- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.201
hadi bye bye tatli anne
dakkika başı acıkıyorum midem kazınıyor resmennn ve ben açlığa eskiden dayanabilirken bu aralar dayamıyorummmm kendımı hamile sanıyorummmmm
yahu beyazlım az once ilk sayfalara döndüm..ozamanlar olup şimdi olmayan ne cok kişi var..noldu bu kızlara hamile kalıp burdan tayın mı oldular?
gelecek_se vardı,deeerryyaaaa vardı noldu kızlarımıza..:26::26::26:
maşallah sumısalı ve beyazlım buranın demirbaşı olmuş he he he
dakkika başı acıkıyorum midem kazınıyor resmennn ve ben açlığa eskiden dayanabilirken bu aralar dayamıyorummmm kendımı hamile sanıyorummmmm
bende aynen oyleyım..bu ay hıc doymadım desem yerıdır..hergun rejıme gırıyorum öglene kadar zor tutuyorum kendımı ama olmuyor,hep açım heeeppppp
millan ben yogurt cevız bal ve bol su içmek isteğim varrrr 2 saat once yedım eşimi bekleyemem akşama diye ama şimdii yıne acıktım eşim gelmedi mutfaga gitmemek için zor duruyorummm sen genelde ne yemek istiosun ve bat ın ne?
kendıme sebze yemeklerı yapıyorum barı fazla kalorı almıyım dıye..bu sefer gıdıp 1 tencere yemegı yıyorum..gecen gun bıber ve kabak dolması yapmıstım..bu kadar mı guzel olur bı yemek yaaa 15 tane vardı..15 ınıde yedım
dunde kendıme lıght bıskuvı almıstım(hıc sevmem bıskuvı falan aslında) bugun 4 paketın hepsını yedım sevmedıgım halde..
az oncede bamya yemegı yaptım..suan 1 tabak yedım ve zor tutuyorum kendımı..
nolcak benım bu halım,yemekle kafayı bozdum..
hamıle kalana kadar öküz gibi olcam
Kizlar dualarinizi okudum haberiniz olsun
Kizlar dualarinizi okudum haberiniz olsun
işin garibi şu ben daha once açlığa karşı dirençliydim sabah yerdım bide bi daha akşama eşim gelene kadar ac kalabilirdimmmm ama şimdi duramıyorummmm eşim gelene kadar dolabı yıyecem die korkuyom kazınma kazınıyo resmennn
francescam senın okudugundan şüphemız yok ama yaaa gitme dahaaaaaaaaaaa
ne duası acaba ogrenebilirmiym?
Seni yerim zaten. Pire icin yorgan yakmak sacma dimi :) bazilarinizi ozledim kizim zaten.
Yasin okunuyor burada herkes birbirine. Liste vardi hatta. Bebek olmasi icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?