kendini bu ay hamile sananlar buraya

okiş tatlım amaç bakalım topiğimizden kaç hamile çıkarcaz inşallaah isteyen herkezz kalır bu ay amin yarabbim ben liste yapmayı bilmiorum çok komik ama

O zaman herkes bat tarihini yazsin bide beklemede yada hamile yazariz duruma gore..
Herkes yazarsa toplu bir liste olur tek tek olmasin simdi

Bana ozelden bat tarihini yazarsaniz daha iyi olur kizlar cunki yetisemiyorum
listeyi yapip yollarim

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]ÜYE ISMI[/TD]
[TD]BEKLENEN
ADET TARIHI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Ruzgargulu_[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu sekilde yaptim ama baska bisey eklensin isterseniz ekleyebilirim

Son düzenleme:

çok güzel olmuş eline sağlık isteyen varsa ekletir bu arada batımız aynı gün alalhım hayırlısını versin inşalalh hamişizdir

kuzularrrrrr nasılsınız
benım kocısın vardıya duzenıne gore benımde sıteye gırıs vardıya duzenı olustu hıc yakalayamıyorum sızı
bırazdan spora gıdıcez kocısle donuste gelırım çok kaynatmayın heeee öpüyorum hepınızıııııı

çok güzel olmuş eline sağlık isteyen varsa ekletir bu arada batımız aynı gün alalhım hayırlısını versin inşalalh hamişizdir

rica ederim canim..
Evet ayniymis ben hamilemiyim acaba demek istemiyorum cunki ne zaman desem husranla sonuclaniyor..
Tedavi surecindeyim pco var bende allahim hayirlisini versin insAllah..
O ol derse akan sular durur..

rica ederim canim..
Evet ayniymis ben hamilemiyim acaba demek istemiyorum cunki ne zaman desem husranla sonuclaniyor..
Tedavi surecindeyim pco var bende allahim hayirlisini versin insAllah..
O ol derse akan sular durur..

evet allahım ne isterse o olur rabiim hayırlısını versin bende yemek yao-pıcam kızlar görüşürük bakalım

Kızlar meryem zaten sizin istediğiniz gibi bi liste yaptı ..hamile olmayanların boşluklara batları yazacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…