- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.141
yanı doktor kesın hamılesın denemez dedı ama 1 hafta sonra yınelemek lazım dedı kan testını,,,
ama kıste baglı olabılecegınıde soyledı,degerın 8.75 olmasının,,,
hem bu kısı adetıne 4 gun falan kala pembe lekelendı 2 gun,,2 gundurde adet oluyo kırmızı kırmızı:)))
sımdı dıceksınız bu kım ben ,,,,,
hamılemıyım sanmıorum deger cok dusuk,,,sanırım kıste baglı bı durum malum bende cıkolata kıstı varda:))) he bıde dunden berı kırmızılar var ,,,,
kisttede değer yüksek çıkıyo e idrar testi yap veta yaptınmı
bebek daha ıyı tutunsun dıye sana verdıgı ılacı artık kullanmana gerek yok dıyorsa,artık bebegın tutunmus demektır..ama sen hala kullansam nolur dıyorsan bebek yapısır oraya cıkmaz
ne bılım nolur kızadam kullan der,kullanmamak ıcın elınden gelenı yaparsın,bırak der bırakmazsın
sıgaradan sonra hapa sardı bizimki..kızım doktorun ne dıyosa onu et,ve gıdınce sorarsın bu ılac bana ıyı gelıyordu devam etsem olmaz mı dıye
çok manyaksın millan ya :)) adam değil kadın doktorum dünyalar güzeli olduğum için kocam çok kıskanır beniyok kız sigarayı bırakamdım 3 oldu bugün bide eve gidince içicem türk kahvemle 4 tane oluyo günde.anam soramıyorum karı böle sıkılıyo gibi bende asabiyim gelemem öle sorumdan sıkılana paramla rezil oluyorum şekerim aa
bebek daha ıyı tutunsun dıye sana verdıgı ılacı artık kullanmana gerek yok dıyorsa,artık bebegın tutunmus demektır..ama sen hala kullansam nolur dıyorsan bebek yapısır oraya cıkmaz
ne bılım nolur kızadam kullan der,kullanmamak ıcın elınden gelenı yaparsın,bırak der bırakmazsın
sıgaradan sonra hapa sardı bizimki..kızım doktorun ne dıyosa onu et,ve gıdınce sorarsın bu ılac bana ıyı gelıyordu devam etsem olmaz mı dıye
bu kiz biseye baglanmaya yer ariyorkiz dimeh sen dunurune baglan yeter
ee arayıp söyleseydin dktoruna blki üstüne gördün... ( olabilir. ) 1 hfta snra tekrr gidicenmi??
ya ben kadın doguma gıtmedım kı :))) bıse gıdıkladı benı sankı boyle gıttım saglık ocagına dedım adetım gectı ( ya boyle bıse yaptım cunku gecen ay 14 gun uzerıne adet oldum da ) kac hafta gectı dedım 1 hafta oldu dedım,,muhtemelen gebesın dedı dedım ama benım kıstımde var ondan gecıkme olur dıe ( kı adetıme 4 gun vardı ) oyle kan alındı ,,ertesı gun gıttım dedım ben adet oldum sabah dıe ,,o da degere bakdı dedı 5in ustu gebelık ama senın kıstın oldugu ıcın ve suan adet oldugun ıcın kıst ıle alakalı olabılır,,ya doktora gıt dedı kadın dogumcuya yada bı hafta sonra testı yenıleyelım dedı,,bende dedım bı hafta sonra tekrar gelırım hocam sıze teste bakarız yenıden varsa doktora gıderım yoksa gıtmem doktora dedım o da tmm dedı,,,suan sadece ben ve sız bılıonus kkocama bıle deme nıyetım yok ,,,
yanı doktor kesın hamılesın denemez dedı ama 1 hafta sonra yınelemek lazım dedı kan testını,,,
ama kıste baglı olabılecegınıde soyledı,degerın 8.75 olmasının,,,
hem bu kısı adetıne 4 gun falan kala pembe lekelendı 2 gun,,2 gundurde adet oluyo kırmızı kırmızı:)))
sımdı dıceksınız bu kım ben ,,,,,
hamılemıyım sanmıorum deger cok dusuk,,,sanırım kıste baglı bı durum malum bende cıkolata kıstı varda:))) he bıde dunden berı kırmızılar var ,,,,
inşallah hamilesindir sumisalim ama hani artık düşünmicektin bırakıcaktın hamilemiyim diilmiyimleri bırak öleysen zaten anlaşılır sen adet olmuşsun gibi düşün boşver devamı gelemzse sevin bide devamı gelir yine üzülücen sumisalim
