kendini bu ay hamile sananlar buraya

Peki bişiy soracam ? doğru söyle ama ..kocana kaçtın mı sen ?

normal şartlarda düğün olmadan resmi nikah olmadan ailen seni bırakması normal değil ?

ya kacmıstır yada aılesıyle bı bagı yoktur yada annesı babası vefaat etmıstır..normal aıleler buna ızın vermezler..ımam nıkahıyla kandırılır durur..senı seven resmı nıkahına alıp sevsın..(eslem bunları nıye sana yazıyorsam,barı kızım sana söyluyorum,gelınım sen anla dıyım)

insanların agızlarının payını vermemek saflıksa safımmm. insanlar kırıyo diye onları kırmamak tecrübesizlik saflıksa safım.

offf ya meyva yıyesım geldıııııııııııııııııııııııııı,,,

insanların agızlarının payını vermemek saflıksa safımmm. insanlar kırıyo diye onları kırmamak tecrübesizlik saflıksa safım.

kızım bakkk medenı ınsanlar gıbı yazdım saf dedım tecrubesız dedım işine gelmedı ne dıyım evlenmeden her b.... yemeyı bılıyosun bu b.. yıyen sımdı hamıle olup olmadıgını da bılır kocana sor resmı nıkahsız almayı bılıp anasının evıne bırakıp gıtmeyı bılıyo bunu da bılır heralde mı dıyım
eğer bu hosuna gıdecekse söylerım yanı bana fark yapmaz

yavrum önemli olan insanlara agzının payını vermek degil önemli olan insanlaraın laf vermemek. sen dikkatli davranmadın günümüzde imam nikahı arkasına sığınamazsın! resmi nikah yapmadan imam nikahı yasak. bence sen hepimizden akıllısın! baksana imam nikahlıyım diyip koca evine gitmişsin bile. kaçmaktan ne farkı var ki? 21. yy da bnce çok yanlış yaşıyorsun. bunu sölemek bana düşmez ama yaşadığın çok tes allah yardımcın olsun!

ahh benimde canım çekti meyve şimdi :) ayy aş mı eriyorum kızlar yoksa hahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…