- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.861
Bizimde sorunumuz varikosel ve ameliyat olalı üstünden 2 sene geçti...
geçende doktora gittik sayı anca orta seviyeye geldi..ama ilaçlara devam tabi tam yeterli değil hala..
ilaç kullanmıyoruz tatlım keçiboynuzu kürü yapıyorum düzenli olarak bu ay test yapılacak 6,ay testi ilerleme varmı öğreneceğiz bakalım ameliyattan beri hiç test yapılamadı.doktor 6 aydan önce beklemeyin demişti zaten.
hayırlısı olsun cnm rabbm tez zmnda gönlünüze göre verisin.
tamam canım canını sıkma hayırlısıyla gelecek inş bebiklerimizMerys zahmet olmazsa bana da beklemede yazar mısın? Malum bu ay da güme gitti
hayırlısı olsun cnm rabbm tez zmnda gönlünüze göre verisin.
amin tatlım inşallah.
Yasinleri okuyorum okunuyor ecem kardesim biliyo öğrencilerime de dağıttım cok şükür ama son eklenenleri kendimde henüz listeme yazamadim
Bi de acil yardım lazım ...)) hani ben sayikliyorum ya tr ye gideceğim diye
Esim komada o ayrı bı kasık suda boğacak beni 5 hafta dile kolay ... Midesinden ameliyatli maalesef dışarıda yemek yesede ilaçlar ile dayanıyor ağrısı yanması filan oluyor acaba Derin dondurucuya ne koysam dayanır tecrübe edeniniz var mı? Alternatif lazım bitkilerle arası iyi semız otu gibi yemeğini yapıp kocam başka ne yapayim
bacım nerde yaşıytosun sen tam benlik valla çayada bayılırım hamiel kalmadan önce günde 20 bardağa yakın işyerinde içerdim bide gider akşam yemekten sonra demlerdim kocam hiç sevmezdi o bile alıştı çay candır :)) lazlıkta yok hiç ana tarafımda ne baba tarafımda valla ama çok severim dur kız doktordan gelirken sigara almıştım çay yeniyse alımda bitane tavşan kanı yakım bide sigara
istanbuldayım canım ama trabzonluyum...babamın evinde çay sabah öğle akşam gece demlenirsigara hiç sönmez...
kızlar bende hamileyimdir die bir umut sigara içmiyorum kaç gündür adet günümü sabırsızlıklar bekliyorum walla kandil gecesi çok dua ettim rabbim herkese nasip etsin inş.
istanbuldayım canım ama trabzonluyum...babamın evinde çay sabah öğle akşam gece demlenirsigara hiç sönmez...
ohooo tamam en kısa zamnda görüşüoruz senin ayşe fatma hayriyelerden birini hemen benim çüklüye beşik kertmesi yapıyoruz onlar eriyo muradına biz çıkıyoruz modaya yemeklere kahvelere çaylara :)))))
bence hiiç kasma hamile olduğunu öğrenince bırakırsın..ben öyle yaptım valla kasmıyorum olursa canım çekerse içerim...amaan ölülü dünya...
ohooo tamam en kısa zamnda görüşüoruz senin ayşe fatma hayriyelerden birini hemen benim çüklüye beşik kertmesi yapıyoruz onlar eriyo muradına biz çıkıyoruz modaya yemeklere kahvelere çaylara :)))))
seç beğen alhauhaa yada çetin tekin metin kızın olursa onuda benimkiler beğenir hahuahau...la üçüzmü anaaaaaaaaaahhmmm 3 ü birden evlenmeye karar verirse maddi anlamda çöküntü
bence hiiç kasma hamile olduğunu öğrenince bırakırsın..ben öyle yaptım valla kasmıyorum olursa canım çekerse içerim...amaan ölülü dünya...
seç beğen alhauhaa yada çetin tekin metin kızın olursa onuda benimkiler beğenir hahuahau...la üçüzmü anaaaaaaaaaahhmmm 3 ü birden evlenmeye karar verirse maddi anlamda çöküntü [
çok üzüldüm şimdi eğer kızım olursa benim dünyalar güzeli kızm yüzünden üçüz kardeşler birbirine girip allah korusun düşman olurlar birbirlerine kıyamam zaten üçüzler üçünede verdim gitti kızmı aralarında anlaşsınlar işte çocuklar
ben aylardır öyle hissediyorum ...sonra üzerine bir sigara yakıyorumÖyle de canım ne bileyim bu sefer çok başka kalbim kıpır kıpır var gibi hissediyorum kasık ağrılarım var ama adet ağrısı gibi değil o yzüden riske atmak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?