kendini bu ay hamile sananlar buraya

valla ben normaldede cırcırımdır ama hamile kaldıktan sonra su gibi gidiyo ya bebe boklu olucak ya ben iyice boklandım

cırcır olan arkadaş...havalar sıcak üstün açık yatmışındır ondandır o ...gebelik belirtiis kabızlık oluyorrmuş...ben etrafın yalancısıyım

cırcır olan arkadaş...havalar sıcak üstün açık yatmışındır ondandır o ...gebelik belirtiis kabızlık oluyorrmuş...ben etrafın yalancısıyım

dünür diceksin kızım öğrenemedinmi hala la havle yaa 3 bebene bir kızımı v erdim sırf çay sigara keyfinden doğru sölüyosun çünkü cam açık ve tişörtle uyuyorum ve zor sıçıyorum su gibi ama çıkarırken zor çıkıyo hatta geçen basur gibi bi,şi oldum kıçım kanamış sölemesi ayıptır

lan dünür kıçını başını ne atıyon ortaya ilerde aleyhine delil olarak kullanırım haaa hauaha psikopatım ...agresifim...kopmleksliyim kahve sigara kabızada iyi geliyor denedim oldu....ya bu sigara şirketleri benim bu halimi görse bana prim verirlerdi...

bırak seni kocam duysa burda böle yazdımı facia o da senin gibi psikopat agresif ve kompleksli gelmemiiii herşeye birebirdir o herşeye dur kız yakıyım anasını satım bende akşama nasılsa içemicem anamlar bizde parçalar beni sütünü helal etmiyo ben sigara yaktıkça cokur cokurda emmişim 4 yaşıma kadar valla koruur senin o mis sütün diyorum

sende ne içmişin anam babam... yak lan bende yakacam dibine vurdum bugün tatyana kahve yap kızım az şekerli

bugün olmam lazım ama hala gelmedi gelmesinde :) belirtiler var yarı yarı adet olacakmısım gibi ama hamilelik gibide bende anlamadım kaç aydır böyle umut etmıyordum bu ay çıgrımdan cıktım neyse 1 hafta önce sürekli uykum var ve uyuyordum baş dönmesi 2 saatte bir acıkma cok su içme ve idrara cıkmam vardı şekerden şupelendım sınırdayım 4 gün önce bunlar geçti şimdi ise adet belirtimin azını yaşıyorum tabi bunlar gebelik belirtilerinede benziyo dediğim gibi hala gelmedi hayırlısı inş çok istiyorum hamiş olmayı hepiniz gibi

ne tatyanası lan ne işin var ecnebilerin evimzide kocalarımızn yanında çabuk gönbder onu kocan gelmeden 55 yaşlarında türk bi abla alıyosun hemen

55 yaşındaki teyze kıçını zor yıkar lan bana ne faydası olacak ...gürcü alacam ben...onlar iş kolik oluyor...türk temizlikçi hele yaşı senden büyükse sürekli akıl veriyo yani vermeye çalışıyo ...nerem dinliyo

manyak :)) ben çıkıyorum 5 te yine dr.randevum var bu karı kesin oğlumu gözüne kestirdi :))))) öptüm seni gagavuzuda yarın anlat bana neymiş o :) gürcümü ne oluyo

manyak :)) ben çıkıyorum 5 te yine dr.randevum var bu karı kesin oğlumu gözüne kestirdi :))))) öptüm seni gagavuzuda yarın anlat bana neymiş o :) gürcümü ne oluyo

gagavuz yani moldovalılarla yarı hemşeri sayılırım ne doktor sever vatandaş bu yarabbim estetikmi yaptırcanda saklıyon bizden

ben geldimmmmmmmmmmm

delüüüüüüüüüüü hamileler sizi

hadi bakalim verin bana güzel haber
hoşgeldin canım
bugün yeni haberimiz yok miyopi bebeğini kaybetmiş malesef onun haricinde yasinler devam, umutsuzluk yok Allahın izniyle.
dimeh doktora gitti, bizde takılıyoruz öyle.
ne kadar sıcak yaa nasıl daraldım.ruhum ağzımdan çıkacak nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…