kendini bu ay hamile sananlar buraya

bu arada benımle ılk ılgılenen kişiyide buldum..malesef ki SUMISALİymiş..artık sumısalı benım kan kardeşimdir..

dukka dukka dukka dukka dukka dukka dukka dukka dukka dukka dukka dukkaaaaaaaaaaaaaaaa

gel kardesım elını ver bana,
sev kardesım nese getırdım sana,,,
gel kardesım ye iç,gul oynaaaaaaaaaaaaaaaa

dukka dukka dukka dukka dukka dukka dukka dukka dukka dukka dukka dukkaaaaaaaaaaaaaaaa

benimlede millan hatta gününü bekliyodu yap tahlil dedimde kızmıştım gaza gelmem bu sefer falan diye yoksa senmiydin sumisalim kim lan benim kan kardeşim normalde zaten kardeşim yok kan kardeşimimidemi bulmaıcam ((((((((

vay beee
12 mayıs gunu rastlamıştım sana..
öncelıkle hoşgeldin demişsin bana..
okadar çekişmemize ragmen..
herzaman kalbim senden yana..(desemde inanma)

sen geldiğinde ben istenbuldaydım sanırsam giremiyodum nete o yüzden yoksa seni sumisaline bırakmazdım hahaaha

ama kardesım sende cok gec geldın yaaaaaaa..ben buranın yerlısı olmusken,sen geldın buraların agası benım dedın
şaka bı yana ben zaten buranın takıpcısıydım,sonra dayanamayıp uye oldum..

yokk kızım mıllan degıldır senle ılgılenen onda nerde o ıncelık,,nezaket,,o sadece anlar höt zöt den :)))))))))) hahahhahhahhahahhahhah
anamm senın kardesın yok mu gercekde ,,,wayy bacımm cok uzuldum sımdık,,,o zaman sen ne dıe dıon ben tek cocuk ederım daha etmem dıe kardeslık manyakkkkk guzelll bı durum ,,,,anneme dıom nıe daha cok etmedınız cocuk dıe kı bız 6 kardesız :))))))))))))

ehh bacım sen benı ne sandın :)))))) cok fonksıyonel bı hatunum ben :)))) her turlu hamaratlık,,her turlu becerı ,,her turlu mezıyet,,,herturlu kıst ıtınayla beslenır ve buyutulur :))))))))

Anam banada bi el atsan diyorum belkim hamile kalirim

hayırlı yumurtlamalar inşalalh bebiş için olsun bu yumurtlama adet için olmasın

Amin canim Insallah

bu arada benımle ılk ılgılenen kişiyide buldum..malesef ki SUMISALİymiş..artık sumısalı benım kan kardeşimdir..

naaaaayirrrrrr nolamaz naldatiliyorum

KIZLAR YAAA YÜREGIM DIYOR KI AH BIR HAMILE OLSAM

BILIYORMUSUNUZ OLMUYOR YA BIR YILDIR SANKI HAMILE KALMAK COOOOOOOOOK ZOR BISEYMIS GIBI GELIYOR BANA........GERCI BIR INSANIN OLUSMASI SAHIDEN NASIL GÜZEL BIR MUCIZE

hee yaa sende kafayı benle bozmustun..ılla test yap,ılla test yap..ıcımden dıyodum delı mıdır nedır..harbı delıymış

ama kardesım sende cok gec geldın yaaaaaaa..ben buranın yerlısı olmusken,sen geldın buraların agası benım dedın
şaka bı yana ben zaten buranın takıpcısıydım,sonra dayanamayıp uye oldum..

valla canım ya güldürdün beni anam hiç komşuluk yokki sanalda oturup bişiler paylaşmak daha mantıklı akıllı kişilerle en azından arkandan dedikodu yapmıyolar hepimiz bi umut için dertleşiyoruz sanal arkadaşlıklar dahada iiyi canlarım benim

çekıl len o benım...ben ılgılenmıstım onunla..daha dogrusu dırek dımeh benle ılgılenmıstı..kafayı benle bozmus,sapık bı tavrı vardı

höhöyyyyyyyyytttt ben geldimmmmm
kaynatmıssınız yıneee
offf bacılar yaaa benı yıne yaz depresyonu sardı herkes gıdıyor bı yerlere kımsecıkler kalmıyor benımle butun gun evde otur durrrrr:2::2::2::2:

maşallah anam 6 tane hala kardeşmi istiyosun ben hiç istemedim kardeşim olsun ama bilmem olsaydı iyimi olurdu kardeşim olmadığı için bilemiyorum nasıl bir duygu kız bitaneyi bi doğrıyım ikincişyi yemez bi taraflarım benim.milandı milaln dedin gibi zaten höt möt yapmıştı ben sevinmiştim hamilesindir dedim yok gaza getirmezsin beni yok bilmem ne dedim ne halin varsa gör dedim allahtan sonra sizleri tanıdım o kötü karşılanmadan sonra

çekıl len o benım...ben ılgılenmıstım onunla..daha dogrusu dırek dımeh benle ılgılenmıstı..kafayı benle bozmus,sapık bı tavrı vardı

lan nankör yazıklar olsun seni yakın gö rmüşüm demkki bende adet günümü bekliyorum dertlenmişim görüyomusn sapık oolm uşum ne sapıklık yapıxam kzım sanamı kaldım ben benim sumisalim var angel var hepsi var işte bidahada bana sorma sapık san ane benim mememden oramdan buramdan öptüm sizi iyi akşamalr

ahahahahahaha
bunları daha sonra konusuruz bebegım,hadi bys

hadi bye bye tatli anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…