- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.521
Peki bişiy soracam ? doğru söyle ama ..kocana kaçtın mı sen ?
normal şartlarda düğün olmadan resmi nikah olmadan ailen seni bırakması normal değil ?
kızz bacımmmm acıdım lennnnn hıc terso yapmadı farkettıysenızzz ulan bana o bı araba lafı soylıcekler ıp numaralarından bulur yırtarım lan o karıları
bellikı tecrubesız saffff
ama hala ben tak çıkar tak çıkar sonra sil tak çıkar yaniiiii
buda güzin abla gibi olmuş heee :) bugün harikayız kızlarrr
kaçmadımmm gerçekden kaçmadım ne desem inandırabilirim sizi bilmiyorm ama kaçmadım
ya kacmıstır yada aılesıyle bı bagı yoktur yada annesı babası vefaat etmıstır..normal aıleler buna ızın vermezler..ımam nıkahıyla kandırılır durur..senı seven resmı nıkahına alıp sevsın..(eslem bunları nıye sana yazıyorsam,barı kızım sana söyluyorum,gelınım sen anla dıyım)
insanların agızlarının payını vermemek saflıksa safımmm. insanlar kırıyo diye onları kırmamak tecrübesizlik saflıksa safım.
ozaman baştan anlat bize herşeyi : )
biz anlamadık senin durumunu şimdi : )
insanların agızlarının payını vermemek saflıksa safımmm. insanlar kırıyo diye onları kırmamak tecrübesizlik saflıksa safım.
offf ya meyva yıyesım geldıııııııııııııııııııııııııı,,,
neyse size iyi gülmeler.
offf ya meyva yıyesım geldıııııııııııııııııııııııııı,,,
banane beeee..bızım evde bıtek nektarı var suan,onda mı gözun kaldı yoksa
kııız al bendende o kadar bi meyve molası iyi gider kaybolamyın bi mutfak yapıp geliym
al benden de okadar günümüz çok kötü oldu artıkkkkkk allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeeValla aklıma ilk geLen....kız çocuk yetiştirmek çok zor ............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?