- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.061
ben dedim onu yaptım da zatenbıgun ben almak zorunda kalırsam o testlerden(çunku hıc alamadım sımdıye kadar) kesınlıkle esımden gızlı alıp ona suprız yapmak ısterım..burda bırı demıstı,kayın valıdesı ve annesıne hedıye paketıyle bebek ayakkabısı vercekmıs..kocasınada bebek bezı..bende o suprızı kendıme uyarlayıp eşime hedıye paketı ıcınde emzık vermeyı dusunuyorum
eslemciim bugun meryse(meryeme) okuyacaz..
bu arada dun bana okuyanların hepsıne allahım hayırlısıyla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsın..
dun evde degıldım kendıme okuyamadım..bugun hem meryeme hem kendıme okuyacam..
trabzon :) ay ne güzellllll bi süprizzzzzzzzzzzzzz inşallahhhh inşallahhh gerçek olur en yakın zamandaaaaaa
inşallahhhhhhhhhh bitanemmm en kısa zamanda inşallahhhhhh hamiş kalırsın ve yaparsınnn bu güzel süprizi ben bu süprizede bayıldımmmmmmmmm :))) kocaya bebek beziiiiiiiiiiiiiiibıgun ben almak zorunda kalırsam o testlerden(çunku hıc alamadım sımdıye kadar) kesınlıkle esımden gızlı alıp ona suprız yapmak ısterım..burda bırı demıstı,kayın valıdesı ve annesıne hedıye paketıyle bebek ayakkabısı vercekmıs..kocasınada bebek bezı..bende o suprızı kendıme uyarlayıp eşime hedıye paketı ıcınde emzık vermeyı dusunuyorum
ben dedim onu yaptım da zaten
Millanim aynennnnnnnnnnnnnnnn anam gidip sokaklari alt üst ederim yavrumla o cafe senin bu cafe benim o magaza anamin bu magaza babamin
ayyy kiz seni cok iyi anliyorum bende görünce sapiklar gibi baka kaliyorum
selam tatlımm benimmmm
Allah razi olsun senden selam alan bi sen varsin
amin cnm..ewt senin yokluğun hemen belli oldu valla topicde bi sessizlik vardı zaten : )
ya yaaa öyuzden sabah 11 de cevrımdısı olarak okumaya basladım yazılanları,saat 12 bucuk gıbı anca gırebıldım sıteye
masallah topigi hep duşuk ceneli karılar sarmış
kızzzzzzzzzzz eşime okutuyom ben bazen yoğunluktann okuyamadımmm okuyanlara demeeeeeee vallahi hamile kalır kocişimmmm haaaaaahaaaaaa kocam okuyoooo :)
kizlar ben kaciyorum az disari cikacam komsuya oturmaya
görüsürüzkendinize iyi bakin emi
unutmayalim kizlar neseli olalim biz Allahin izniyle cocuk gelir
inan ki cok önemli olumlu olmak her konuda
hayat zaten zor
ya kızlar şu liste yapmayı bilen biri yapsaya batlarımızı yazıp bi liste bakalım bu ay kaç hamile çıkarcaz benim bat 12 haziran
Sadece batlarmi olsun listede ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?