kendini bu ay hamile sananlar buraya

yak anam ya arka arkaya yak ben stresten ölücem 1 saat sonra bebemin kalbinin sesini dinlicem dua edin nolur sağlıklı olsun aksilik olmasın

canım benim inşallah ikinizde iyisinizdir rabbim korusun sizleri.allahım ne olur kalp atışlarıda bebişte normal olsun annesine bağışla o minik yavruyu aminn.

Arkadaşlar,

bir rüyaa gördüm ayyy çok etkilendim lütfen yorumlayınn tamam mı?

kızlar rüyamda wc im gelior tuvalate gidiyorum önce kan görüyorum genital bölgemden gelen regl olmuşum gibi.. sonra bir torba çıkıyor içimden torbanın içinde elmaya benzeyen bir şey üstü hücre hücre üstünde spermler var aynı torba içinde bir torba içinde yine spermler var ve bir sıvı içinde yüzüyorlarr... nys bn aynı zmnda kahvaltı hazırlıyorum yeşil yeşil zeytin yedim arkadaşlar hayır olsun nedemek acaba???
acil yorumlarınızı bekliorum..

ben yorumlamasam kusuruma bakmazsın değilmi canımcım...

yaktım sabah şimdi sigaram yok almadım sabah olunca içiyorum ama olsa yakardım bidane valla

merabalar öncelikle kişinin rüyası hep kendi yorumuna göre olur ama ben okurken sanki hamileymişsiniz gibi hissettim sizi hiç tanımıyorum belki gebe kalmak istiyorsunuz belkide hamilesinizdir onu bilmiyorum ama rüyadan bunu çıkardım yada ben çok istediğim için böyle bi yorum geldi aklıma rabbim herkese hayırlı bi zamanda hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin inşallah

cnm gebe kalmak istiyorum çk istiyorum hmde inşllh gebeyimdirr yaa

hayra çıksın inşallah canım

benim sigaram naneli kentin patlatıosun nanesini...oh mis

amaan biliyorum onu arkadaşım içiyodu bi ara kız bırak verdiğin paraya yazık iç marlboro lıght şöle mis gibi oooh allam nasıl canım istedi çocuğumun kalbinin sesini duyım annemi eve bırakırım sonra gider biyerde türk kahvesi içerim bide sigara yakarıım oooh sonrada işe gelirim

çatlağım benim yaaa hauahuaha...

nasıll canım cektıııııııııııı

yaaaaa((((((((((((8

bende ıcenlerdendım 2 ay oldu bırakalı mecburen cocuk ıcınn

bıde adet gormek ruyada dıye yorum yapmıslar onu soylemeden gecemıycem ben ne zaman adet oldumu gorsem ruyamda adet oluyorummm

ama sendekı etkısı tersıde olabılırrr

bıde adet gormek ruyada dıye yorum yapmıslar onu soylemeden gecemıycem ben ne zaman adet oldumu gorsem ruyamda adet oluyorummm

ama sendekı etkısı tersıde olabılırrr[/QUOTE]

cnm bnm regl dönemime 10 gün var daha.. ooff yaa başka yorumu olacak olan yok mu

yorumu olan yok mu.. belkide bir işaretdir HAYIR OLSUNN arkadaşlarlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…