kendini bu ay hamile sananlar buraya

ben dedim onu yaptım da zaten

amin cnm..ewt senin yokluğun hemen belli oldu valla topicde bi sessizlik vardı zaten : )

trabzon :) ay ne güzellllll bi süprizzzzzzzzzzzzzz inşallahhhh inşallahhh gerçek olur en yakın zamandaaaaaa

ewt onun hep hayali erkek kız farketmez bordo-mavili hastane çıkışı : ) çok sevinir yaaaa...

Rabbim hepimize nasip etsin yavrum ..

neyse ben namazımı kılam meryeme yasini okuyam gelem ..

inşallahhhhhhhhhh bitanemmm en kısa zamanda inşallahhhhhh hamiş kalırsın ve yaparsınnn bu güzel süprizi ben bu süprizede bayıldımmmmmmmmm :))) kocaya bebek beziiiiiiiiiiiiiii iyiimiş vallahiiiiiiiiiiiiiii

selam kizlarerrr meys meryemin yasini okundu duasi yapildi allah kabul etsin insallah

Millanim aynennnnnnnnnnnnnnnn anam gidip sokaklari alt üst ederim yavrumla o cafe senin bu cafe benim o magaza anamin bu magaza babamin

ayyy kiz seni cok iyi anliyorum bende görünce sapiklar gibi baka kaliyorum

kız sadece ben bakakalsam yıne ıyı..anneme kardesıme herkese 'aay suna bakın ne kadar guzel dımıııııııı' dıye söylenıyorum..
annemde bayılır bebek sevmeye hemen alır onu önce kendı sever sonra benım kucagıma verır
kardesımeyse hıcbı bebek cekıcı gelmez..ıkı cocuk dogurup onların aglaması zırlamasıyla cok ugrastıgı ıcın

canlarrr hepinizi çok seviyoreee ve öpüyoreeeeeeeeeeee :))) temizliğie devam ediyimm bitirebilirsem bir saat gelirim geneee

kizlar ben kaciyorum az disari cikacam komsuya oturmaya

görüsürüz kendinize iyi bakin emi

unutmayalim kizlar neseli olalim biz Allahin izniyle cocuk gelir

inan ki cok önemli olumlu olmak her konuda

hayat zaten zor

kızzzzzzzzzzz eşime okutuyom ben bazen yoğunluktann okuyamadımmm okuyanlara demeeeeeee vallahi hamile kalır kocişimmmm haaaaaahaaaaaa kocam okuyoooo :)

ahahahahahah yok kız ınsallah okuyanlar hamıle kalır demedım zaten korkma
inşallah bebısını kucagına alsın tez zamanda kocanda alsın,sende al bıdenem

kizlar ben kaciyorum az disari cikacam komsuya oturmaya

görüsürüz kendinize iyi bakin emi

unutmayalim kizlar neseli olalim biz Allahin izniyle cocuk gelir

inan ki cok önemli olumlu olmak her konuda

hayat zaten zor

görüşürüz talım batını yazda öle git yoncamel sende batını yaz öle git biri liste yapar belki bakam

bende gıdım banyo yapım yasinleri okiiiiim..sonra yıne gelırım..batımıda yaziiiim 17 hazıran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…