- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.461
kız allahhseni ne etmesinnn sil tak sil tak :) valla bu akşam süper oldu buuuu
kız allahhseni ne etmesinnn sil tak sil tak :) valla bu akşam süper oldu buuuu
ama oyle bı anlatmıskı otomatıkman gozumde bırden canlanıverdı ,,,,yok sıldık ,taktık bıdaha bıdaha :)))))))9 ayyyyyy gozumden yas geldıı seslıde gulemıom kocam ıcerde :))))
tıh bende adetlıyım ne yedıyseler yemıyelım bu aksam malum ,,,sıl tak sıl tak :))))) yenı bı kelıme kazandı turkce :))))))))) sil tak cıkar,sil tak cıkar cok pratık :)))))
sil tak sil tak hahahahaah koptummmm
yalnız bacım benı tenhada yakalamasın çıkar tak çıkar tak yapacakkkkk
maşallah valla..çok isterdim kocamn hamarat olmasını..bizimki korkudan mutfağa girmiyor.olurda bişey isterim diye
zuhahaaaa
kızın paniğinden bariz belliydi ilk okuduğumda anladım evli olmadığını..
hangi evli kadın yok penisini çıkardı sildi gibi terimler kullanır ki
ama oyle bı anlatmıskı otomatıkman gozumde bırden canlanıverdı ,,,,yok sıldık ,taktık bıdaha bıdaha :)))))))9 ayyyyyy gozumden yas geldıı seslıde gulemıom kocam ıcerde :))))
tıh bende adetlıyım ne yedıyseler yemıyelım bu aksam malum ,,,sıl tak sıl tak :))))) yenı bı kelıme kazandı turkce :))))))))) sil tak cıkar,sil tak cıkar cok pratık :)))))
çıkar tak mı çatladım gülmekten alemsiniz
yeni prezervatif taktık canım . eskisini silmedik eger bana söylüyosanız bunu.
yaaaaaa yenısını taktık eskısını sılmedık dıyo şaka mı kızlarrrr hadı ıtıraf edın banaaaaaa
benımkı penısını hep cıkarır dırek takar..bundan sonra temızlık yaparken onuda silcem..sil tak yapcaz ama öteye berıye bulastırıp carsafın sperm olmasıyla kendı hamılelık sansımı arttıracamben sıfreyı çözmüşem
benımkı penısını hep cıkarır dırek takar..bundan sonra temızlık yaparken onuda silcem..sil tak yapcaz ama öteye berıye bulastırıp carsafın sperm olmasıyla kendı hamılelık sansımı arttıracamben sıfreyı çözmüşem
ya sen anlamazsın aramızda konusduklarımızı bız cok uzun suredır bu arkadaslarla muhabbetteyız ve daha arkadaslarımızda var,,sen takılma bız oyle konu ıcınde konu buluruz,,
ama benden sana akıl olmaz ama bı dahakı sefere bı olay anlatırken kelımelerı duzgun secmek gerekır,,cok detaya gırmenın anlamı yok sonucda bız de burda tıp egıtımı almadık,,
yaaaaaa yenısını taktık eskısını sılmedık dıyo şaka mı kızlarrrr hadı ıtıraf edın banaaaaaa
dalga geçip sürekli güldügünüz için açıklama getirdim . ben burda bişe soruyorm böyle dalga geçmenize gerek yok. böyle yaptınız sürece zorrr
ay iyiki eşim evde yok.......neye gülüon deyip gelip baksa ...yedim ayvayıııııı
ay iyiki eşim evde yok.......neye gülüon deyip gelip baksa ...yedim ayvayıııııı
ben henuz daha yeni evliyim bi bilgim yok siz bilgilisinizdir diye açık açık yazayım yardım ederler diye düşündüm hata yapmışım k.byın
dalga geçip sürekli güldügünüz için açıklama getirdim . ben burda bişe soruyorm böyle dalga geçmenize gerek yok. böyle yaptınız sürece zorrr
ben henuz daha yeni evliyim bi bilgim yok siz bilgilisinizdir diye açık açık yazayım yardım ederler diye düşündüm hata yapmışım k.byın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?