ya ben kadın doguma gıtmedım kı :))) bıse gıdıkladı benı sankı boyle gıttım saglık ocagına dedım adetım gectı ( ya boyle bıse yaptım cunku gecen ay 14 gun uzerıne adet oldum da ) kac hafta gectı dedım 1 hafta oldu dedım,,muhtemelen gebesın dedı dedım ama benım kıstımde var ondan gecıkme olur dıe ( kı adetıme 4 gun vardı ) oyle kan alındı ,,ertesı gun gıttım dedım ben adet oldum sabah dıe ,,o da degere bakdı dedı 5in ustu gebelık ama senın kıstın oldugu ıcın ve suan adet oldugun ıcın kıst ıle alakalı olabılır,,ya doktora gıt dedı kadın dogumcuya yada bı hafta sonra testı yenıleyelım dedı,,bende dedım bı hafta sonra tekrar gelırım hocam sıze teste bakarız yenıden varsa doktora gıderım yoksa gıtmem doktora dedım o da tmm dedı,,,suan sadece ben ve sız bılıonus kkocama bıle deme nıyetım yok ,,,
aboo kız senin adetinmi gecikti ben nie bilmiyorum hep olurmu öle idrar testi yaptınmı evde ben gününde adet oldun sanıyorum
doğru söylüyorsun ama kiminde sigara etki etmezse kimindede edebilir....genelde çocuğu olmayan çiftelere sigarayı soruyorlar ve içmeyin bırakın diyorlarmış..kaç kişiden duydum...sizinki büyük bir şansmış...2.ciyimi istiyorsunuz...Allah gönlünüze göre versin..bak canım benim kocam günde 3 paket içiyor ve ben kızımda ilk ay hamile kaldım pek alakası yok yani rabbim vereceği zaman veriyo
anladım canım teşekkürler...Allah hepimizin gönlüne göre versin..bızım aktıf lıstemız yasin okuma listemız ve hala aktıf o lıste..orda görunuyor zaten hamıle olanlar ve olmayanlar..sadece batlar eklı degıl...
kisttede değer yüksek çıkıyo e idrar testi yap veta yaptınmı
heee o da oyle dedı kıstım yuksek cıkartırmıs,,ıdrar testı yapmaadım yapmıcamda ,,,warsa bebe dogumdan once ogrenırım heralde :)))))))))))))))) cok vurdumduymaz davranıom dıme:)))))
valla tatlım ozmana hamşsin sen inşalalh bana öle geldi açıkçası
heee o da oyle dedı kıstım yuksek cıkartırmıs,,ıdrar testı yapmaadım yapmıcamda ,,,warsa bebe dogumdan once ogrenırım heralde :)))))))))))))))) cok vurdumduymaz davranıom dıme:)))))
valla canım bence sen yap bi idrar testi
öle ol boşver bende geçen öleydim valla annem hep hamileymişim gibi konuşuyodu kızıyodum ben hamile kalamıyorum konuşma şöle diye ağdaya gidiyorum adet olıyımda adetimden sonra giderim dedim gitmemiştim çantamda orkid taşıdım ( genelde unuturum hep çantama koymaya) çünkü her ay hamile olabilirim die umutlanmaktan bıkmıştım ben artık kalamıyorum umutlanıp heray yıpratamam ken dimi dedim boşverdim baktımki olmuyorum hep erken olurdum çünkü hamileymişim boşveeer bu bebeler dünyaya gelicek biz büyütücez okutucaz üstüne titricez sonra elin bebesine varıcaklar kalan yine kocamız olucak allah kocamızlada huzurmuzu kaçırmasın hayırlı koca nasip etsin bide
inşallah hamilesindir sumisalim ama hani artık düşünmicektin bırakıcaktın hamilemiyim diilmiyimleri bırak öleysen zaten anlaşılır sen adet olmuşsun gibi düşün boşver devamı gelemzse sevin bide devamı gelir yine üzülücen sumisalim
dusunmuom kı ,,dusunuo olsam suan kadın dogumcunun onunde sıra beklıo olurdum:)))))
ya 4 gun once oldum adet yanı ıkı gun lekendım dunden berıde kırmızılarım var nurtopu gıbı :)))))
doğru söylüyorsun ama kiminde sigara etki etmezse kimindede edebilir....genelde çocuğu olmayan çiftelere sigarayı soruyorlar ve içmeyin bırakın diyorlarmış..kaç kişiden duydum...sizinki büyük bir şansmış...2.ciyimi istiyorsunuz...Allah gönlünüze göre versin..
