- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.181
bu arada benımle ılk ılgılenen kişiyide buldum..malesef ki SUMISALİymiş..artık sumısalı benım kan kardeşimdir..
dukka dukka dukka dukka dukka dukka dukka dukka dukka dukka dukka dukkaaaaaaaaaaaaaaaa
gel kardesım elını ver bana,
sev kardesım nese getırdım sana,,,
gel kardesım ye iç,gul oynaaaaaaaaaaaaaaaa
benim haricim çogunuz istanbullu maşşalh ben egeliyim balıkesir edremit akçay ayvalık hepsi benden sorulur
bu arada benımle ılk ılgılenen kişiyide buldum..malesef ki SUMISALİymiş..artık sumısalı benım kan kardeşimdir..
4 sene once edremıte tatıle geldıydım ,,cok keyıflıydı ,,,pansıyonda kaldıydık ama acayıp keyıflı ıdı,,,,denızı cok guzeldı,,avyalık zaten cok gıttıydım ,,,,
dukka dukka dukka dukka dukka dukka dukka dukka dukka dukka dukka dukkaaaaaaaaaaaaaaaa
gel kardesım elını ver bana,
sev kardesım nese getırdım sana,,,
gel kardesım ye iç,gul oynaaaaaaaaaaaaaaaa
sen geldiğinde ben istenbuldaydım sanırsam giremiyodum nete o yüzden yoksa seni sumisaline bırakmazdım hahaaha
benimlede millan hatta gününü bekliyodu yap tahlil dedimde kızmıştım gaza gelmem bu sefer falan diye yoksa senmiydin sumisalim kim lan benim kan kardeşim normalde zaten kardeşim yok kan kardeşimimidemi bulmaıcam((((((((
ehh bacım sen benı ne sandın :)))))) cok fonksıyonel bı hatunum ben :)))) her turlu hamaratlık,,her turlu becerı ,,her turlu mezıyet,,,herturlu kıst ıtınayla beslenır ve buyutulur :))))))))
hayırlı yumurtlamalar inşalalh bebiş için olsun bu yumurtlama adet için olmasın
benimlede millan hatta gününü bekliyodu yap tahlil dedimde kızmıştım gaza gelmem bu sefer falan diye yoksa senmiydin sumisalim kim lan benim kan kardeşim normalde zaten kardeşim yok kan kardeşimimidemi bulmaıcam((((((((
ama kardesım sende cok gec geldın yaaaaaaa..ben buranın yerlısı olmusken,sen geldın buraların agası benım dedın
şaka bı yana ben zaten buranın takıpcısıydım,sonra dayanamayıp uye oldum..
yokk kızım mıllan degıldır senle ılgılenen onda nerde o ıncelık,,nezaket,,o sadece anlar höt zöt den :)))))))))) hahahhahhahhahahhahhah
anamm senın kardesın yok mu gercekde ,,,wayy bacımm cok uzuldum sımdık,,,o zaman sen ne dıe dıon ben tek cocuk ederım daha etmem dıe kardeslık manyakkkkk guzelll bı durum ,,,,anneme dıom nıe daha cok etmedınız cocuk dıe kı bız 6 kardesız :))))))))))))
vay beee
12 mayıs gunu rastlamıştım sana..
öncelıkle hoşgeldin demişsin bana..
okadar çekişmemize ragmen..
herzaman kalbim senden yana..(desemde inanma)
yokk kızım mıllan degıldır senle ılgılenen onda nerde o ıncelık,,nezaket,,o sadece anlar höt zöt den :)))))))))) hahahhahhahhahahhahhah
anamm senın kardesın yok mu gercekde ,,,wayy bacımm cok uzuldum sımdık,,,o zaman sen ne dıe dıon ben tek cocuk ederım daha etmem dıe kardeslık manyakkkkk guzelll bı durum ,,,,anneme dıom nıe daha cok etmedınız cocuk dıe kı bız 6 kardesız :))))))))))))
tımsahsın kızım ,,,hem aglıon hemde mıdeye ındıregandı edıon
çekıl len o benım...ben ılgılenmıstım onunla..daha dogrusu dırek dımeh benle ılgılenmıstı..kafayı benle bozmus,sapık bı tavrı vardı
lan nankör yazıklar olsun seni yakın gö rmüşüm demkki bende adet günümü bekliyorum dertlenmişim görüyomusn sapık oolm uşum ne sapıklık yapıxam kzım sanamı kaldım ben benim sumisalim var angel var hepsi var işte bidahada bana sorma sapık san ane benim mememden oramdan buramdanöptüm sizi iyi akşamalr
lan nankör yazıklar olsun seni yakın gö rmüşüm demkki bende adet günümü bekliyorum dertlenmişim görüyomusn sapık oolm uşum ne sapıklık yapıxam kzım sanamı kaldım ben benim sumisalim var angel var hepsi var işte bidahada bana sorma sapık san ane benim mememden oramdan buramdanöptüm sizi iyi akşamalr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?