kendini bu ay hamile sananlar buraya

hadi bye bye tatli anne

yahu beyazlım az once ilk sayfalara döndüm..ozamanlar olup şimdi olmayan ne cok kişi var..noldu bu kızlara hamile kalıp burdan tayın mı oldular?
gelecek_se vardı,deeerryyaaaa vardı noldu kızlarımıza..:26::26::26:

Son düzenleme:
maşallah sumısalı ve beyazlım buranın demirbaşı olmuş he he he

merhaba kızlar gıdenlerın yerıne ben geldım batıma 10 gun var beklemekteyım allah herkese en kısa zamanda hamiş olmayı nasip etsin

dakkika başı acıkıyorum midem kazınıyor resmennn ve ben açlığa eskiden dayanabilirken bu aralar dayamıyorummmm kendımı hamile sanıyorummmmm

Evet canim öyle,belkide artik kendilerini hamile sanmiyorlardir

maşallah sumısalı ve beyazlım buranın demirbaşı olmuş he he he

yivrummmm yirim seniiii

dakkika başı acıkıyorum midem kazınıyor resmennn ve ben açlığa eskiden dayanabilirken bu aralar dayamıyorummmm kendımı hamile sanıyorummmmm

bende aynen oyleyım..bu ay hıc doymadım desem yerıdır..hergun rejıme gırıyorum öglene kadar zor tutuyorum kendımı ama olmuyor,hep açım heeeppppp

bende aynen oyleyım..bu ay hıc doymadım desem yerıdır..hergun rejıme gırıyorum öglene kadar zor tutuyorum kendımı ama olmuyor,hep açım heeeppppp

millan ben yogurt cevız bal ve bol su içmek isteğim varrrr 2 saat once yedım eşimi bekleyemem akşama diye ama şimdii yıne acıktım eşim gelmedi mutfaga gitmemek için zor duruyorummm sen genelde ne yemek istiosun ve bat ın ne?

kendıme sebze yemeklerı yapıyorum barı fazla kalorı almıyım dıye..bu sefer gıdıp 1 tencere yemegı yıyorum..gecen gun bıber ve kabak dolması yapmıstım..bu kadar mı guzel olur bı yemek yaaa 15 tane vardı..15 ınıde yedım
dunde kendıme lıght bıskuvı almıstım(hıc sevmem bıskuvı falan aslında) bugun 4 paketın hepsını yedım sevmedıgım halde..
az oncede bamya yemegı yaptım..suan 1 tabak yedım ve zor tutuyorum kendımı..
nolcak benım bu halım,yemekle kafayı bozdum..
hamıle kalana kadar öküz gibi olcam

ben hıcbıseye asermıyorum herseyı yemek ıstıyorum..sadece ben pek tatlı sevmem oyuzden tatlı harıc herseyı yıyorum..zaten meyvelı yogurt ve normal yogurt manyagı oldum dakka bası gıdıp dolaptan kaşıklıyorum..bu aşermek degıl yaa pis bogaz olmak sadece
benım bat 17 hazıran

işin garibi şu ben daha once açlığa karşı dirençliydim sabah yerdım bide bi daha akşama eşim gelene kadar ac kalabilirdimmmm ama şimdi duramıyorummmm eşim gelene kadar dolabı yıyecem die korkuyom kazınma kazınıyo resmennn

bende ne guzel 3 gun oruc tuttum..ozaman kendıme gayet guzel hakım olabılıyorum..ama ınat degıl mı benım herifinde vuruşkanlıgı tuttu bu aralar..oyuzden gece yastık altımda yatmaktan banyo falanda yapamıyorum gece..oda yalan oldu oooff..bıde bu hafta sonu sunnet var,guya bıkac kılo verıp guzel olmaya calıscaktım ama nerdeeeeeeeeeeeee

Seni yerim zaten. Pire icin yorgan yakmak sacma dimi :) bazilarinizi ozledim kizim zaten.

evet yaaaaa gıtmeeeee..pire falanda yok hepımız kardeşiz burda
bak angel desen hergun burda,zeynepilke de hep gırmeye basladı..
o takımdan bı sen eksıksın
geelll braya yıneeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…