- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.781
ahh kuzumm çok heyecanlandım kendi bebişimi görmüş gibi ne kadar mükemmel birşey annesinin gülü büyümüş maşallah.allahım size bağışlasın canım benim.inşallah bende bebişimi görürüm darısı başıma ne güzel yaa çok mutlu oldum
Arkadaşlar,
bir rüyaa gördüm ayyy çok etkilendim lütfen yorumlayınn tamam mı?
kızlar rüyamda wc im gelior tuvalate gidiyorum önce kan görüyorum genital bölgemden gelen regl olmuşum gibi.. sonra bir torba çıkıyor içimden torbanın içinde elmaya benzeyen bir şey üstü hücre hücre üstünde spermler var aynı torba içinde bir torba içinde yine spermler var ve bir sıvı içinde yüzüyorlarr... nys bn aynı zmnda kahvaltı hazırlıyorum yeşil yeşil zeytin yedim arkadaşlar hayır olsun nedemek acaba???
acil yorumlarınızı bekliorum.. : bU53:
hey hey tey tey çocumu gördüm maşallah kocaman olmuş herşey çok güzel bide anasına benzemicek sanırım boylu poslu gibi 6+5 hamileliğim doktor çok beğendi ben süte yoğurda devam edim geldim sigaramı yaktım ama başı vücudu çok belirgin kalp atışını gördük ama duymadık dopler çocuk için sakıncalıymış bu haftalarda çok sağlıklı dedi maşallah ileriki haftalarda ben duyucam güm güm diyebide onu görünce bi başladım ağlamaya resmen bebiş olmuş artık
hey hey tey tey çocumu gördüm maşallah kocaman olmuş herşey çok güzel bide anasına benzemicek sanırım boylu poslu gibi 6+5 hamileliğim doktor çok beğendi ben süte yoğurda devam edim geldim sigaramı yaktım ama başı vücudu çok belirgin kalp atışını gördük ama duymadık dopler çocuk için sakıncalıymış bu haftalarda çok sağlıklı dedi maşallah ileriki haftalarda ben duyucam güm güm diyebide onu görünce bi başladım ağlamaya resmen bebiş olmuş artık
Canim nette birsuru ruya tabiri sitesi var ben genelde o.lardan bakiyorum bence sen kendin oradan bakip kendin yorumla cunku o ruyayi nasil duygularla gordugunde cok onemli bence en guzel yorumu yine kisinin kendisi yapar
öyle cnm hayır olsun rüya işte farklı anlamlar yüklememek grek fazla takılmamak lazım hayırlara vesile olsun inşallhh:2:
sağolun kızlar allah razı olsun isteyen herkes yaşasın inşallah böle güzel şeyler
layynn dimeh geldinmi layn
hayirli olsun kiz darisi bizee benimde kontrol saliya
ayy maşallah maşallahhey hey tey tey çocumu gördüm maşallah kocaman olmuş herşey çok güzel bide anasına benzemicek sanırım boylu poslu gibi 6+5 hamileliğim doktor çok beğendi ben süte yoğurda devam edim geldim sigaramı yaktım ama başı vücudu çok belirgin kalp atışını gördük ama duymadık dopler çocuk için sakıncalıymış bu haftalarda çok sağlıklı dedi maşallah ileriki haftalarda ben duyucam güm güm diyebide onu görünce bi başladım ağlamaya resmen bebiş olmuş artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?