- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.041
millanimmmmmmmmmmmmmmmm canimmmmmmmmmmmmmm bende dogurup eve bebegimle gelesim geldi yavvvvvvvvvvvvvvvv
milan canım benim ve tüm hamile canlarımmm :) kardeşim doktor olduğu için ordan biliyorummm minoset plus hamilelikte kesinlikle kullanılmaz ama minoset kullanılabilirmiş çok ağrı olursa kardeşim bana ilaçları yazdı kiler imde duruyolar üstlerinede yazdı yani minoset içilebilir ama minoset plus içilemezmiş ama genede çok ağrımadıkça içmemek lazım mesela alaerjisi olan hamilelerde ben gibi yada hamile kalmayı düşünenler tabi daha hamile değilim :) fexofen gibi alerji hapı içemez avil içebilirlermiş alerji olunca çok zorda kaldıklarında
kızlar slmlar hamişler hamiş olmak isteyenler bn geldim bu arada 5 gün kaldı adetime ben yine sabırsız test yaptım sabah belli belirsiz bi çizgi çıktı dün eşimlede şu test dalgasına fena kapıştık zaten benim gibi çatlak yoktur inanın
adam sinirden 10 tane test almış kafama çarptı akşam haklı olarak valla bende artık adete kadar yapar dururum
adam sinirden 10 tane test almış kafama çarptı akşam haklı olarak valla bende artık adete kadar yapar dururum
tatlımmmmm benimmm benimde üç yada dört gün kaldı ama dün eşime dedim akşam kalk al idrar testi diyeee o yüzden sırf sende değil tatlımmm bende de var aynı şey durduramıyomm eşlerimiz bu konuda anlayamaz bizleri eşimede diyorum değişimi yaşayan benim sen değilsinn hayatımı ona göre ayarlayıp ilaç içmemeye çalışıyorummm geçen direkiyon dersinde alerjiden gözlerim felaket oldu gene dayan şişmedin yaaa dedim şişsem mecbur içicektimm yani hayatımızı bile bu durum için riske atabiliyoruzzzz
Niye eşlerinize aldırıyosunuz ki bence siz gizli alın 5-10tane hemn negatif çıkarsa kocanızın moraliniz bozmamış olursunuz pozitif çıkarsa da sürpriz yapmış olursunuz : )
Slm bonbon şekerLeri
Söyleyin bakem bugün kime okuyoz ? okuyupta gelem hemen
Niye eşlerinize aldırıyosunuz ki bence siz gizli alın 5-10tane hemn negatif çıkarsa kocanızın moraliniz bozmamış olursunuz pozitif çıkarsa da sürpriz yapmış olursunuz : )
yani çok haklısın ben bide şeker hapı içiyorum daha çok korkuyorum ama onların bizi anlamasına imkan yok çünkü annelik bambaşka bişi benim kızım bigün hasta oldu açlıktan şekeri düşmüş diş çıkarıyodu bişi yimiyodu ve hastaneye komada götürdük şekeri 16 ya düşmüş kan şekeri sonucu gelmeden doktor bana sara kızın dedi ve ben o gün şeker hastası oldum ama eşim gayet sakindi annnelik başka bişi kızlar
ahh ahh bi gün pozitif çıkarsa eşime yapacağım sürpriz bilem hazır ..
hemen gidip bi bebek eşyası alcam şöyle bordo-mavili paket yaptrıcam sana hediye aldım dicem ..
sonra açıcak ..aşkım bu ne yoksaaaaaaaaaaa ?????? dicek bende ewt dicem ..sonra ben onun 9 ayı burnundan getircem : )
aslında doğru kız ben niye ona aldırıyorumki sabah onsuz dışarı çıkmıyorummm işlerim varya ondan ama bi fırsat bulup benim almam daha doğru zaten onun morali bozulmasın diye hamilelik hakkında hiç bişe demiyorum ama idrar testi al deyincede ona belli etmiş oluyorummm hahaaa deliii bennnnnnnnnnnnn
( kesinlikle öle bitanemmm çok çok geçmiş olsunnnnn bende bilirim şeker hastalığını annem ve babamda da 30 a düşmüştü çok şükür Rabbim sanada banada bağışladı sevdiklerimizii
eslemciim bugun meryse(meryeme) okuyacaz..
bu arada dun bana okuyanların hepsıne allahım hayırlısıyla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsın..
dun evde degıldım kendıme okuyamadım..bugun hem meryeme hem kendıme okuyacam..
evet canım çok şükür inşalah bu ay hayırlısı ile bu ay kalmışızdır hamiş
beyazlım aaaahhh aaaahhhh..dün bı magazada kadının kucagındakı bebegıne o kadar özendımkı,kucucuktu 1 aylık falan..sımsıyah saclıydı,okadar saclı bebek bu kadarmı guzel olurdu yaa..bayıldım..annesınde ıncecık sankı o dogurmadı,ıkısı öyle magazayı gezıyorlardı..içim gıttı içim,sapık gıbı gözum hep onların ustundeydı,aahh olsa keske eve falan gelmem..sokaklarda,magazalarda bebısımle cirit atarım
valla gerekmedıkce içmemek ıcın elımden gelenı yaparım..zaten ben bıtek adet sancıma dayanamam..onun dısında her agrı ıcın gecmesını beklerım..bu konuda cok ınadımdır,zaten eskıdende kolay kolay ılac ıcmezdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?