kendini bu ay hamile sananlar buraya

bende pazartesi günü adetimi beklemeden test yaptım ikinci çizgi silikti sonra doktora gittim kan testi yaptılar hamileymişim fakat ultrasonda görünmüyor 15 gün sonra yeniden doktora gidecem ozaman kaç haftalık olduğu belli olacak

Çatlattın beni gülmekten yok anam ben iyi değilim jinekolog + psikolog lazım bana

aaa ayıpsın bacımm söle hem jinekoloğun hem psikoloğun olurum senin

bizim bu topikte hizmet sınırsız : )

ne de olsa tecrübe olduk artık anasını satayım eşinin sperm tahlillerini bile yorumlarım okadar yani

bu diyaloglara çok maruz kalmış biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki .
test yaptın mı eary orda pozitifi gördün mü yada batın geçti mi
valla bütün suçlu şu angel ile dimeh hep onlar özendirdi beni

bebek olsun yeterki hemen bırakırım

ama gelemdi bi türlü sıpa zaten oyüzden içiom
ahh şu özentili gençlik başka şeylere özen kuzucuk, spor yap mesela

rabbim gönlüne göre nasip etmiş cnmm melekleriniz sizi korusun mahşallh 1000 kere milyon kere mahşallh

ahh şu özentili gençlik başka şeylere özen kuzucuk, spor yap mesela

5vakit namaz en güzel spordur bacım hee yetmiosa nafile kıl kaza kıl : )

Namazın her hareketinde bi hikmet gizli vücudumuz için ..

55 kiloyum ve tam sınırdayım zayıflamak istemiorum yoksa iyice iskelet olcam sıkıntıdan da hemen zayıflarım ben ondan kilo alamiom zati

bende hamileyim sanıyordum ama kan testi sonucumu az önce aldım bhcg 1,20 den azmış ne demek dedim hamilelik yok dedi.kaçıncı ayım bu boyle hüsrana ugradığım artık sayamıyorum yoruldummmmmmmmmmmmmmm

bende hamileyim sanıyordum ama kan testi sonucumu az önce aldım bhcg 1,20 den azmış ne demek dedim hamilelik yok dedi.kaçıncı ayım bu boyle hüsrana ugradığım artık sayamıyorum yoruldummmmmmmmmmmmmmm

Gel kıs sende bizdensin ağlama

ben artık test yapmayalı aylar oldu valla

eşim varikoselden ameliyat oldu sayı ve hareketlilik azdı 6 ay oldu ameliyat olalı hala bişi oldugu yok.sorun bu ve ben her ay ameliyattan beri hamilelik belirtileri yaısyorum bugun anladımki tamamen psikolojik.

Eşin dktor kontrolleri nasıl gidior size nekdr bir zmn dilimi verdiler esksi gibi olabilmesi için?? lütfen üzme tatlı canını moral bozmak yok sabır sabır sabır ( zor biliorum bnde bekleen biri olarak ) ama inan sabırdab başka ilacımız yook yook yoook...

Doktora gittiğimde muayene için kadın doğum tabi kapısı hep hamile dolu..

içim gitti yaa üzerlerinde hani espirili hamile tişörtleri var ya onlardan giymişler çok güzeldi

eşime diom ben ne zaman böle olcam ne zaman bebeğimizin muayenesi için gelicez doktora ne zaman bana o tişörtlerden alıcan

bi olsun dio hepsini yapıcaz inş acısını çıkarcaz ..sözmü diom çift çizgiyi bi göreyim hemen alışverişe gitcezmi : ) gitcez dio merak etme..

aahh aaahh inş ...

hamdolsun namazımı kılıyorum canım.spor illa zayıflamak için yapılmaz yarım saat yürümek hem spor olur hem insanın kafasını dağıtır diye söylemiştim. ama sen bilirsin gidip gitmemek sana kalmış

Bizimde sorunumuz varikosel ve ameliyat olalı üstünden 2 sene geçti...

geçende doktora gittik sayı anca orta seviyeye geldi..ama ilaçlara devam tabi tam yeterli değil hala..

rabbim gönlüne göre nasip etmiş cnmm melekleriniz sizi korusun mahşallh 1000 kere milyon kere mahşallh

anam ben habire yiyorum doktora gitmeden önce eve ittim semizotu yedim geldim 2 lahmacun bi ayran söledim benim bebe tabi böle hemen büyür çok acıkıyo çocukta ibrahim tatlısesin bebelerine benzicez adınıda isot koyarım

kuzumm bende çok seviyom o tişörtleri.ama almadım erken daha diye bi bebişimi görüp kalp atışlarını duyayım da hayırlısıyla aminn.allahım sana da nasip etsin benimde hep içi giderdi malum kadın doğumdan çıkmıyoz hiç hep kapının önünde gördükçe içim sızlardı.bizim bebelerimiz daha tatlı olacak geç bulduk ya ondan seninkide öyle canım allahım önce hasret veriyo kıymetini bil diye

yok canım benm ben senin için yazmadım onu..ölesine ..

tabiki çok haklısın insan en azından bi hava almış olur..

ama bizim burda öle bi yer yok ..var biraz uzak onuda eşim yollamaz hemde yürüyüşede arkadaş bulmak lazım öle yalnızda olmuo ..

ben daha aşermeye başlamadım neden ki :) erken mi acaba bebemin canı hiç birşey istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…