kendini bu ay hamile sananlar buraya

bıde adet gormek ruyada dıye yorum yapmıslar onu soylemeden gecemıycem ben ne zaman adet oldumu gorsem ruyamda adet oluyorummm

ama sendekı etkısı tersıde olabılırrr

cnm bnm regl dönemime 10 gün var daha.. ooff yaa başka yorumu olacak olan yok mu[/QUOTE]

CANIM SEN YESIL ZEYTINDE YEMIŞINN BENCE COK GUZELL BI RUYA AMA OYLE HERKESE ANLATMAAA.ELMA ZEYTIN SUPER BENCE BEN OLSAM COK UMUTLANIRDIMM

cnm bnm regl dönemime 10 gün var daha.. ooff yaa başka yorumu olacak olan yok mu

CANIM SEN YESIL ZEYTINDE YEMIŞINN BENCE COK GUZELL BI RUYA AMA OYLE HERKESE ANLATMAAA.ELMA ZEYTIN SUPER BENCE BEN OLSAM COK UMUTLANIRDIMM[/QUOTE]

umutlanmak ne demk geçen ay belirtilerim vardı 1 hafta önce regl oldum bu ay hiç belirtim yoktu çalışmalar tam hızdı ama belirtim olmadığından umudumda yoktu rüyadan sonra tavan yaptı tekrar mı acaba diorum hep??? inşallh yaptığımız dualar okuduğumuz dualarımzı duymuştur rrabbimm AMİNN

CANIM SEN YESIL ZEYTINDE YEMIŞINN BENCE COK GUZELL BI RUYA AMA OYLE HERKESE ANLATMAAA.ELMA ZEYTIN SUPER BENCE BEN OLSAM COK UMUTLANIRDIMM

umutlanmak ne demk geçen ay belirtilerim vardı 1 hafta önce regl oldum bu ay hiç belirtim yoktu çalışmalar tam hızdı ama belirtim olmadığından umudumda yoktu rüyadan sonra tavan yaptı tekrar mı acaba diorum hep??? inşallh yaptığımız dualar okuduğumuz dualarımzı duymuştur rrabbimm AMİNN[/QUOTE]

CANIM INŞALLAH BEBEGE YORALIMM BEBKE GELSIN..
YADA KUS BI ARKADASIN VARSA ONUNLADA BARISMA ANLAMINADA GELIRR

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH[/TD]
[TD]İSMİ(VERMEK İSTEYENLER)[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD]Gülşah[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD]Meryem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD]Zülfiye[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD]Hande[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD]Hatice[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD]Meltem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD]Ayşegül[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mfm[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekbora[/TD]
[TD]22 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek[/TD]
[TD]23 Haziran[/TD]
[TD]Fatma[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mood[/TD]
[TD]24 Haziran[/TD]
[TD]Gamze[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar bugün gülşah için okuyoruz yasini. unutmayalım hnd_sdt rüyan hayra çıksın canım. hayra yor kötü yorumlanmaktan iyidir.iyi rüya görürsün biz bilmeden kötü yorum yaparız belki. ben rüyalarımı pek anlatmam o yüzden.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ben yine tek kaldım şarkımı söylüyorum....şah şah şah dam dam dam ar ar ar ...şah damar ...şah damar ...zeki zeki zekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihh hauaha

hey hey tey tey çocumu gördüm maşallah kocaman olmuş herşey çok güzel bide anasına benzemicek sanırım boylu poslu gibi 6+5 hamileliğim doktor çok beğendi ben süte yoğurda devam edim geldim sigaramı yaktım ama başı vücudu çok belirgin kalp atışını gördük ama duymadık dopler çocuk için sakıncalıymış bu haftalarda çok sağlıklı dedi maşallah ileriki haftalarda ben duyucam güm güm diye bide onu görünce bi başladım ağlamaya resmen bebiş olmuş artık

umutlanmak ne demk geçen ay belirtilerim vardı 1 hafta önce regl oldum bu ay hiç belirtim yoktu çalışmalar tam hızdı ama belirtim olmadığından umudumda yoktu rüyadan sonra tavan yaptı tekrar mı acaba diorum hep??? inşallh yaptığımız dualar okuduğumuz dualarımzı duymuştur rrabbimm AMİNN[/QUOTE]

sende kendi rüyanı anlatma sabah gördüğünü googleden bak anlamına

ahh kuzumm çok heyecanlandım kendi bebişimi görmüş gibi ne kadar mükemmel birşey annesinin gülü büyümüş maşallah.allahım size bağışlasın canım benim.inşallah bende bebişimi görürüm darısı başıma ne güzel yaa çok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…