kendini bu ay hamile sananlar buraya

amin canım amin allah sanada herkese nasip etsin inşallah valla hep korkularım vardı hayırlısyla bi doğursam

içimden bi ses hamile kalıcaksın ,
her an hamile olabliirsin belkide hamilesin diye

bıd bıd sesler geliyoooo

lala lala laaalaaaaaa

Canim nette birsuru ruya tabiri sitesi var ben genelde o.lardan bakiyorum bence sen kendin oradan bakip kendin yorumla cunku o ruyayi nasil duygularla gordugunde cok onemli bence en guzel yorumu yine kisinin kendisi yapar

Masallah subahanallah. Rabbim kucagina almayida nasipetsin

Bende kendimi hamile sanıyorum bu ay içimde hiç böyle sevinç olmamıştı daha öncekilerde bu sefer oldu galiba diyorum allah herkesin gönlüne göre versin...

ayy cnm allah bağışlasın rabbim bahtını güzel eylesin.. nazarlardan sakınsın sizi

Canim nette birsuru ruya tabiri sitesi var ben genelde o.lardan bakiyorum bence sen kendin oradan bakip kendin yorumla cunku o ruyayi nasil duygularla gordugunde cok onemli bence en guzel yorumu yine kisinin kendisi yapar

öyle cnm hayır olsun rüya işte farklı anlamlar yüklememek grek fazla takılmamak lazım hayırlara vesile olsun inşallhh:2:

sağolun kızlar allah razı olsun isteyen herkes yaşasın inşallah böle güzel şeyler

inşallh cnm ağzından bal damlıyor inşallah cnm. senin kaçıncı denemende rabbm nasip etmişti? ovulasyona göre mi denediniz dktorun söyledği günler içinde. aydınlatırsan sevinirim cnm.

ayy maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…