- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.741
yak anam ya arka arkaya yak ben stresten ölücem 1 saat sonra bebemin kalbinin sesini dinlicem dua edin nolur sağlıklı olsun aksilik olmasın
ben yorumlamasam kusuruma bakmazsın değilmi canımcım...Arkadaşlar,
bir rüyaa gördüm ayyy çok etkilendim lütfen yorumlayınn tamam mı?
kızlar rüyamda wc im gelior tuvalate gidiyorum önce kan görüyorum genital bölgemden gelen regl olmuşum gibi.. sonra bir torba çıkıyor içimden torbanın içinde elmaya benzeyen bir şey üstü hücre hücre üstünde spermler var aynı torba içinde bir torba içinde yine spermler var ve bir sıvı içinde yüzüyorlarr... nys bn aynı zmnda kahvaltı hazırlıyorum yeşil yeşil zeytin yedim arkadaşlar hayır olsun nedemek acaba???
acil yorumlarınızı bekliorum..
sağ salim inşallah bebeimiz gelsin...biz onun teyzoşlarıyız...akıllı olsun ses versin..valla çocuk mocuk dememahuahaua....şeke bir yana inşallah mutlu mutlu dönersin...bu kadar strese girdiğin içinde bir sigara yakarsın
ben yorumlamasam kusuruma bakmazsın değilmi canımcım...
Arkadaşlar,
kızlar rüyamda wc im gelior tuvalate gidiyorum önce kan görüyorum genital bölgemden gelen regl olmuşum gibi.. sonra bir torba çıkıyor içimden torbanın içinde elmaya benzeyen bir şey üstü hücre hücre üstünde spermler var aynı torba içinde bir torba içinde yine spermler var ve bir sıvı içinde yüzüyorlarr... nys bn aynı zmnda kahvaltı hazırlıyorum yeşil yeşil zeytin yedim arkadaşlar hayır olsun nedemek acaba???
merabalar öncelikle kişinin rüyası hep kendi yorumuna göre olur ama ben okurken sanki hamileymişsiniz gibi hissettim sizi hiç tanımıyorum belki gebe kalmak istiyorsunuz belkide hamilesinizdir onu bilmiyorum ama rüyadan bunu çıkardım yada ben çok istediğim için böyle bi yorum geldi aklıma rabbim herkese hayırlı bi zamanda hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin inşallah
cnm bnm kotu birşey mi yoksa??? ayy ölücem meraktan yaa
Arkadaşlar,
7.HAFTAM İŞTE alttan bakınca korkuyorum ya
yaktım sabah şimdi sigaram yok almadım sabah olunca içiyorum ama olsa yakardım bidane valla
cnm gebe kalmak istiyorum çk istiyorum hmde inşllh gebeyimdirr yaa
ben bişi sölemiyorum umutlandırmak istemem googleye yaz rüyada adet olduğunu görmek ne demek diye.bebemin kalbinin sesini duyım sonra anlatırım bende bişiler
benim sigaram naneli kentin patlatıosun nanesini...oh mis
çatlağım benim yaaaamaan biliyorum onu arkadaşım içiyodu bi ara kız bırak verdiğin paraya yazık iç marlboro lıght şöle mis gibi oooh allam nasıl canım istedi çocuğumun kalbinin sesini duyım annemi eve bırakırım sonra gider biyerde türk kahvesi içerim bide sigara yakarıım oooh sonrada işe gelirim
amaan biliyorum onu arkadaşım içiyodu bi ara kız bırak verdiğin paraya yazık iç marlboro lıght şöle mis gibi oooh allam nasıl canım istedi çocuğumun kalbinin sesini duyım annemi eve bırakırım sonra gider biyerde türk kahvesi içerim bide sigara yakarıım oooh sonrada işe gelirim
cnm gebe kalmak istiyorum çk istiyorum hmde inşllh gebeyimdirr yaa
Arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?