kendini bu ay hamile sananlar buraya

tmam tşk ederm tavsiyelerinizi dinlicem.

benımkı takıyor,ılk kursunla tak dıye vuruyor..sonra sılahımız burusup büzüşüyor..gelde yıne sil tak

millan beeeeeeeeeeeeeeeee baya acıklama yaptın :)))))))))))))))))))
bak ıste yaslanıonuz sız,,genclık oyle olmuyo her daım basımız yukarda dımdık dururuz kac kere takılıp cıkarıldıgımız oneemlı degıl dıo :)))))))

NEden profilinizde bekar yazıyor ozaman..

Ksra bakmayın evlilik öncesi ilşkilere saygı duymuyorum..bu yüzden de cvp vermedim..

Slm kızlar dün arkadaşa bende Cvp verdim de evli sandim önce teselli ediyorum bide dert etme çocuğun olur diye sonra bana nişanlıyım dedi tabi bende sizin gibi şaşırdım

kursunları bıtmıyor anam onların..bızımkı tek sıkımlık onuda zıyan olmasın dıye 2 gunde 1 patllatıyoruz

oske seytana pabucu ters gıydırırsın sen:))))
uyus kuyuya ılk tası atan sen degılmısın ,,bızde patır patır dokulduk pesınden koyun gıbı :)))
sımdıkde abla oldu akıl verıoo

Slm kızlar dün arkadaşa bende Cvp verdim de evli sandim önce teselli ediyorum bide dert etme çocuğun olur diye sonra bana nişanlıyım dedi tabi bende sizin gibi şaşırdım

resmi nikahımız yok diye evli görünmüyoruz oyüzdende kandırmak gibi olmasın diye nişanlıyım dedim. sonuçda evli görünmüyorum ama kaynanamla suan yaşıyorum ve askere gitmeden 1 ay önce evlendik ... evli olmasam annemgilin evinde yaşardım . burda açıklamasınıda yaptım dini nikahım var diye.

bebek nıye ıstemıyorsun ozaman?neden korkuyorsun madem evlısın ve kaynananla yasıyorsun? normal nıkahı bedava beledıyeler yapıyor ısteyene zor bıse degıl,bence boynun bukuk gezme bu sekılde ve bebek ıcın bekleyıp bızım gıbı körelme bence

tatlım bidaha silince takma,takıncada silme...baktınki iyi takmışın,daha da hiiçç çıkarma..bırak öyle kalsıın....TAK FİŞİ ,BİTİR İŞİ

Peki bişiy soracam ? doğru söyle ama ..kocana kaçtın mı sen ?

normal şartlarda düğün olmadan resmi nikah olmadan ailen seni bırakması normal değil ?

resmı nıkahın nıe yok o cocuk sımdı sana bı tekmeyle dısarı atsa senın annen baban bunu kabul edecek mı ? yanı evet ımam nıkahı olacak ama resmı nıkah olmadan ne akla hızmet ımam nıkahı yaptırıosunuz,,,
resmı olarak evlenmeyı akıl edemedın ama bu kadar acık acık yazmayı akıl ettın,,ve bıze yok cahılım yenı evlıyım dıosun walla kızım varya sen burda hepımızı suya goturur susuz getırırsın,,,
mumkunse daha yazı yazma,sana tavsıyem bıran oncede resmı nıkah yap,,suan kanunen ımam nıkahlı olmak suçdur,,,

oske seytana pabucu ters gıydırırsın sen:))))
uyus kuyuya ılk tası atan sen degılmısın ,,bızde patır patır dokulduk pesınden koyun gıbı :)))
sımdıkde abla oldu akıl verıoo

kızz bacımmmm acıdım lennnnn hıc terso yapmadı farkettıysenızzz ulan bana o bı araba lafı soylıcekler ıp numaralarından bulur yırtarım lan o karıları
bellikı tecrubesız saffff
ama hala ben tak çıkar tak çıkar sonra sil tak çıkar yaniiiii

Ben hemen senaryoyu kurdum : )

Sen sevgiline kaçtın ..sonra onun askere gitmesi gerekti ve oyüzden imam nikahı yapıp nişanlı olarak seni anasının evinde bekleticek..

dönüşte düğün yapacak resmi nikah olacak..ve askere gitmeden ilişki yaşiorsunuz..sende eğer hamile kalırsam gelinlik nasıl giyerim diye korkuyorsun ..

nasıl : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…