- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.881
bide size soruyum ishal erken gebelik belirtisi olabilir mi ? :44:
beyaz sümüksü akıntı, arada kasıklarımda batma var ve buğünde ishal olmuşum karnım agrımıyor ama :44:
adetime 2 hafta var bu arada daha çok yani sizce bebiş varmıdır
valla ben normaldede cırcırımdır ama hamile kaldıktan sonra su gibi gidiyo ya bebe boklu olucak ya ben iyice boklandım
kızlar cumartesi 10:45 de dktor kontrolüm blki bebiş çıkar sabırsızım... ayyy valla bişeyler oluyorr pıt pıt göğüs kafesimde heyecandan mıdır nedir?
bende öğrenmeden önce adetimi bekliyodum ama kalbim bi tuhaf atıyodu inşallah hamilesindir
bende öğrenmeden önce adetimi bekliyodum ama kalbim bi tuhaf atıyodu inşallah hamilesindir
cırcır olan arkadaş...havalar sıcak üstün açık yatmışındır ondandır o ...gebelik belirtiis kabızlık oluyorrmuş...ben etrafın yalancısıyım
dünür diceksin kızım öğrenemedinmi hala la havle yaa 3 bebene bir kızımı v erdim sırf çay sigara keyfindendoğru sölüyosun çünkü cam açık ve tişörtle uyuyorum ve zor sıçıyorum su gibi ama çıkarırken zor çıkıyo hatta geçen basur gibi bi,şi oldum kıçım kanamış sölemesi ayıptır
lan dünürkıçını başını ne atıyon ortaya ilerde aleyhine delil olarak kullanırım haaa hauaha psikopatım ...agresifim...kopmleksliyim kahve sigara kabızada iyi geliyor denedim oldu....ya bu sigara şirketleri benim bu halimi görse bana prim verirlerdi...
bırak seni kocam duysa burda böle yazdımı facia o da senin gibi psikopat agresif ve kompleksligelmemiiii herşeye birebirdir o herşeye dur kız yakıyım anasını satım bende akşama nasılsa içemicem anamlar bizde parçalar beni sütünü helal etmiyo ben sigara yaktıkça cokur cokurda emmişim 4 yaşıma kadar valla koruur senin o mis sütün diyorum
sende ne içmişin anam babam... yak lan bende yakacam dibine vurdum bugün tatyana kahve yap kızım az şekerli
ne tatyanası lan ne işin var ecnebilerin evimzide kocalarımızn yanında çabuk gönbder onu kocan gelmeden 55 yaşlarında türk bi abla alıyosun hemen
ne tatyanası lan ne işin var ecnebilerin evimzide kocalarımızn yanında çabuk gönbder onu kocan gelmeden 55 yaşlarında türk bi abla alıyosun hemen
55 yaşındaki teyze kıçını zor yıkar lanbana ne faydası olacak ...gürcü alacam ben...onlar iş kolik oluyor...türk temizlikçi hele yaşı senden büyükse sürekli akıl veriyo yani vermeye çalışıyo ...nerem dinliyo
manyak :)) ben çıkıyorum 5 te yine dr.randevum var bu karı kesin oğlumu gözüne kestirdi :))))) öptüm seni gagavuzuda yarın anlat bana neymiş o :) gürcümü ne oluyo
aleman çükületam hoşgeldin....benim lekelenmem devam ediyor..iğne testini yaptım hafif karardı ..ozaman ruhsal hamileyimben geldimmmmmmmmmmm
delüüüüüüüüüüü hamileler sizi
hadi bakalim verin bana güzel haber
hoşgeldin canımben geldimmmmmmmmmmm
delüüüüüüüüüüü hamileler sizi
hadi bakalim verin bana güzel haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?