kendini bu ay hamile sananlar buraya

As canim hosgeldin

slm canım iiiyiz sen nasılsın hoşgeldin

bende iyim çok şükür

beni de ekleyin listeye. gerçi benim BAT ım olmuyo düzensiz şu an hastayım. sanırım 12 -15 temmuz arası anca olurum

ya kızlar bana önerebileceğiniz bitkisel bişiler var mı bu adet düzensizliği için :26:

iyiyiz cnmmm..olur hadi çabuk geL sende : )

Sanırım hayıt suyuydu :44: yanlış hatırlamiosam ..

Doktora gittinmi cnm bunun için ? adet düzensizliği yumurtlamada da problem oluşturuo..

Sanırım hayıt suyuydu :44: yanlış hatırlamiosam ..

Doktora gittinmi cnm bunun için ? adet düzensizliği yumurtlamada da problem oluşturuo..

daha önce gitmiştim canım. bu sorun kendimi bildim bileli var bende. dkh vermişti doktorum. hapı bırakınca yine geç adet görmeye başladım. yine doktora gitmem gerek biliyorum ama yinede sorim dedim sizede.. in şallah sorun yoktur. bugüne kadar hep erteledim ama artık gerçekten çok istiorum bi bebeğim olsun

neyi soruyon bacım bize :44:

Bu arada kısLar bugün SumisaLi nin yazısını okuyunca üzüldüm biraz bişeyler yazmak istiyorum...
Burda hepimiz bi amaç için burdayız ..Hepimiz bebek hasretiyle yanıp tutuşuyoruz..Tmm doğru ama bazen çok kaptırıyoruz..
Bunu kendimizde farkediyoz aslında..Burda gülüyoz eğlenioz gır gır şamata ama bazılarının içi yanio tabii..
Hele uzun süre hamile kalamayanları anlarım yıllardır olmuodur acısı daha fazladır..Ama burda şunu farkettm burdakilerin çoğu daha 1 seneyi doldurmadı bebek istemeleri..
Ama buranın ortamından mıdır nedir çok etkileniyolar kendilerini sadece ister istemez sadece bebeğe kilitliolar ve adet olunca da şok geçirip ağlama krizleri vs...sıkıntılara uğruyolar..
Dışarda hamile ya da kucağında bebekli insanları görünce dayanamıyoruz içimiz gidiyo özeniyoruz..Ordan kaçıyoruz buraya ama burda da bir bir hamile arkadaşlarımız çıktıkça bu sefer ben niye hamile kalamıyorum durumu oluyo ve psikolojimiz iyice bozuluyo..
Kendimden örnek vereyim..Bende siteye ilk girdiğimde başka bi topikdeydim..böyle bi ortamdı yine..ama herkes hamile kaldı tek tek dağıldık zaten..ve bnm psikolojim daha çok bozuldu..
Bi de burda yumurtlamadan tut akıntılardan herşeyi öğrendim hiç bişe bilmiodum..Keşke yine cahiL oLaydım : ( Bazen bilmemek daha iyi..
Geçende doktorumuz demişti : sakın öyLe yok yumurtlama günüymüş yok belirtiymiş yok bacak dikmeymiş sakın o şekilde ilişkiye girmeyin bebek fikrinide kafanızdan atarak ilişkiye girin yoksa olacağı varsada stresten olmaz..
Sonra eşim bana kızdı bi daha o siteye de girmiceksin orda daha çok hatırliosun daha çok takıntı yapiosun seni olumsuz etkilio die..
Gerçektende uzun bi süre ara verdim ve bu bana çok iyi gelmişti..Kendimce başka uğraşılar buldum..Oyalanacak bir sürü şeyler..
İnanın çok net hatırliorum adet oluodum ve şu andaki üzüldüğümün yarısı kadar üzülmüodum ozamnlar..
Sonra tabi yakıın etrafımda hamileler türeyince yine soluğu burda aldım..ben ağlayamıyorum bile..keşke ağlasam bi kaç günde rahatlasam..
Benm 2 senedir olmuo ama sorunumuz var ve bu düzelmedikçe de zor gözüküo bunu kabullendim zaten..
Demek istiyorum ki ; eğer sizede burası iyi gelmiosa psikolojinizi daha çok bozuosa(anlamadan) bence uzaklaşmayı deneyin biraz..
Ama yok ben alıştım ..bazı şeyleri atlattım ..kendimi burda daha iyi hissediom diosanız ozaman kafanıza çok takmamaya çalışın ve tavsiyem kesinlikle başka uğraşlar da bulun kendinize..

neyi soruyon bacım bize :44:

adet düzensizliği için önerebileceğiniz ot mot var mı diye soruyom bacım
hııı var mı bildiğin bi formül

canım sumisali ne yazmış bilmiyorum geri dönmeye fırsatım olmuyor çoğu şeyi kaçırıyorum arada ama şu söylediklerin çok doğru.. kendimden örnek verim daha 2 ay oldu dkh bırakalı bu ay burda öyle bi umutlanmışım ki adet olunca yıkıldım resmen sonra dedim kendime noluyooo sana senelerce bekleyip çocuk hasretiyle yananlar var.. hemen olumuvercekti ne üzülüyon deliiiiiiii şaka bi yana herşey allahtan.. rabbim sağlık versin yeterki ama erken ama geç olur mutlaka bebişlerimiz çok fazla etkilenmemek lazım burdaki muhabbetten. oluruna bırakmak lazım birazda

Neyse kıslar ben çıkıyorum...Bu yazımı da herkes okusun lütfen..Kendinizi de üzmemeye çalışın.. hepinizi seviyorum..

dimeh sana bısey sorcam..
senın göguslerın hamıle olmadan ne kadar zaman önce sısmeye ve acımaya baslamıstı? (mısal benım hep adetıme 5 gun kala olur,ama sımdı 15 gun kala şişme oldu)
bıde memelerın anne memesı gıbı oldumu suan? olduysa ne zaman oldu bu?
bıde kasıgından bacagına vuran agrı,bacagının neresıne kadar vuruyordu?

ne alemdesın kız? gelen gıden varmı?son durum ne?

aman ne yapım ıyım cok sukur ,,,hayatı tiyeee almaya karar verdım :)))) dukka dukka dukka dukka
gelen var kırmızılarım ,,,,,
gıden var bebemmmmmmmmm
son durum da adet bıtımı bol eksınlı gunler benı beklıo heheytttttttttttttttttttt

ben anladım kocamıza olan şevkimizi kaybetmıyelim dıye hamıle kalamıyoruz..zaten zor bela yapıyoruz,bıde hamıle kalsak daha o iş de olmıyacak,kocalar bızı kapıya koyacak

ben anladım kocamıza olan şevkimizi kaybetmıyelim dıye hamıle kalamıyoruz..zaten zor bela yapıyoruz,bıde hamıle kalsak daha o iş de olmıyacak,kocalar bızı kapıya koyacak

walla bıdanem hayatta herseyın zamanı var :)))) gelmek ısteyen danacık buyursun gelsın karnıma :))))
2 ay boyunca her eksında acaba olcak mı olmıcak mı dıe kafam sureklı mesguldu tadını cıkaramadım hıc bı eksının:))))
walla takılmıom artık

benim memelerim adete 10 gün kala falan başlardı hep geçen ay yine öle oldu ama adet günüme yakın hiç kalmadı ağrı falan şuanda öle anne memesi gibi falanda olamdı sadece acıyo ama öle dokunulmıcak gibi diil bildiğin acıyo işte dizime kadar hala var o ağrıdan hele bugün anlattım gibi daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…