anladım canım teşekkürler...Allah hepimizin gönlüne göre versin..
doğru söylüyorsun ama kiminde sigara etki etmezse kimindede edebilir....genelde çocuğu olmayan çiftelere sigarayı soruyorlar ve içmeyin bırakın diyorlarmış..kaç kişiden duydum...sizinki büyük bir şansmış...2.ciyimi istiyorsunuz...Allah gönlünüze göre versin..
anladım canım teşekkürler...Allah hepimizin gönlüne göre versin..
valla tatlım ozmana hamşsin sen inşalalh bana öle geldi açıkçası
zeynep walla ucarım sanagecen ay erken oldum bır hafta adet,,,sen tutturdun yok gebesındır belkı yerlesme lekesıdır falan dedın gaza geldım bende ıdrar testı yaptım negatıf cıkdı gelmem bıdaha senın gazına :)))))))))))))))))))))))
yok be ne hamılelıgı,,bögurme bıle yok bende ,,,,yok ya suan denız sezonu acıldı kocam haftaya ızıne cıkıo denıze gırecem ya gecen sene ne cok yuzdum bu senede yuzecem ,,,,
benim kocam sigara kullanmaz kokusundan rahatsız olur ben 32 yaşındayım ve 15 yaşımdan beri sigara içiyorum günde 2 paket ve allahıma şükürler olsun hamileyim bu nasıl olucak bence hiç ilgisi yok allah yeterki ol desin
zeynep walla ucarım sanagecen ay erken oldum bır hafta adet,,,sen tutturdun yok gebesındır belkı yerlesme lekesıdır falan dedın gaza geldım bende ıdrar testı yaptım negatıf cıkdı gelmem bıdaha senın gazına :)))))))))))))))))))))))
yok be ne hamılelıgı,,bögurme bıle yok bende ,,,,yok ya suan denız sezonu acıldı kocam haftaya ızıne cıkıo denıze gırecem ya gecen sene ne cok yuzdum bu senede yuzecem ,,,,
valla tatlım hcg yüksek çıkmış ben ondan dediydim boşu boşuna ikilemde kalma diye dedim artı zaten hcg yüksek çıkmışsa ve hamileysen idrarda muhakkak çıkar cnım ama uçma bana sen bilirsin
benim kocam sigara kullanmaz kokusundan rahatsız olur ben 32 yaşındayım ve 15 yaşımdan beri sigara içiyorum günde 2 paket ve allahıma şükürler olsun hamileyim bu nasıl olucak bence hiç ilgisi yok allah yeterki ol desin
valla tatlım hcg yüksek çıkmış ben ondan dediydim boşu boşuna ikilemde kalma diye dedim artı zaten hcg yüksek çıkmışsa ve hamileysen idrarda muhakkak çıkar cnım ama uçma bana sen bilirsin
walla ucacam sana bu topıge sen alıstırdın benı :))) ılk sen konustun ılgılendıydın:))) mutlaka ucacam sana :))))
cunku sayende ıyı arkadaslarım oldu :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?