- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.161
yok ya suan denız sezonu acıldı kocam haftaya ızıne cıkıo denıze gırecem ya gecen sene ne cok yuzdum bu senede yuzecem ,,,,
noldu laaa ev karısı,benım tatılımemı özendin yogsam
walla ucacam sana bu topıge sen alıstırdın benı :))) ılk sen konustun ılgılendıydın:))) mutlaka ucacam sana :))))
cunku sayende ıyı arkadaslarım oldu :)))))
ben hariç herkesle iiisin dimi tatlım bi beni sevmiosun
kizlar geldim yine
napiyonuz
kizlar geldim yine
napiyonuz
bende sımdı merak ettım..burda benımle ılk konusan,ilk kaale alan kimmiş..ona göre arkadaslıgımı degerlendırecemsımdı gecmıse dönuyorum
sumısalı hem hamıle,hem adetli,hem kistli..bu denklemı cozmeye calısıyoruz[/QUOTE
noldu laaa ev karısı,benım tatılımemı özendin yogsam
walla ıstanbulda sıcaklık 31 derecelerı cıkdı:)))) ehh bende balık burcu olduguma gore halıyle denızı severım:)))
ama ben senın tatıl kotu demedım kı sadece gece gezmelerı ,bodrum ,,ege bana gore degıl,,mutlaka denıze gırmelıyım,,,
ne zaman gıdon sen ben 15 hazıran da ucuom :)))
yok falla senıde sevıom:))))
ya ucmak ıyı anlamda kullanırım ben ,,,
hanı manyak guzel gıbı bısey benım ıcın ucacam sana demek :))))
sumısalı hem hamıle,hem adetli,hem kistli..bu denklemı cozmeye calısıyoruz
yok falla senıde sevıom:))))
ya ucmak ıyı anlamda kullanırım ben ,,,
hanı manyak guzel gıbı bısey benım ıcın ucacam sana demek :))))
iyi ozaman teşşekür ederim tatlım benim
sumısalı hem hamıle,hem adetli,hem kistli..bu denklemı cozmeye calısıyoruz
hoşgeldin canım naaapıyonnn
walla ıstanbulda sıcaklık 31 derecelerı cıkdı:)))) ehh bende balık burcu olduguma gore halıyle denızı severım:)))
ama ben senın tatıl kotu demedım kı sadece gece gezmelerı ,bodrum ,,ege bana gore degıl,,mutlaka denıze gırmelıyım,,,
ne zaman gıdon sen ben 15 hazıran da ucuom :)))
bız 26 hazıranda kirayı alıp gıdecez..haa ama 2-3 gun gecıkme olabılır..hazıran sonu temmuz bası dıyelım
sumisalimmmmmmmmm anam sen neymissin yahuuuu :
sumisalimmmmmmmmm anam sen neymissin yahuuuu
hosbuldum canim,beklemekteyim bugün 15. gün ve kesin ben suan yumurtlamisimdir,yumurtluyorumdur veya yumurtlayacagim yani anliyacagin maclara devam
bız 26 hazıranda kirayı alıp gıdecez..haa ama 2-3 gun gecıkme olabılır..hazıran sonu temmuz bası dıyelım
hee o zaman bız gelcez sen gıtcen :))))))) ehh nıye soruyom mekanı bu pozıtıfcılere bırakmayalım negatıfcılerde lazım dıme :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?