- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.841
bak sen avrupali gelinin olacak iste zaten dha dogmdan talipleri siraya dizildi kizim oluraasa annesi gbi isteyeni cok olurgerci belli degil bi bakarsin oglunun kankasi olur hayilisi insallah
benim bebemin anası dğuştan avrupalı selanik göçmeniyim ben avrupalıyım atamızın hemşerisi olurum hadi yine iyisin kızın iyi aileye gelin gidicek :) erkek kızla arkadaş olmaz ben hiç inanmam sevgili olsunlar mümkünse kızın oğluşumu hiç üzmesin hep pofpoflasın anam doğurucaz büyütücez okutucaz elin bebesi gelip alıcak yavruları işmi bu be
anam ben habire yiyorum doktora gitmeden önce eve ittim semizotu yedim geldim 2 lahmacun bi ayran söledim benim bebe tabi böle hemen büyür çok acıkıyo çocukta ibrahim tatlısesin bebelerine benzicez adınıda isot koyarım
kuzumm bende çok seviyom o tişörtleri.ama almadım erken daha diye bi bebişimi görüp kalp atışlarını duyayım da hayırlısıyla aminn.allahım sana da nasip etsin benimde hep içi giderdi malum kadın doğumdan çıkmıyoz hiç hep kapının önünde gördükçe içim sızlardı.bizim bebelerimiz daha tatlı olacak geç bulduk ya ondan seninkide öyle canım allahım önce hasret veriyo kıymetini bil diye
benim bebemin anası dğuştan avrupalı selanik göçmeniyim ben avrupalıyım atamızın hemşerisi olurum hadi yine iyisin kızın iyi aileye gelin gidicek :) erkek kızla arkadaş olmaz ben hiç inanmam sevgili olsunlar mümkünse kızın oğluşumu hiç üzmesin hep pofpoflasın anam doğurucaz büyütücez okutucaz elin bebesi gelip alıcak yavruları işmi bu be
tam erkek anasi salam bir kaynana oldun kizzzbenimki belli degil belki oglum olur dedim kiz odan kanka olurlar dedim deli yoksa bende inanmam erkek kiz kankaligina seni oglAn elinde sigarayla dogacak gibi bizimkinin ne anasi ne babasi icmiyo ya yavrumud alistirirsa seninki biz bu kertme isini bi daha dusunelim
anladım eslemcim.. havalar güzelleşince insan kendine ayrıca bi uğraş bulmak istiyor
yok canım benm ben senin için yazmadım onu..ölesine ..
tabiki çok haklısın insan en azından bi hava almış olur..
ama bizim burda öle bi yer yok ..var biraz uzak onuda eşim yollamaz hemde yürüyüşede arkadaş bulmak lazım öle yalnızda olmuo ..
o annesinden ihtiyacı olan şeyleri alıyordur annesi merak etme sen. bu kadar erken aşerme başlar mı bilmiyorum acıkçası.ben daha aşermeye başlamadım neden ki :) erken mi acaba bebemin canı hiç birşey istemiyo
öLe dimibizimkiler daha kıymetli olacak inş ..
zaten ben düşününce diom geç oldu ya yere göğe sığdıramam heralde kimseye de dokundurtmam benm bebekim o bnm bnmm
Eşin dktor kontrolleri nasıl gidior size nekdr bir zmn dilimi verdiler esksi gibi olabilmesi için?? lütfen üzme tatlı canını moral bozmak yok sabır sabır sabır ( zor biliorum bnde bekleen biri olarak ) ama inan sabırdab başka ilacımız yook yook yoook...
Bizimde sorunumuz varikosel ve ameliyat olalı üstünden 2 sene geçti...
geçende doktora gittik sayı anca orta seviyeye geldi..ama ilaçlara devam tabi tam yeterli değil hala..
ilaç kullanmıyoruz tatlım keçiboynuzu kürü yapıyorum düzenli olarak bu ay test yapılacak 6,ay testi ilerleme varmı öğreneceğiz bakalım ameliyattan beri hiç test yapılamadı.doktor 6 aydan önce beklemeyin demişti zaten.
tam erkek anasi salam bir kaynana oldun kizzzbenimki belli degil belki oglum olur dedim kiz odan kanka olurlar dedim deli yoksa bende inanmam erkek kiz kankaligina seni oglAn elinde sigarayla dogacak gibi bizimkinin ne anasi ne babasi icmiyo ya yavrumud alistirirsa seninki biz bu kertme isini bi daha dusunelim [/QU
yok kız oğluşumö içmez allah korusun o içmesin anasının içtiği zaten yeter onaama sigara içemeyen dünür arkadaş hiç sevmem bak angela tam arkadaş geçicen karşılılı yapıcan kahverler,i dertleşicen yeri gelicek dedikodu ooh sizinle o bile kayif vermez ben içicem sen karşımda öle bide rahatsuızda olursun sen aman aman :)))))
tam erkek anasi salam bir kaynana oldun kizzzbenimki belli degil belki oglum olur dedim kiz odan kanka olurlar dedim deli yoksa bende inanmam erkek kiz kankaligina seni oglAn elinde sigarayla dogacak gibi bizimkinin ne anasi ne babasi icmiyo ya yavrumud alistirirsa seninki biz bu kertme isini bi daha dusunelim [/QU
yok kız oğluşumö içmez allah korusun o içmesin anasının içtiği zaten yeter onaama sigara içemeyen dünür arkadaş hiç sevmem bak angela tam arkadaş geçicen karşılılı yapıcan kahverler,i dertleşicen yeri gelicek dedikodu ooh sizinle o bile kayif vermez ben içicem sen karşımda öle bide rahatsuızda olursun sen aman aman :)))))
benim en sevdiğim şey kahve sigara...babamın çay sigara...lazmıyız neyizhauhaa bunlar der dumanını öte üfle...duman inadına bunun burnuna burnuna girer :dhauahauha
benim en sevdiğim şey kahve sigara...babamın çay sigara...lazmıyız neyizhauhaa bunlar der dumanını öte üfle...duman inadına bunun burnuna burnuna girer :dhauahauha
kız aynen benim kocam içmiyo 10 yıl olmuş bırakalı ne iradeli adamsın diyorum ben hiç düşünmedim bırakmayı seviyorum napıyım keyif alıyorum anam evde yakıyorum evim çok büyük kısmete denk geldi öle bulduksalonum 60 metrekare diyorum yakıyım burda koca salonda balkon açık gider orda yok kızım adama doğru gidiyo ya sigarayı nereye koyucamı şaşırıyorum valla
kızlar yasinler ne alemde okuyan var mı bugün gülşaha okuyoruz
bak dogru diyon kiz sende angelde haklisiniz sen en iyisi angelin ayse fatma hayriyesini bekle hem erkegin biraz buuk olmasi iyidir her zaman
bacım nerde yaşıytosun sen tam benlik valla çayada bayılırım hamiel kalmadan önce günde 20 bardağa yakın işyerinde içerdim bide gider akşam yemekten sonra demlerdim kocam hiç sevmezdi o bile alıştı çay candır :)) lazlıkta yok hiç ana tarafımda ne baba tarafımda valla ama çok severim dur kız doktordan gelirken sigara almıştım çay yeniyse alımda bitane tavşan kanı yakım bide sigara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?