kendini bu ay hamile sananlar buraya

bak canım benim kocam günde 3 paket içiyor ve ben kızımda ilk ay hamile kaldım pek alakası yok yani rabbim vereceği zaman veriyo
doğru söylüyorsun ama kiminde sigara etki etmezse kimindede edebilir....genelde çocuğu olmayan çiftelere sigarayı soruyorlar ve içmeyin bırakın diyorlarmış..kaç kişiden duydum...sizinki büyük bir şansmış...2.ciyimi istiyorsunuz...Allah gönlünüze göre versin..
bızım aktıf lıstemız yasin okuma listemız ve hala aktıf o lıste..orda görunuyor zaten hamıle olanlar ve olmayanlar..sadece batlar eklı degıl...
anladım canım teşekkürler...Allah hepimizin gönlüne göre versin..

evet canım ikinciyi istiorum hayırlısıysa alalh herkesin gönlüne göre versin

benim kocam sigara kullanmaz kokusundan rahatsız olur ben 32 yaşındayım ve 15 yaşımdan beri sigara içiyorum günde 2 paket ve allahıma şükürler olsun hamileyim bu nasıl olucak bence hiç ilgisi yok allah yeterki ol desin

yuhh gunde 2 paket sıgarayı nasıl ıcıonus,,,,,ben sabah bı tane ıctım 3 gun daha ıcemem,,,,aslında kokusu olmasa yıne tmm ıcebılırımde,,ama o dumanı ve kokusu yok mu o kotu ,,,

aynen canım bende 32 yaşındayım ve 17 senedir içiyorum kocamda içiyo ve hemen oldu rabbim bilir herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…