- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.501
kız millannnnnn kocan duymasın öldürecek seniiiiii domdom kursununa gelecen haberın yokkkkkkkmanyk bu kıs yaaaaaaa
yavrum bak sen sen ol en yakın arkadasına dahı olsa boyle acık acık konusma bellikı tecrubesızsın evlılık mahremiyettır sadakattir sırdır.Herseyı bır kenara bırak eşin bu yazdıklarını tesadüfi bir şekilde okusa ona ne cevap verırsın ki bu sıteye kız rumuzuyla gırıp topıklerı takıp eden erkekler bıle oluyor
sana abla tavsıyesıııııı
benımkı takıyor,ılk kursunla tak dıye vuruyor..sonra sılahımız burusup büzüşüyor..gelde yıne sil tak
kız millannnnnn kocan duymasın öldürecek seniiiiii domdom kursununa gelecen haberın yokkkkkkk
NEden profilinizde bekar yazıyor ozaman..
Ksra bakmayın evlilik öncesi ilşkilere saygı duymuyorum..bu yüzden de cvp vermedim..
millan beeeeeeeeeeeeeeeee baya acıklama yaptın :)))))))))))))))))))
bak ıste yaslanıonuz sız,,genclık oyle olmuyo her daım basımız yukarda dımdık dururuz kac kere takılıp cıkarıldıgımız oneemlı degıl dıo :)))))))
kocam suan top pesınde dötunden nefes alıyor
Slm kızlar dün arkadaşa bende Cvp verdim de evli sandim önce teselli ediyorum bide dert etme çocuğun olur diye sonra bana nişanlıyım dedi tabi bende sizin gibi şaşırdım
yavrum bak sen sen ol en yakın arkadasına dahı olsa boyle acık acık konusma bellikı tecrubesızsın evlılık mahremiyettır sadakattir sırdır.Herseyı bır kenara bırak eşin bu yazdıklarını tesadüfi bir şekilde okusa ona ne cevap verırsın ki bu sıteye kız rumuzuyla gırıp topıklerı takıp eden erkekler bıle oluyor
sana abla tavsıyesıııııı
Slm kızlar dün arkadaşa bende Cvp verdim de evli sandim önce teselli ediyorum bide dert etme çocuğun olur diye sonra bana nişanlıyım dedi tabi bende sizin gibi şaşırdım
resmi nikahımız yok diye evli görünmüyoruz oyüzdende kandırmak gibi olmasın diye nişanlıyım dedim. sonuçda evli görünmüyorum ama kaynanamla suan yaşıyorum ve askere gitmeden 1 ay önce evlendik ... evli olmasam annemgilin evinde yaşardım . burda açıklamasınıda yaptım dini nikahım var diye.
resmi nikahımız yok diye evli görünmüyoruz oyüzdende kandırmak gibi olmasın diye nişanlıyım dedim. sonuçda evli görünmüyorum ama kaynanamla suan yaşıyorum ve askere gitmeden 1 ay önce evlendik ... evli olmasam annemgilin evinde yaşardım . burda açıklamasınıda yaptım dini nikahım var diye.
tatlım bidaha silince takma,takıncada silme...baktınki iyi takmışın,daha da hiiçç çıkarma..bırak öyle kalsıın....TAK FİŞİ ,BİTİR İŞİ
Peki bişiy soracam ? doğru söyle ama ..kocana kaçtın mı sen ?
normal şartlarda düğün olmadan resmi nikah olmadan ailen seni bırakması normal değil ?
oske seytana pabucu ters gıydırırsın sen:))))
uyus kuyuya ılk tası atan sen degılmısın ,,bızde patır patır dokulduk pesınden koyun gıbı :)))
sımdıkde abla oldu akıl verıoo
Peki bişiy soracam ? doğru söyle ama ..kocana kaçtın mı sen ?
normal şartlarda düğün olmadan resmi nikah olmadan ailen seni bırakması normal değil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?