kendini bu ay hamile sananlar buraya

kız allahhseni ne etmesinnn sil tak sil tak :) valla bu akşam süper oldu buuuu

ama oyle bı anlatmıskı otomatıkman gozumde bırden canlanıverdı ,,,,yok sıldık ,taktık bıdaha bıdaha :)))))))9 ayyyyyy gozumden yas geldıı seslıde gulemıom kocam ıcerde :))))
tıh bende adetlıyım ne yedıyseler yemıyelım bu aksam malum ,,,sıl tak sıl tak :))))) yenı bı kelıme kazandı turkce :))))))))) sil tak cıkar,sil tak cıkar cok pratık :)))))

kız allahhseni ne etmesinnn sil tak sil tak :) valla bu akşam süper oldu buuuu

bu gece bende deniycem kocamda bunu hakkaten yaa evliyiz çocuktan rahat rahat şey yapamıyoz..bende diycem sil tak sil tak
olmadı birdahaa olmadı birdahaa,birde şu taraftan,öbür taraf küsmesinnnnnnnnnnnnn.........birdaha söyle,birdahaa,birdaha,,
BENDE SENİ SEVGİİİİİİİİİİİİLLLLLLLLLLLLLİİİİİİİİİİİMMMMMMM...........

yeni prezervatif taktık canım . eskisini silmedik eger bana söylüyosanız bunu.

maşallah valla..çok isterdim kocamn hamarat olmasını..bizimki korkudan mutfağa girmiyor.olurda bişey isterim diye

ay şimdi kızcaksın ama benmki mutfaktada pek marifetlidir

elinden her iş gelir ..ben yemek yapsam salatayı o yapar kesin..oruçlu olduğumda hemen gelir yardım eder..

ama şöyle bi durum var tabi şu anda kpssye çalışıyor çoğunlukla evde ..

çalışıyor olsa bukadar olmaz tabiki..

ama bizimkinin içinde var yaa..hiç kıyamaz çok merhametli..bi de elinden gelecek..

bazen diom ben haketmiom bu adamı yaa

zuhahaaaa

kızın paniğinden bariz belliydi ilk okuduğumda anladım evli olmadığını..

hangi evli kadın yok penisini çıkardı sildi gibi terimler kullanır ki

benımkı penısını hep cıkarır dırek takar..bundan sonra temızlık yaparken onuda silcem..sil tak yapcaz ama öteye berıye bulastırıp carsafın sperm olmasıyla kendı hamılelık sansımı arttıracam ben sıfreyı çözmüşem

ayy kızlar türkçemiz zengileşiyr yupppiiiii

şuan gülmekten ölemek üzereyim. o kızı casuslar mı gönderdi kız yoksa.. allahım yaa silmiş takmışşş :) valla biz 2 günde 1 zor yapıoz millet günde silip silip vuruşuyor :) ne ekşın yaa.. napak kızlar evlenince böle oluyor demek ki hahahah. ben içime boşalınca çıkmasın diye ayaklarım tavanda yatıom. ama tık yokkk

yeni prezervatif taktık canım . eskisini silmedik eger bana söylüyosanız bunu.

ya sen anlamazsın aramızda konusduklarımızı bız cok uzun suredır bu arkadaslarla muhabbetteyız ve daha arkadaslarımızda var,,sen takılma bız oyle konu ıcınde konu buluruz,,
ama benden sana akıl olmaz ama bı dahakı sefere bı olay anlatırken kelımelerı duzgun secmek gerekır,,cok detaya gırmenın anlamı yok sonucda bız de burda tıp egıtımı almadık,,

yaaaaaa yenısını taktık eskısını sılmedık dıyo şaka mı kızlarrrr hadı ıtıraf edın banaaaaaa

dalga geçip sürekli güldügünüz için açıklama getirdim . ben burda bişe soruyorm böyle dalga geçmenize gerek yok. böyle yaptınız sürece zorrr

ay iyiki eşim evde yok.......neye gülüon deyip gelip baksa ...yedim ayvayıııııı

ay allahım koptummmmmm krizlere girdimmm
komsular gelecek şimdi
ayyy millan bacım bana alamanyadan parmak izi bırakmaz cila geldi daha parlak oluyor almaz mısınnnnnnn

ben henuz daha yeni evliyim bi bilgim yok siz bilgilisinizdir diye açık açık yazayım yardım ederler diye düşündüm hata yapmışım k.byın

yaaaaaa yenısını taktık eskısını sılmedık dıyo şaka mı kızlarrrr hadı ıtıraf edın banaaaaaa

dalga geçip sürekli güldügünüz için açıklama getirdim . ben burda bişe soruyorm böyle dalga geçmenize gerek yok. böyle yaptınız sürece zorrr

böyle yaptıgımız surece zormuş..hamıle kalamama sebebımız sıl takı cıddıye almamamızmış

ben henuz daha yeni evliyim bi bilgim yok siz bilgilisinizdir diye açık açık yazayım yardım ederler diye düşündüm hata yapmışım k.byın

canım kardesım gulmemıze bakma..ama sen evlı olsan boyle korkuların olmazdı,sanırım yasında kücük oyuzden kendını tuhaf ıfade edıyorsun

ne zor yavrummmm çıkar tak mı yoksa çıkar sil tak mı
yaa bak bana kızıyorsun ama ayıp bacım ayıpppp denen bir şey varrr

NEden profilinizde bekar yazıyor ozaman..

Ksra bakmayın evlilik öncesi ilşkilere saygı duymuyorum..bu yüzden de cvp vermedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…