldum
mimozam şimdi hala leke gelmedi ...valla birtarafımı kollar oldum
inşallah gelmez de yavruma arkadaş gelir
hayırlısı canımcım ya...ne diyelim ...zaten tek ekşınla çocuk olursa oda mucize olur
CANIM SEN YESIL ZEYTINDE YEMIŞINN BENCE COK GUZELL BI RUYA AMA OYLE HERKESE ANLATMAAA.ELMA ZEYTIN SUPER BENCE BEN OLSAM COK UMUTLANIRDIMM
hey hey tey tey çocumu gördüm maşallah kocaman olmuş herşey çok güzel bide anasına benzemicek sanırım boylu poslu gibi 6+5 hamileliğim doktor çok beğendi ben süte yoğurda devam edim geldim sigaramı yaktım ama başı vücudu çok belirgin kalp atışını gördük ama duymadık dopler çocuk için sakıncalıymış bu haftalarda çok sağlıklı dedi maşallah ileriki haftalarda ben duyucam güm güm diyebide onu görünce bi başladım ağlamaya resmen bebiş olmuş artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?